Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF

Egy éves reg az mennyire új? Namindegy.
Az eredeti megfogalmazásom végülis ironikusnak volt szánva a thq ellen, éppen arra, ahogy azt tanácsolják, hogy mindent reinstall, sõt a merevlemezek fizikai hibáira is kitértek miszerint az árthat (sic!) a játéknak. Vagyis nem én nézem hülyének a usereket hanem õk, ugye.
Amúgy néha tényleg gyorsabb egy opreinstall mint szarakodni a registryvel.

ON

Ez patch 14:00 óra után várható, az idõeltolódás miatt, gondolom.

Üdv

egy "még csak 7 éve" rencergizda

MerlinW
OFF

Nézd kedves újreg😊 Azt csinálsz amit jólesik😊 12 éves fejlesztõi és hardveres múltam tapasztalatából illetve a józan ész szerint írtam amit írtam. Ha te úgy érzed igazad van, csináld, bánom is én.

ON

[merlinw.org]

Mi az hogy a napomat?? Egy egész életet tettél tönkre… <#vigyor2>

Hát, valóban nem volt formatcé leírva, DE mivel a THQ tanácsa az volt, hogy töröljük le az összes régi drivert és telepítsük fel az újakat + bios update + optikai meghajtó firmware update; ezt én úgy írtam már ide, hogy bizony gyorsabb egy clean install mint kikeresni, hogy hol vannak a driverek meg az összes temp szar.
Ráadásul nem egy bug van a játékban, hanem olyan kva sok, hogy a titnquestvaulton van egy olyan topic miszerint ez a világ legolcsóbb bétateszt kísérlete, baze!

"Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed."

Sajnos ez nem így van, ez egy ún. tévedés, "fromázni" v "fomrázni" lehet, hogy egyszer kell, de nem formázni viszont nem biztos, hogy érdemes. Érted ;-)

...hülye

MerlinW
Igazán sajnálom, nem állt szándékomban elrontani a napod...<#idiota>

[merlinw.org]

Nem létezik a húsvéti nyuszi???? 😛

MerlinW
És ugye a húsvéti nyuszi is létezik... Ne higyjünk már minden hülyeséget... fomrat cé, bios update, mi? Mindezt egy játékban levõ bug miatt... hihetõ..

Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed.

[merlinw.org]

MerlinW
Azt írják igen, pont azokat javítja.

[merlinw.org]

Most kaptam rss-be:
http://vnboards.ign.com/Message.aspx?topic=97565666&brd=23097

Aki nem tudna angolul:
A THQ kreatív managere tételesen válaszol az összes hibára és azt mondják mindenre hogy dolgoznak rajta, illetve a legjobb ha formatcézel és reinstall, de mindenbõl a legújabb, including bios update(!).

Ja és ha vkinek eltûnt a karaktere annak ime egy visszaállító patchCharacter Recovery Patch

gamerboy91
Egy láma kérdés lehet:

A patch megoldja a "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" problémát?
Ha nem, akkor valaki mondja meg please h mit tok ezzel csinálni mert hiába olvastam vissza nem találtam semmit!

Kérem valaki segítsen!

edios
Nah elvileg ma kéne jönnie a peccsnek.. Kíváncsian várom!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szerintem rossz serialt használsz, nekem is ez volt a baj telepitésnél, amikor az 5 kód közül(természetesen utolsóra) a másodikat probáltam azzal jó volt.

robotnyk
kb itt jelezte a gépem, hogy ne kínozzam tovább

habar az is kerdes hogy milyen szintu a map keszito, a ladakat, monstereket, fomonstereket a jatekosok tehetik e ki vagy sem stb
en tartanek a jatekosok altal keszitett mapoktol. igy majd lesznek szep cuccszerzesre kihegyezett teruletek, aztan annyi is lesz a jateknak.
Szerintem nem volt profibb, meg is mondom miért. (A most következõk csak feltevések, nem 100% 😄).

Ha jól néztem 2 lehetõség van: 1. azt viszitek amit single playerben kell
2. valószínûleg le lehet majd szedni rajongok által készítet mapokat és azokon nyomni (ilyen volt a Dungeon Siege 1ben is, de ebben nem vagyok biztos hogy itt is van)

MerlinW
Aztat kizártnak tartom én, mert nemtom. Viszont aranysárga sört minden sarkon kapsz. Egyébként addig nem játszom ezzel a játékkal többet míg az egyik patch-el nem kerül sör a játékba. Felháborítónak tartom ezt a hiányosságot 2006-ban. Nem tudom hogy képzelték ezt a fejlesztõk...

