Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Havernak ezt a hibát írja ki, mitõl lehet?
Vagy talán nem szereti a Geforce 4 MX 440t(erre nem találtam a leírásban semmit).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Warfareról kell a duall wield összes képessége, de mindegyikre csak egy pont. Plussz a weapon lore maxon. Meg az amelyik akkor aktivizálódik, ha megütnek, mert megfognak ütni.
Rogue oldalról a calculated strike az alap támadó skill, minden negyedik ütés jóval többet sebez, és ehez a lucky hit, ami esélyt ad arra, hogy ez még nagyobb legyen. Van egy aura az fölnyomja a sebzést, de csak a kardoknak, ez is alap. Erõs támadásnak az, asszem lethal strike nevû, kell, amivel elég pofásakat, lehet odabaszni. Meg van még egy képesség, ami esélyt ad arra, hogy plussz bleeding sebzést vigyél be. Azis mehet, meg az anatomy, ami a bleeding sebzést növeli
Ez a karakter alapból közepeseket üt, de szinte minden második ütése valami förtelem erõs. Egy hátránya, hogy iszonyatos sokat iszik, mert nincs pajzsa, és marhasok maflást bekap. De istenkirályul néz ki, ahogy darál, és külön öröm a dual wieldes mozgások animációja is.
Így egy olyan karaktert
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Meg hogy mit érdemes felvenni másodiknak. Warfare? Vagy Hunter? Mert varázslót nem nagyon akarok, mivel defendernél nem tolnám az inteligenciát meg az energyt. Szal tanácsok?
OFF virs lee ment egy PM, és nem kell a fikázás ON
Tényleg sok hasonlóság van a 2 játék között, sõt mondhatni ez a Diablo 3 ókori köntösben. Nemcsak a billentyû kiosztások, de a területek, sõt a mágikus tárgyak 1 része is onnan koppintódott. Sõt talán még hasonló küldetés is található a játékban. Meg azt azért becsülöm a játék készítõiben h ami a Diabloban nem jött be ( pl a Tome-ok) azon változtattak. Viszont én hiányolom belõle az elemental damage ( fire, cold...)kijelzését külön. Mert pl a Diabloba is volt különbség a poison, cold .... erõssége között. És mivel a játék csak egy average damage-t mutat ebbõl nem vágni h mi mennyi miért :)))
Én kurvára várnám amúgy a Diablo 3at, tuti kemény lenne. De mivel a fejlesztõgárda kilépett nemtudom h lesz-e belõle valami.
Normalon picsakönnyû a játék, epiken már biztos keményebb lesz, de Legendary lesz az igazi kihívás. Akár a Diabloban Hellen :)) Jah és a resist csökkentés a szintek között is ismerõs valahonnan :P
Szerintem mindenkinek más kaszt-kombó jön be, mindenkinek más a játékstílusa és más harcmodort szeret az rpgk-ben. Pl egy megrögzött mágus úgysem fog harcossal hackelni, csak mert az jobb. De itt van egy kis segítség, szerintem elég jó, kiválasztod a masteryket és megnézheted melyik skill miket ad:
http://www.titancalc.com/
Trip to live, live to trip
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A warfare kétkezes módjában már az is dühítõ volt, hogy esély van rá, meg %-os sebzés, nem elmennek már a sunyiba?! Ennyi erõvel ugyanilyen képessége van a defendernek is fegver+pajzzsal, DE a pajzs pluszban még baromi hasznos kis védelem is egyben! ÉS a defender nagyon húzos páncélokat is magára tud aggatni, mivel csökkentheti a rekvizítumokat passzív skill-bõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A védõ aurám 10-es szintû, és az a farkas(ok)ra is él ugye, mindössze 75 manát rak reserve-be. Alacsony szinten jó a karira az a 160 körüli defensive ability... :D
A gyógyítás volt ami miatt a nature-t választottam második mastery-nek. A defender ugyanis tud adrenalin rush-al gyógyulni, de nem lehet arra hagyatkozni, hogy az bejön és csatán kívül jól jön a gyógyítás (regrowth) a nature-tõl. A farkas(ok) is jól jönnek, mivel kicsit lekötik az ellent.
Végülis így defender/nature-ként sikerült összeraknom egy paladin-szerû karit, aki még idézni is tud. Hmmmm.
