Shorlex#6280
Ne szabadkozz, nézz meg engem meg a millió kérdésem alább. :D
Igen, szedd le és telepítsd újra, majd mielőtt bármit is csinálnál, upgrade-eld.
A telepítés során meg kell adni a licensz numbert vagy mi a frász, amit a telepítésnél kér a gép. Ebben a csomagban, amit említettem, megvan ez a kód.
A "belevaló" egy .mds file, ami szintén benne van ebben a varázscsomagban. Ez egy ún. mini-progi, ami valamiféleképpen szimulálja a játékot, mintha benne lenne egy DVD meghajtóban, de nem teljesen úgy, mintha egy hagyományos daemon-image lenne a maga 3 gigájával. Ez az .mds csak néhány kilobájt.
Aztán elindítod a - váratlan módon - a csodacsomagban található sr7 stopot. Ez egy picike vacak program, ami "elrejti" az előbb említett turpisságot a virtuális meghajtóval (tulképp magát a virtuális meghajtót). Megnyitod és rámész arra, hogy "hide". Ha látod, hogy kiírta, hogy hidden ez-az, akkor a jobb felső sarokban ráklikkelsz az X-re, magyarul becsukod a programot (de ne ne nyomj előtte restore-t meg semmit) Nem kell izgulni, attól még mert bezárod, a háttérben működni fog.
Na ha ez is megvan, akkor jön az exlorer.exe (érzem, hogy tudod: a csodacsomagban), és elindítod vele a titanquest.exe-t, látni fogod hogyan kell, nem lehet elszúrni. (nem kérdeztél rá, úgyhogy elvileg világos, de azért még egyszer felhívom a figyelmed rá, hogy a titanquest.exe-t állítsd be, ahogy írtam).
Na ezek után fog kb. minden második-harmadik napon egyszer lefagyni az öt percek helyett.
És nem, sajna az alcohollal nem lehet megcsinálni, mert nagyon erős és jó a securom védelme a játéknak. Nem mondom, hogy lehetetlen másképp kijátszani, de én csak ezt ismerem.