-
dudovec #6119 Zsotesz szerintem meg nem , van a jatekban nagyonsok olyan skill amire 1 pont kotelezo , de több pazarlas. Szerintem nimbusra ha rakok akkkoris csak azer fogok , ha valaki kozel erne akkor lassuljon picit , ha joltudom a nimbus nemfogja a shard , illtve a chain light sebzeset novelni , ugytudom h ranged/mellee attackra hatnak azok a bonusok , de lehet valamit rosszul tudok. Az h a squall maxolasa mennyire lenne kotelezo , nemtudom , nemvolt vér caster karim meg , de ha abbol indulok ki , hogy a conjureremnek nincs squallja es csak 1 fajta elementalis sebzese van , es van ugy , hogy Olympuson a nagyobbik minotaurt kilövöm 1 lovessel legenden , akkor nembiztos h tenylegesen szukseg lesz ra. Mivel maxolva 30 al veszi a resistet , 1 esen meg 10 el , es sok cuccom fog adni reduced resistet igazabol ez a fele nem izgat annyira , a masik , hogy az a "100% imparied aim for 1 seconds" , tok jo dolog lehet ijaszok ellen mondjuk , de csak 1 second , akkormar inkabb nyomok chain lightningot szerintem , ami sebez is rendesen , es az stunol , magyarul meg is allithatja a felem jovo szornyeket. Lovok par shardot , cl , aztan shard megin.. 2 fajta elementalis sebzest kapnak , covenant tolti majd a manat szepen , meg kap majd vagy 70% rechargot , es akkor eleg jol fog tolteni a lightning , a covenant , es az ether lord is , kb annyira h folyamatosan velem lehet , es mehet majd alattam vegig a covenant. A cucc is meglesz hozza , azzal sem lesz gond , kifogom probalni , ha vergődés lesz squall meg nimbus nelkul akkor elfogom ismerni persze az igazatok , de neztem pl azt a 2 perces titanrun oracle videot , ami ugyan ternioner , de akkorse nyomatta folyamatosan a squallt , es squall nelkul is szetlott mindenkit , sőt meg covenantja sem volt.. persze mas a ternioner , meg nemtom a reduced resistance cuccok csak akkor mukodnek ha melee/ranged attackot hasznalsz , vagy spellcastnal is kifejtik a hatasukat , ezt kell majd kitesztelnem ,ha nem muxik akkor lesz squall , de mivel jobb klikken lesz a chain , es jobb klikkel jo squallozni , ezert majd masodlagos fegyverhez kell bindelni , es nemsok kedvem van itt macerázni vele. de sztem jolesz igy build , ha meg nem a skillt barmikor atepithetem.