23078
  • kemotox
    nem láccik mit ir ki
  • Jozsó
    zsírfecske: "grr megkéne venni eredetiben?"

Most nézegettem ebay-on már meg lehetne venni szumma 4500-5000 forintért. (új, eredeti, de fapados verzió, a messzi Tiföldről)
  • Lobsterman
    És mit ír ki? Vagy mi történik hogy nem rakja fel?
  • Lobsterman
    nem tudom hogy kinél mi történik, de ha neked is ezt csinálta az 1.01 akkor szerintem a 15 is fogja. Bár az is lehet hogy ha 1.08ról lesz felpatchelve akkor jó lesz...
  • kemotox
    NEM
  • Shorlex
    Szerinted meddig érdemes a dex-et nyomni?
    Lehet, hogy a Te 600 felettid már felesleges?
    Ha esetleg így gondolod, akkor szerinted olyan 4-500 elég, és akkor a többi mehet erőbe?
  • Isenlord
    lesliee ternional se tudtad 1 lövésböl kinyirni?
  • Shorlex
    Nem tudtam, hogy így van, de kösz hogy szóltál, mert akkor nekem eszembe sem jut 1.15-re patchelni...
  • Isenlord
    nekem olyan 14-15 lövés(tracker nélkül),de ez volley fügö:D
  • yann
    köszi, nem a plusz exp-en van a hangsúly, hanem a 64-en, ha olyanod van, beszélhetünk vmi cseréről
    mert én is rengetegszer láttam boltban szakrafice amut, hullott szörnyből is rengeteg, de ilyen nagy csak egyszer volt.
  • Lobsterman
    remélem nem crackelted mielőtt patchelni akarod
  • Ravasak
    nem rossz :)
  • Leslieee
    Áhh, aura és minden skill nélkül, lich megidézését nélkülözve 4 ütés. Bár csak 8,5k-val nem 9,5-el.

Lichel viszont 5k-val is leküldöm 3ból.
  • kemotox
    de mondom nem teszi fel a peccset.....
  • Isenlord
    amulettel télleg dva,a multkor majdnem behalt csak abba h nézegettünk epic typhon dropját:D
  • Lobsterman
    nem kell oda registryirtás. elég újrarakni, patch, crack azt kész
  • Isenlord
    kell egy olyan amulett?:D
    van vagy 3om legalább,abból 1 ott van fecskénél,de van 1 +47%os om -45 helth reggel ,meg egy 27 es,és egy hammer of the sunom ami 10% expet ad
  • kemotox
    jaj vazeg az bonyolult ird le pls hogykll nem karom elkurni a winfost:D
  • gaben01
    SZia!
    Szedd le a játékot, újrainítás után a registryből szedj ki minden titan quest bejegyzést, telepítsd fel újram majd patch.
  • yann
    hehh, nem is vettem észre. brutális (:
    még mindig bánom, h annó nem vettem meg a boltostól a +64% exp-es amut. akkor még félelmetesnek tűnt a -50 HP per sec. most meg több mint 110-em van...
  • kemotox
    és az 1.08 at hogy raktad fel?
  • Lobsterman
    Ó sikerült is a dolog, csak egy kis bökkenő van amiért vissza is raktam az 1.08-at. Ugyanazt csinálja mint az alapjáték, mégpedig hogy 10-15 percenként kilép, amit az 1.08 nem csinál...
    Fura...
  • zsirfecske
    Isenlord: hát én azért nem mondanám hogy nincs értelme a nagy dex-nek, pierce bónusz-ra épül például az útonállóm és azért ott számít azis. ok, innentől énis csak str-re rakok vsz, hogy nőjön kicsit a dps a végére. mondjuk a defense is fontos, amit a dex nagyon emel, más kérdés hogy a hatékonysága erősen kérdőjeles...

