Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzerfaust
És csak fehérbe szürkébe és zöldbe lehet tenni, ez fontos.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Sir Quno Jedi
Talán, de én már nem találgatok... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Sima jobb klikk az enchanton, aztán bal a cuccon, ennyi. Mindig megmondja, hogy hányadik szinttõl használható az enchant és mire.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quono Jedi: talán pont ezért volt a kacsintós szmájli a mondat végén..... :-)

na végre meg jött ,igaz húzós az ára de azóta nincs fagyás,kilépés csak folyamatos játék,aki teheti vegye meg az eredeti TQ -et megszünik a hajhullás.Mind kettõ warezt kipróbáltam ,rémálom.
Sir Quno Jedi
Úristen! Mert benne van az adatlapodban, hogy LÁNY vagy! 😄

Panzer: nem jáccom túl régóta a TQ-val, szóval semmi easter infóm nincs.

Az viszont érdekelne: mikortól lehet a fegyverekbe, páncélokba a köveket (vagymiafenék) pakolni? Esetleg más módja van? Mert az inventory-m felé már az ilyen-olyan kövek foglalják el, csak nemtom hogyan lehetne használni. Asszem a dio-ban volt, hogy csak késõbb lehetett kovácsolható fegyvereket-páncélokat találni. Itt is így van? (sorry, ha ez már lejjebb szerepelt)

Amúgy nem hiszem, hogy a pasikat érdekelné, ha én azt venném észre egy játékban, hogy milyen szexi cucc van egy hero-n :-)

Bár az tény: szerintem máshogy játszok, mint a fiúk (nagy általánosságban). Talán részletesebben, és sokkal inkább kiszámíthatatlanabbul. Soxor hiányzik pl. a taktika a tetteimbõl, nem osonok, nem lopakodok. Be a tömegbe, aztán hajrá :-)

Minnyá nézem a Cod2 multi topikot, vajon hogyan dobták fel a csajok... :-)

Panzerfaust
Már nem azért a Sacred ennél azért sokkal jobb volt😊)) Volt egy 88as battlemagem, csak mindig kezdtem egy új karaktert. Fasza gém volt, tele poénnal. De az csak a Sacrednek ált jól, ide nem illenének az easter egg hegyek. Tényleg talált már valaki valam iemlítésre méltó easter egget?
Na azt akartam kérdezni, hogy ugye lehet szinezni az alap cuccunkat. Én mindig a páncélhoz illõt választottam, de most találtam feketét, amiben eszetlen menõn néz ki minden páncéllal. Szóval talált más is feketét, vagy örülhetek a fejemnek? Persze még csak 37es vagyok.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Akkor szépen sorban:

1.) Mások nevében (más lányok nevében) nem tudok nyilatkozni, de az tény, hogy a szexi cuccok nekem is teccenek. Erdõbe-mezõbe nem valók, uccára meg nem mennék ugyan ki bennük, de tény és való: klasszak. :-)

2.) Ált. egy játékban nem szoktam nézni: milyen helyes az ellenfél. Neki rontok oszt' legyõzöm :-) Dög és dögöljön meg! :-)

3.) A Sacred-el nagyon sokat játszottam. Többször végig vittem, különféle karakterekkel, minden küldetést megcsináltam amit csak lehett, és igyekeztem a lehetõ legnagyob területet bejárni. Szóval jó volt, mind a mai napig elõ-elõveszem, ha kedvem támad hozzá.

DE! Ez a fórum a TQ-rõl szól, alkalmazkodjunk hozzá :-) A tippet az Unleash verzióról köszönöm, ki is fogom próbálni. Nem szeretném, ha a készítõk anyukájai megõszülnének a sok csuklásban :-)

Végül pedig az utolsó és legfontosabb (??) infó: igen, lány vagyok. Mibõl jöttél rá? ;-))

Leslieee
Narven, egyszerûen jó lenne 😊 Uncsi h mindig palik irogatnak ide nem? A Cod2-õs multit és tök feldobják a csajok 😊) És igen lehet h más szemszögbõl vizsgálódnak és más dolgokat vesznek észre. Pl milyen sexy kis ruci van a hõsön, milyen helyes ez a Satyr, milyen szép sapija van ennek a gorgonnak... 😄D

Nekem is bejött a Sacred, kurvasokan leszólták, de igazából szerintem senki nem fordított rá idõt h megismerje alaposabban. Én az 50. szintig vittem és szerintem kurvajó dolgok voltak benne. A DS-ek is jók voltak, bár nekem ez a csapat rpg vonal nem igazán jön be annyira.

