Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Santata kössz az infot akkor megkeresem azt a hidrat és lenyomom 😊

amugy KAttila jol irta hol van a dragon lich

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Atesz89
A #1871-re válaszoljatok légyszi.Köszi

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Hello

Én a warfare, meg a nature-el vagyok és most tartok a játék végén, nem tud valaki valami jót hogy miket fejlesszek, valami jó védelem kéne, egyébként kétkezes harcot nyomok.

thx
A hidra csak Legendaryn van az athéni mocsárban... Amugy még mindig a knossoszi palotában..

grebber
Ok!Kösz!

Next PC upgrade: 2022

Jim Kirk
Az elég érdekes: körülbelül 5 gigabájt helyet kér a telepítõ, de csak 3,4-et pakol fel.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Ez melyik hidra? Hol jársz már?

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Faterx
Nekem unl.-cure-mini-daemon, 16. szint (Athén) még egyszer sem fagyott/lépett ki, igaz scrollozáskor szaggat (minden low), ezt reméltem a pecstõl javítani, mondván a memen(?) is javítottak. Ha majd szépen fog futni megveszem.
grebber
Na én is kiirtam hátha, mennyit telepít fel a game?

Next PC upgrade: 2022

Ez a hydra vmi kegyetlen nekem... Nem tudom megölni... Igaz 2cer próbáltam még csak... Hasonló mint talos csak 7 vagy tököm tudja hány fejjel

A dragon lich Kínában van a Jade Palace körzetében. Ahogy kiérsz az utolsó városból, a bambuszerdõben van két barlangbejárat, valamelyiken (mindegy melyiken)menj be és menj folyamatosan felfele, ha a túlsó oldalon kiérsz, menj fel a szerpentinen és ott lesz a dragon lich, mögötte meg pár láda.
OFF, nem értem mi bajod van a bölcsészekkel, számomra ugyanolyan értelmes emberek mint a többi egyetemista. De nem akarom fényesítani a karrieremet mert nagyon nem ide tartozik, mérnök vagyok legyen elég ennyi.

rexaly
na Peace & Harmony skacok!!! nem azért írtam hogy össze veszetek 😄 valaki tud akkor segiteni vagy nem?

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

Ez már OFF. Bocsánat a topik többi írójához....Nos, milyen 2 diploma...??? Mert ugye,ha bõcsész...😊)))

Sorry!

Lammer
most neztem ebay: ~6K cakklipakli(nem gagyi par pontos Joskaktol 😄)... zsir foliasan... csak varni kell mire ideer... de ennyit meger...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem igazán értem, hogy honnan veszed azt ki hány éves? Milyen tizenév?? Gyere, találkozzunk valahol akkor láthatod hogy milyen idõs vagyok. De így vaktában...agyam aldobom.

Hát attól még hogy így írtam, nem jelenti azt hogy nincs agyam. Sõt egészen biztos vagyok benne, hogy több is van mint neked 2 diplomával a hátam mögött, a helyedben befognám a számat. A "szar" szót akár félreérthetõ volt akár nem, csak jelképesen írtam. A játék maga nagyon tetszik egyébként nem játszanék vele, persze veheted ezt személyes sértésnek is, de tudtommal én nem sértegettelek téged, nem értem te mért teszed... ez is arra utal hogy az idegeiddel valami nagyon nincs rendben. Akár hiszed akér nem, ahol én lakok ott nem kapni még a játékot, akkor mégis áruld már el nekem, hogy hogy játszak vele. De ha kicsit figyelmesebben elolvasod a hozzászólásaimat, akkor megtudhatod belõlük, hogy szándékomban áll megvásárolni a játékot mihelyst lehetõségem nyílik rá. Ajánlom hogy szedj nyugatót vagy valami hasonlót.

No, úgy látom vannak normális emberek is. Den néha pár tizenéves senki...

