• Shorlex
    Jó reggelt emberek.
    Na má sooth vagyok, kemény lvl 8. : )
    Asszem mégiscsak nehezebb ezzel a karival a kezdet (most már tapasztalatból mondhatom), mint a slayerrel, de ez majd később meg fog fordulni.
    Ity, írtad, hogy mennyire jók a farkasok. Hát, már megidéztem egyszer-kétszer a szerencsétlent, me bizony behalt párszor... Igaz, hogy totál sprőd lvl 1, semmi turbó farkasom van, szóval lehet, hogy magasabb szinten hasznosabb és erősebb.
    Kérdésem, hogy mennyire érdemes fejleszteni a farkasokat és meddig jók? Később mysticcel megszűntessem-e más skill javára, ha igen, mikor?
    Lich kinget szintén idéztem, az is sprőd lvl 1, de az még nem halt be. Ezt a két figurát lehet irányítani, vagy mindig ilyen szabad gondolkodásúak, azaz támadnak akkor is ha nem akarom?

Egyébként nagyon jó fej a játék. Slayerrel orrba szájba dobálja a botokat meg az inteligens cuccokat, amik csak arra jók, hogy eladjam őket, a sooth-nál meg úgy dobálja a slayernek valókat, hogy csak pislogok. : )

Még egy kérdés: lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?