Narven ha tört verzióval akarsz játszani akkor az Unleashed verziót ajánlom kiírva, lentebb már volt szó róla hogy hogyan ( alcohol 120 rmps írásnál bekapcsolva, utána DT 4.03 rmps on, minden más off, és dismount all virtual drives). Így remekül müxik a gém fagyi nélkül, bár nekem patch után beizgul úgyhogy nélküle játszom 😊

Amúgy csajszi vagy iga? 😉)))

Trip to live, live to trip

Hali!

Leslieee, miért lenne jó egy rpg fan csajszi ide? Vajon mitõl lenne más így a fórum? Csak mert az illetõ csaj lenne (beindul a tudatalatti férfi-nõi "párbaj"), vagy esetleg rpg szempontjából is más lenne? Jobban-rosszabbul játszanak, mást vesznek észre egy játékban, más szemszögbõl nézik, vagy miért? Na? ;-)))

Én kb. két hete jáccom a TQ-el. Most kövezzetek meg, de nekem annak idején a Sacred IS bejött, meg a dio is, meg a DS minden része. Persze mások ezek a játékok, mégis valahogy hasonló a stílusuk. :-) A TQ-et meg egyenesen imádom, bár egyelõre többet anyázok játék közben, mint nem :-) Igen, nem tiszta a játék és IGEN, lefagy. Fõleg teleportáláskor. Így hát sûrûn használom a Save gombot :-) Ha nagyon jól állok majd, és NAGYON bejön a játék (végigjáccás után), akkor megyek és beruházok rá.

Kezdtem egy warfare harcossal, akinek a második skillje defense volt. Úgy sem volt rossz a játék, de valahogy vágytam egy varázslóra. Így hát újra neki duráltam magam egy új karival (mi más is lehetett volna, mint csajszi :-D), õ már 16-os szintû conjurer eart és spirit skillekkel. Szvsz ebben a játékban az ellen általában tömegben támad, így az earth varázslatok egy-két hatásos spirit varázslattal kiegészítve dûtenek-borítanak. Nemtom ki írta egy kicsivel lejjebb, hogy így talán unalmas a játék. Nem mondott hülyeséget, bár egyelõre a game izgalma, a küldetések és minden más változatossá teszi a játékot úgy is, ha az enemy-k hullanak, mint a legyek. :-)

A Titanquestvault.ign.com oldal pedig jó. Remélem hamarosan magyarban is lesz hasonló.

Leslieee
A Titanquestvault.ign.com-on találtam vmi file-t lehet h segít vkinek. Állítólag visszaállítja az elveszett küldiket, nézzétek meg.

Jah meg van 1.08-ról 1.01re visszaállító, akinek esetleg a patch elbaszta a játékot, és nincs kedve újratelepítgetni.

Leslieee
Berlin te csaj vagy ugye? (Bea) 😊 Jó lenne már egy rpg fan csajszi ide 😉) Egy vad amazon, hmmm 😄

Mentor, a reloaded-es elsõ serial-lal is játszottatok? Ha igen hogy? Mert haverral próbáltuk de kibasz azzal h invalid code. Pedig jó lenne multizni, na meg tárgyakat cserélgetni.

hát ha íjász vagy, akkor nem kellett volna annyit raknod a strenghtre, mert a legjobb íjász cucchoz is max 190-200 strength kell, íjász armorokhoz dex kell..

Ja és íjász vagyok, közelharci fegyvereket egyáltalán nem használok!