Lammer
"azmeghogy a lopott verziod fagyogat"

ezt mar enis be akartam irni, de latom megtetted... 😄 szerintem inkabb kussoljunk el, es nyomjuk sutyiban a warezt, vagy csittbe varjuk meg a kovetkezo patchet... jogosan max akkor ugralhatnank, ha ott figyelne a polcon az eredeti dobozka... (bar igy kiadni egy jatekot ez rohej, nezem kulfoldi forumokat, ott is anyaznak a zsir legalais userek... najo pcs game, az ok, de hat ez azert tenyleg gaz 😄)
(en is meg fogom venni, ha vegre atutalodik a penzem, de ismetlem telleg gaz igy elkapkodni egy megjelenest... :C )

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
attol h nincs agyad, es minden 2. szavad szar, a patch nagyon sok giccset kijavit multiplayerben
azmeghogy a lopott verziod fagyogat, NEM FOGJA SOHASEM erdekelni a keszitoket
puszi a hasadra

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tök mind1 melyikkel nyomod, csak nagyon kevés embernek megy rendesen. Nekem van olyan mikor a karakterem betöltésénél kilép, van mikor 5 perc után van mikor 2órát is tok vele játszani. Szóval szerintem nyugodj bele hogy ez már csak ilyen. Egyik verzió sem jobb, én kettõt próbáltam végül a RLD maradt.

Mondjuk az is igaz, hogy én csak két HDD-vel nyomom. Azt passz.

Na találtam leírást Legendary Lény van még... Van egy hidra is... Az athéni mocsárban... A manticore meg egyiptomban van... A dragon lich hol van Ravasak?

rexaly
EmuDVD Unleashedet honnan tudom leszedni skacok? mert megprobálnám ezt a dvdre kiírósat mert nagyon leköt a játék de 15percenként basz ki hiba üzenetel vagy kifagy vagy újra indul a gépem szal kész kezdek megörülüni! plz írjátok le honnan tudom a EmuDVD Unleashedet leszedni!

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

Majdnem olyan a gépem, mint marshall-é. Elgondoltató. A gém. 😞 Iszonyat optimalizálatlan szart adnak ki már jó 3-4 éve. 😞

Bocsánatot kérek (mé vagyok én 35 éves?)! 😊)

A konfigunk ugyanaz, nekem is szaggat egy kicsit mediumon, ami elég fura. Nekem is Earth Master karim, van de még csak 15. szintû vagyok. Eddig elég könnyen megbírkóztam mindennel, miért mondtad hogy nemjó? De ha már itt tartunk mondhatnád hogy mire NEM érdemes rágyúrni, vagy ha az a könnyebb hogy mire érdemes akkor pls mondd el.

Én medium beállítással tolom, 1280*1024-ben antialishing nélkül. Néha megakad, meg azért akadozik is, de legalább nem fagy.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ja, és nincs crackelve.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hát az elején nekem is nehezen indult de az Emu elindult a leirtak szerint sõt a patch is simán felment...csak azt nem értem h 3000+ amd-m van g6600gt m 1g ram és csak low-on megy rendesen sztem ennél szebb játékokkal játszottam már max beállitások mellett de hát mind1 ... egybknt várom h megjelenjen eredetiben én biztos h megveszem már csak azért is mert olyan ritka a jo játék legalább ha van akkor támogassuk azt😄 Egybknt volt egy 40 es karim de elbacctam mer foldmágját választottam sztem az a leggyengébb battle mágus voltam... most megprobálom ijjásszal meg defenddel hátha tovább jutok...csak ennyi
Kérdésedre válaszolva 25. De sehogy nem tudom feltenni. Sem mini image-el se anélkül, se síma telepítéssel se sehogyse. Na mindegy akkor nem rakom fel, eddig ment e nélkül is.

Van benne valami, de sajna hosszabb idõ elteltével ugyanúgy kilép. De jobb hogy nem 5percenként.

