Shorlex#6373
Csak azért kérdeztem, mert ugye a hunter része dex-re gyúr, meg erőre, a nature része meg intelligence-re, és dex-re.
Azaz mondjuk egy slayerrel, vagy egy conquerorral szemben három felé oszlanak meg az attibute pointok, és nem tudom, hogy ez mennyire használ a DPS-nek.
Pl. ott van egy tiszta intelligence kari, ahol semmi másra nem teszel, mint int-re, és ezért ugyan feladsz ezt-azt de óriási lesz a DPS-ed. Ennél egy fokozattal jobb a csak dex-re és erőre épülő kari, mert ott csak kétfelé oszlik a dolog, és mindkettőnek lehet előnye, de nem tom mennyire hasznos az, ha három felé osztjuk alapból az attribute-okat.
Tovább nem tudom, hogy a miáltalunk tetszés szerint tehető pontokat hogyan érdemes pakolni. Ha erőre teszek, az nem használ senkinek DPS-ben, ugyanakkor nagyon táp armort vehetek fel. Ha int-re teszek, az szintén nem használ, mert nem olyan fegyvereket visel egy ranger, de más értelemben megintcsak jó armort tehetek fel.
Ha meg dex-re gyúrok, akkor kurva jó leszek az íjjal meg a dárdával csak épp a legócskább armorokat sem tudom felvenni, a táposat mert nincs erő, a spiritet mert nincs int.
Te hogyan oldottad meg és mire gyúrtál? Meg melyik skillt fejlesztetted és bizonyult hasznosnak és milyen fokon?