Köszi h válaszoltál Ity!
Lenne itt meg 1 kérdésem, hunter-el nyomom és nem tudom eldönteni h a strengemet meddig merjem növelni most 198+148 as (346) de már most találok 1 csomo jobbnál jobb vérteket annál ami rajtam van de nincs elég eröm hozzá! Tehát gyüjtöm az attributes pontokat már egy idelye mert nem akarok feleslegesen adni, mivel még másik kasztot se választottam! Rádásúl az éltem is csak 2ezres amit akár 1varázslatal képesek lesebezni! a Dextem is olyan 350körül van, ja és 40es szintû vagyok!
Tehát ha vki aki vágja ezeknek az attributes pontoknak a helyes elosztását Hunterel az segitsen plzz!
Fresh Duke
A Warfare-t csak azért "fejlesztettem" hogy nõljön az erõ, az élet és az ügyesség. Igazándiból én is varázylót akrtam, de kell egy kis karizma is. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

berlin: így van, ezzel a megoldással ez a gáz. Én a mini image+curerom megoldással futtatom a progit, ez megoldotta ezt a gondom is. Én is akkor tértem át erre a reloadesbõl, mikor ez a nemtom betölteni a karit gond adódott.

Fresh Duke: sztem a két ág bõven elég, bár ez szubjektív. Már így is több skill van hasznos ami tetszeni, mint amire elég pontom lenne (storm+nature)
Warfare mellé hogy mit szeretnél azt neked kell eldönteni hogy milyen típúsú embert akarsz. Én azért ódzkodom a harcos+varázsló hibridek ellen, mert nemtudom lenne e elég intelligencia meg energy úyg hogy maradjon pont a streghtre is.
Azt hogy melyik skillt fejleszd megtalálod itt a hozzászólások között. Volt egy karakter tervezõ progi, vmi link, azt keresd.

Fresh Duke
THX!

De kár, hogy csak 2 ág lehet, 3-mal ellennék, de így nemtok választani 4 Skill közül. 😞
Ti mit javasoltok a Warfare mellé? (Spirit, Earth, Storm, Nature)
Meg melyik Skillben, melyik cuccit kell kifejleszteni, hogy 2 kardom lehessen?

Rlõre is THX!

A heavy cost. I pay it gladly.

Nekem ezzel a megoldással eltûnt valamennyi Sidequestem... Azt írta ki a sidequestes "lapon", hogy quest log empty vagy valami ilyesmi.
És az NPC is csak bambáb áll.
😞

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Köszi!
Megpróbálom.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

laceeee205:
Igen, lehet ott is lilát találni már. Pontosan már nem emléxem, de olyan 5 db körül találtam epicen én is.
És az elsõ asszem egyiptom vége felé esett, a többi meg mind az orient szekcióban.

netuddki:
Sztem ez karaktertípus és felszereltség kérdése. De én nem javasolnám addig, hogy nekiugorj, még nem gyakod le elsõre bármelyik korábbi fõmosztát halál nélkül. Ha közelharcos vagy, akkor bírjad az ütéseket, meg legyen tûz ellenállásod. Ha meg távolsági támadásokra gyúrtál, akkor legyél nagyon gyors futó (sok +% movement cucc és akkor körbefutva lövöldözheted). Lényeg, hogy sztem nem a kerakter szintje számít, hanem a harca való felkészültség.

nekem erre is a #2230-ban leírt megoldás vált be

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

ProGabe
EZ kell neked

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fijjug 😄

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

HALI!

Sajna a Gorgons-nál (hidráknál) mindig kifagy a progi.
Van valakinek ötlete.

Bocs, ha már volt.

Köszi:
Bea

fikkug hanyas szint kell ahhoz ,hogy normon kihérljem ezt a tájfún nevû rosszfiút?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Jonnyka, ne legyél már bunkó. Az h nagyváros tényleg tág fogalom még. Egyébként ahogy mondták, Delphi majd még egy két város görögben, és Egyiptomban meg Kínában is a nagyobb városok, lényeg hogy keresd a kék jelû mystic emberkét.

Telkin:

a9e9-aa2c-7140-f02a-d009
b9e9-aa2c-7140-f02b-d009
c9e9-aa2c-7140-f02c-d009
d9e9-aa2c-7140-f02d-d009
e9e9-aa2c-7140-f02e-d009

Reloedes nfo fileból. Viszont mi az elsõ két seriallal játszottunk csak. És vigyázz mert amelyik seriallal indítod a karit, csak azzal tudsz vele játszani.

ThugEdge: Öcsém a kétkezes ágat nyomatta végig, azokat a skilleket és elég jól megy vele.