Én a warfare, és Nature vagyok, nekem nagyon bejön.Most 33-as szitnü vagyok, és ep ic-en nyomom.A warfare-en kifejlesztettem az összes kétkezes harcot, meg az "ancestral horn"-t nagyon durva mert 14-es szinten van az öt megidézett harcos, igaz csak 24second élnek, de lesöpörnek mindet, ha jön egy nagyobb tábor, eleresztem õket, és másodpercek alatt kicsinálnak mindekit, meg se kell mozdulnom. A Nature-n csak egy valami fejlesztek az a "heart of oak" ez az aura ha jól tudom most 65%-al növeli az életem (meg persze az idézett harcosok életét).

Most azzal szórakozok, hogy normálon olympust farmolom a fõgórétól szedem a kék cuccokat(volt olyan, hogy 3 kék cucc esett tõle), össze akarok szedni legalább 1 páncél szetet, itt esik töle epic-es isteni runa is, ugyhogy annyi van már, hogy csak az igazán durva bonuszt adókat tartom meg. 4x szinten szerintem nem érdemes legendary-n szenvedni egy 50 körüli karival biztos könnyebb, de egyértelmüen nagy resist-et kell összedni föleg szuró fegyók ellen. Az 50 szinthez meg epicen egyiptomot fogom irtani asszem.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A kieges dio2-nél nem nehéz jobbnak lenni, de a classic dio2-nél már nem egyértelmûen jobb. Grafikában persze mindenképp, illett volna már a dio2-t is 3D-ben kihozni.
tudja vki mi értelme van annak a storm skillnek ami egy ilyen kis villámló petet idéz meg? Támad ugyan de elég gyöszösen, igaz elsõ szinten van, de nem nagyon látom a fantáziát benne.
Nature skilleknél mi a jó? Az az életnövelõ aura szimpi, érdemes a storm mellé?
És még egy utolsó. Sajnos én is csoró vagyok, és MÉG nem vettem meg a gamet. De csak hogy lássátok hogy a segítõ szándék szól belõlem:
Curerom + miniimage. Ezzel szinte sosem lép ki, míg a crackes reloadedes verzió egyfolytában kivágott. Próbáljátok ezt.
Másik. Erre felraktam a hasonló jellegû patchet és mûködik, nem kellett újra kezdenem a karakterem.
És végül pls. Tényleg hagyjuk a warezes hozzászólásokat!!! Köszönöm.
ON ON ON
Szívesen veszem, ha valaki hasonló tapasztalatokat megoszt, mint az elõzõ hozzászólásaim. (kasztosodással kapcsolatban, jó skill tippek, stb.)
Ha jobban tetszik angolul. Elõször német, de az oldal közepétõl angolul ugyan az. Sorry ha már volt linkelve :S
Diablós téma: hát igen. Elég nagy diablo fan vagyok/inkább voltam, és valóban, ez tulajdonképpen egy diablo szebb köntösben. De tudjátok mit? Nekem ez kellett. Szerettem a Dianlot, de már X százszor végigvittem, és mindig ott van a 3. világ amit úúútálok :), és mindig minden ugyan az. Nehéz volt mebunni, de azért csak sikerült. Most végre megkaptuk a kedvencet szebben, újabban. Ez egy magánvélemény, nem kell mindenkinek egyetértenie :)
Más. Sokszor elõjött ez a mi a jó párosítás dolog. Eddigi tapasztalataim alapján (28 as storm+nature -> Druida (asszem, ne kövezzetek meg hanem, késõ este van :P) és Öcsém 3x-es warfare+rouge -> assasin (ez tuti :) )) azt kell hogy mondjam, hogy erre nem lehet egyértelmû választ adni.
Öcsém mindent lecsap, viszont a nagyobb tömegeknél (fõleg ha van pár varázsló, vagy egy horda íjász) vagy a bossoknál elég nehezen megy. Meghanlni nem nagyon halt még meg, talán 1szer, de szenved néha rendesen. Viszont, toltam egy kcisit és sztem nagy játékélmény!
Ezzel szemben ott a varázslóm. Maxolva az Ice Shard ág és hogy ismondjam. Mintha cheatelnék. Mintha vmi isten lennék, tulajdonképpen halál közelébe csak akkor kerülök ha nem figyelek. Iszonyúan sebez és még a Telkine sem volt sztem több fél percnél. Csak megyek lövök és hal meg mindenki. Abszólút zúzás, de játékélmény? Hát nemtudom. Próbálok majd még más kasztokat is, de kicsit könnyûnek tûnik a játék, vagyis, megint a varázsló túl erõs. Tény hogy még nem jártam Epicen, nemtudom ott mire lesz képes.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Amugy nekem holnapra hozzák a játékot ha az is kiléppeget akkor nem tom mit csinálok.
Ja lenne egy kérdés melyik a jó párositás már igy képzettségek között?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak halkan, mert ez illegális...