jayy: kicsi str, a jó pajzsokat nemtom hordani még. amúgy nem dárdázom, csak betettem mutatóba. és mielőtt megkérdezed nem 1500 a hp-m, csak -50% van rajtam, próbálok +32% xp-vel nyomulni, elég hardcore :)
  • kemotox
    neeem toom megpeccselni 1.08 ra se meg 15 re se:(((
    mindenki zt irja hogy fe kell tenni játékot utána peccs és aztán még mittomén de a peccset set teszi fel:(((
  • yann
    zsife, miért nem adsz egy jó pajzsot a kari kezébe? vagy az a dárda két kezes?
  • kemotox
    valaki tudna adni linkeket hogy honnn lehet letölteni a cuccokt amik 1.15 höz kellenek, mert gémkopin semit se találtam
  • Skeeter18
    hmm tök jó nemtom feltölteni a képet :S
  • kemotox
    de nem ijász karira kérdeztem hanem rouge
  • Skeeter18
    HI all! Gondoltam megosztom veletek ezt a kis nyilat: epicen találtam és igencsak jó skilljei vannak:
  • Isenlord
    erre vannak kitalálva dexes armorok tracker,hunter,és még jó pár.
    350 pontnál semmiképpen se pakilj többet dexre egy ijászkarinál,mert nincs értelme,annyira minimálisan növeli a dex a sebzést.Bármilyen furca lehet én az avengeremmel 43 level óta nem pakolok dexre semmit,mindent strenghtre,igy tudok használni dvább armorokat(athena,conqeuror,alxanders),meg sokkal több dmgt ad,még íjra is!,pláne h dárdát is használok. Intre nemsokmindent pakoltam,csak a 32pont earth mastery adott rá,mégis diogenes wrapsot hordok,mert használok egy rhesust és egy -17%reqes zöld sityakot echantal.
    kb most az attribjaim a z53as avengernek:
    str:340
    int:270
    dex:380
    dps:2850 (trackerrel több lesz:D,ez csak fireböl(amu ,ring,skill) jött össze)
  • kemotox
    rougenak hogykell osztani a pontokat? több dex kevesebb str?
  • zsirfecske
    amúgy str ad a fizikia sebzéshez bőven -> dps.

itt egy jó példa spear-re. kis str, tehát főleg pierce dmg, nagy bónuszokkal.

dps íjjal kb 2000 így...

amúgy meg nemigazmá hogy nincsen 1.11/1.15 törés tököm tele hogy megint kékhalál volt és elszállt a kari, legalábbis a questjei mindenképpen. grr megkéne venni eredetiben?
  • Shorlex
    Hát ha nem, akkor az jó. :D
    Viccet féretéve, Te hogyan okoskodtál vele?
  • Ravasak
    Shorlex nem csaka dps szamit
  • Shorlex
    Csak azért kérdeztem, mert ugye a hunter része dex-re gyúr, meg erőre, a nature része meg intelligence-re, és dex-re.
    Azaz mondjuk egy slayerrel, vagy egy conquerorral szemben három felé oszlanak meg az attibute pointok, és nem tudom, hogy ez mennyire használ a DPS-nek.
    Pl. ott van egy tiszta intelligence kari, ahol semmi másra nem teszel, mint int-re, és ezért ugyan feladsz ezt-azt de óriási lesz a DPS-ed. Ennél egy fokozattal jobb a csak dex-re és erőre épülő kari, mert ott csak kétfelé oszlik a dolog, és mindkettőnek lehet előnye, de nem tom mennyire hasznos az, ha három felé osztjuk alapból az attribute-okat.

Tovább nem tudom, hogy a miáltalunk tetszés szerint tehető pontokat hogyan érdemes pakolni. Ha erőre teszek, az nem használ senkinek DPS-ben, ugyanakkor nagyon táp armort vehetek fel. Ha int-re teszek, az szintén nem használ, mert nem olyan fegyvereket visel egy ranger, de más értelemben megintcsak jó armort tehetek fel.
    Ha meg dex-re gyúrok, akkor kurva jó leszek az íjjal meg a dárdával csak épp a legócskább armorokat sem tudom felvenni, a táposat mert nincs erő, a spiritet mert nincs int.

Te hogyan oldottad meg és mire gyúrtál? Meg melyik skillt fejlesztetted és bizonyult hasznosnak és milyen fokon?
  • zsirfecske
    dárdák félelmetesen jók vannak, íjak sem rosszak.
  • Ravasak
    Van egy rangerem mondjuk én nem ijasznak hasznalom epic végé vagyok és még nem sikerült meghalnom vel :)
  • Shorlex
    Mi tudtok a Rangerről?
    Jó kari?
    Van hozzá elég cucc? (Íj és spear)
  • Isenlord
    Lesliee,és nem leliee :).bocs az offért
  • Isenlord
    leliee, nézd már meg h azzal a sebzéssel el le tudod e ütni normal typhont 1ütésböl.