Sziastok!
Vki megtudná mondani, h epicen már lehet lila tárgyakat találni? Vagy csak legendaryn? Mert már egyiptom végén vagyok és még 1 db lilát se találtam....
ThugEdge
aki warfare/earth-ben nyomul az megmondja mire érdemes gyúrni,mert én ebben vagyok és bár még csak 9-es vagyok,de hát elég gyengén muzsikálok😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nekem erre az volt a megoldás h a documents and settings\(user név)\dokumentumok\my games\titan quest\savedata\main\(karinév)\level_world....\normal\ könyvtárból kitörlöm az össze que végzõdésû fájlt, és ezután mindig jó volt

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Valaki segítsen!
Nem tudom betölteni a karimat. Mindig mikor betöltené, hibát észlel és kilép. Új karaktert tudok indítani, de régit nem tudok betölteni. A recovery patch-t már próbáltam, de nem segít!

wedge31
Ja, legelöször delphiben és aztán így tovább.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

j0nNyKa
irta hogy nagyvaros, mit nem ertesz? athen pl. nagy varos..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mikortól lehet?
Melyik városokban?
j0nNyKa
van tobb kulcs, pl. reloaded verzio nfojaban

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sziasztok! Szeretnénk 4-en lanozni a játékkal,de az Unleashed verziónál csak 2 kulcs van az nfo-ban! Kérdésem az lenne,h valakik próbálták már többen játszani vagy ez nem lehetséges? Sajna neten nem találtam más kulcsot és bár nem próbáltuk de valószínû kettõnél többen nem fogjuk tudni játszani vagy igen?! Válaszokat elõre is köszi!
ThugEdge
köszi,akkor újra gondolom a dolgaimat😊

wedge31
A nagyvárosokban vannak emberkék kék jelel a fejük felett náluk lehet némi pénzért ujraosztani a skill pontokat.

Hy én is nyomnám multiba ha vki csiál szervert akkor irjon ide: [email protected]
ThugEdge
na a skill pontokat mikor lehet visszaszedni,kövi lehetõségnél,mikor skillezni lehet?me má tök nemtom jó irányba megyek e😊

Hi!

Nem lehet kiszedni az enchantokat a cuccokból. Viszont sztem nagy 5let volt hogy vissza lehet szedni a skillpontokat.

Chain Lightingot én most kezdtem el fejleszteni, ha mindkét cucc ki lesz maxolva sztem egész használható lesz. Bár nemtom mennyi lesz a sebzése epicen meg legendaryn, elég lesz e.

Leslieee
Na Hy!

Kandzsal: A Blacksmiths-et kurva egyszerû megtalálni de sokaknak mégse ment😄 Van egy mocsár ahogy mész Delphibe és átjutsz a Lower Delphibe, ott lesz egy híd, és a hídnál látsz egy kis zöld ikont (trader) odamész és ottvan 😊 Elég mogorva mennyiségû cucc van a kovácsgyereknél.

Fotos: Nekem is ez a hülye "disc emulations detected on your system"-es para van miután felteszem a patchet, de elõtte simán fut kilépkedés nélkül. Ezt több embernél para, de a többséggnél mégse. Utánanéztem a neten de semmit nem találtam róla. Biztos h a mi gépünkben lehet vmi para, vmi registry geciség a Démonnál, vagy vmi .dll file, nemtom. Szerintem csak a picsába le kéne formáznunk a Windows-os meghajtót. Utána jó lenne sztem.

wedge31
Semmi gond megbocsátok te is emberböl vagy.

Én is eredetivel nyomom a multi beszarás jo nem lép ki de nagyon szaggat 1g ramom van 3000 amd+ g6600 gt nem hiszem el h ez annyira kevés lenne. Ez a játék szarul lett meg irva! Ennél szebb játékok simán futnak nálam nos kicsit csalodott vagyok ez miatt de remélem 1-2 patch helyre rántja.
Lanon azt a részt nem tudtuk kivinni, bárhogy próbáltuk, single-ben viszont sikerült...
impala
ezen a ponton kezdek izgulni, hogy van-e még mûködõ gépe bloodrayne2-nek?
remélem van 😊
amúgy tegnap megvettem az eredetit, a tapasztalatokat megosztom, amint sikerült végigolvasni a topikot.

ja arra gondolok köszi
isszony😄DDD

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.