Nem értem mire ez a nagy cécó, hiszen ez a szar patch nem is csinál semmit ami érdemleges lenne. Nekem és nekünk az kellene hogy ne lépjen ki ebbõl a szaros játékból, de ez a szar patch nem oldja meg. Most végre megöltem a 3 hidrát, utána kilépett...remélem a legjobbakat. (bár mivel a klüklopszot is kétszer kellett kinyírnom, ezt is meg kell tennem újra, ez a jó ebben a játékban hogy tele van meglepetéssel.)

edios
Sárcok egy kis segítség aki nemnagyon tud játszani a TQ-el:

- Vegyetek defaultsra, illetve az alá minden grafikai beállítást, én most jöttem rá, hogy nálam ez volt a hiba! Bár az Oblivion és a Prey medium-high beállítások között megy röccenésmentesen, a Titan Quest csak akkor fut (egyáltalán), ha (majdnem) minden Low-on van! Különben kifagy<#falbav> Most teszteltem, amint felraktam a dítélzt hájra, kilépett...<#levele>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

A playfixben ha rendesen átszerketittek a MYHAIRYASSSMELLSLIKETNTWHENITSCLEAN.BAT-ot akkor müködnie kell , én még felraktam 1 legujabb videókártya drivert is .

A mini image a crack. Nem csodan, hogy nem megy. Bocs..hány éves vagy? 😞

chalezlopez
nekem ua volt mint neked...játékon belül update végig ment, majd ablak:hiba...leszedtem a patch-et majd telepítettem, úgy ok volt...ja! Ugye nem crackelt-re akarod telepíteni?!

Vamos Argentina!

Volt olyan akinek nem telepítette a patch-et? A játékon belül nyomtam az update gombra, a zöld csík szépen végig ment, aztán amikor a végére ért visszadobott windowsba és kiírta, hogy hiba. Mini images verzióban nyomom. Próbáltam úgy is, hogy letöltöttem külön a patch-et és utána telepíteni, de úgy sem ment föl.
Ötlet?

Ez a centaur-os küldi eredetileg is benne volt.

Mér ezek hol vannak Legendaryn? Mert én legendary lénnyel nem találkoztam még v. csak nem emléxek (Knosszoszban vok a labirintusban)

Atesz89
Hali all!!!Én egy Nature/Defender karit viszek most 17-es szinten állok.Épp a Knosszoszi Palota allatt járok és a minotauruszt megöltem de az utána következõ telkint nem tudtam megölni.Tudtok tippeket adni?(a szobrokat már lenyírtam de a telkine mindig feltölti a hp-ját)plz help

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

legendary szörnyeket merre lehet még a játékban találni ??
a Dragon lichet meg a Manticoret mar megtaláltam van több nem tudja valaki ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Ok köüsz értem
Az olajágat el kell vinned Delhibe a templomba, és oda kell adnod a csajnak. A másikra nem emléxem.

Miben jobb az emudvd-nél?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

chalezlopez
akkor passz...

Vamos Argentina!

Wanadoon 5cd-s verzió van fennt.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Sziasztok..

Volna pár kérdésem..!

1.Ha megjelent a pach nem kell újra kezdenem a játékot igaz...?
Tehát nem veszik el a karaktemem...?
Nekem a Reloaded változat van ami müxik a CueRomos dolog..gondom ha javitom a pachhel akkor ugyan igy kell majd használni...!

2. Megara nevû helyen szenvedtem de ott nncs megcsinálva a New Of a Shipwech
feladat mit kell itt csinálnom..?

3. Van nekem 1 olajágágam Sacred Olive Branch ezt kinek kell oda adnom..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Hát nekem nem sokkal let gyorsabb a patchel.Nem tudjátok melyik küldetés az mikor egy pókot kell legyõzni és egy fa darabot kapok azzal mit kell kezdeni?
De ehhez az kell hogy be legyen kötve DVD olvasó, és mivel nekem sok játék sf-es ezért ez a 2 kizárná egymást, és nincs kedvem minden játék elõtt újraindítani a gépet. Ezért marad az emu amivel szintén nem fagy ki max ritkán.