[merlinw.org]

Majd iszunk együtt Merlin a sok kérdések között😄am meg nekem nicsnen sok kérdésem, csak az, hogy a kéken világító szerkó többi réászét csak Greece-ben találom meg, vagy van rá esély, hogy egyiptomban?valami oblivion set, iylen kék😄
nem tudom, én nem tudok mulétizni, nem tudom, hog kell, mert inwvalid password van midnig....
Én nyugiba megveszem eredetibe.A kérdés a következõ a játékba na mulit úgy kell leképzelni,hogy kiválasztok egy világot és úgy hentelünk? A diabló ebbõl a szenpontból profibb volt.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ahoz majd tört exe kell a gamecopyról.

MerlinW
Ne foglalkozz vele😊 a reloaded-es krekkel semmi baj sincs. Magával a játékkal van, de hamarosan orvosolják. Lángszám spáciren😄

[merlinw.org]

Nekem is az van még is kibaszott egyfolytába úgy,hogy utánna l se tudtam inditani.

MerlinW
assz'em ez nem vita tá'gya<#idiota>

No ne offoljunk, Tele vagyunk még titános kveszttel, jól. :o)

[merlinw.org]

akkó' má' oigyunk együtt<#banplz><#eplus2><#taps>
MerlinW
Ázé Newfronter megérdemel egy köszönömöt is hamár felrapidserezte neked...<#ejnye1>

(Hmm rapidser. Há' akkó ez egy jel lehetett hogy igyak<#idiota>)

[merlinw.org]

mrall
Reloaded-et is lehet javítani patch-el majd csak kell az eredeti exe hozzá!

Ezért írtam már hogy az eredeti exe-t valaki linkelje be hogy elérhetõ legyen azonnal! pls!

gamerboy91
Megvan!
Már nem kell link!

gamerboy91
Egy letöltési linket tudsz adni mert a honlapon levõ nem mükszik!

bocs, lila
kösz bazzeg, de Lili a gueston tárgy is bázzzzz
Hát ja kitesztelhették volna rendesen addig nem is játszok vele mer nálam már sehoigy se jó ahogy elkezdem már ki is fagy az egész. Majd a patch talán javít.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

MerlinW
Biztos nem direkt, ill alapos tesztelésre gondolom kiadói ostorcsapások miatt nem került sor. De relatíve hamar jön a javítás. Az hogy nekünk rég megvan a játék az ugye nem jelent semmit😊

[merlinw.org]

Istencsászár
Lámákat vettek fel tesztereknek, vagy csak direkt hagyták benne hogy legyen indok majd a peccsre, már ezt is eltudom képzelni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De azért ez elég gáz, hogy a játékba eleve benen van ez a fagyás.😞

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

MerlinW
Hidd el a fagyás, kilépõs bug is benne van az eredetiben. Mert ugye a hivatalos patch azokat javítja elsõsorban.

[merlinw.org]

Istencsászár
Na akkor még1szer:

1, Bemountol
2, Telepít
3, Rárak PlayFix
4, Mini image bemountol
5, Curerommal csinál inditófájlt

És játszik!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MerlinW
A játék a bugos, mapokon belül jön a fagyásokat javító peccs. Türelem😊

[merlinw.org]

Van akinek mûködik egyáltalán fagyás nélkül ezzel a playfixel?😞 Mert most raktam fel ismét, de megint fagy. Ha nem crackolom hanem isoként hazsnálom az úgy jobb?

Egy kis update!
Megjelent egy újabb driverrel rendelkezõ Daemon-Tools. Érdemes felrakni, olyan hibákat javítottak benne, amit lehet nem is vettetek eddig észre. Némelyik másolásvédelmet kiiktatja. Megjegyzem továbbra is ugyanúgy kell eljárni mint eddig. De természetesen ajánlott a frissítés!
DT honlap

Itt töltsétek le a 4.03-as DT-t, és egy reinstallt csináljatok! További kellemes játékot!
Lammer
hjah, tokmind1 melyik verziod van, a mini-image a lenyeg(ha isozol persze) 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Istencsászár
^^ mind1iket lehet, nem crackolni ennyi.

Scareface
Unleashed-et ajánlom, mivel azt lehet patchel javítani majd.

Scareface
Crash által elvesztett karakter visszaállítása ITT!!!

grayfox
sziasztok!
melyik verzióval érdemes "próbálkozni"?

Titan Quest - Unleashed
Titan Quest - GAYLESS
Titan Quest - RELOADED
ty

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ProGabe
Epic:kék
Legendary:lila<#eplus2><#mf1> 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

impala
lehet kapni.
576K 10.990

visszateleportálsz a közelébe,azt hajrá...
halljátok, a kék cuccok a legendarí cuccok?mert ha igen akkor 19-es szinten találtam egyet!!!<#eplus2><#mf1>meg, hogy mi a faszért kell iylen sokat ygalogolni a inotaurusz úrhoz?már f*szom kiivan elõle, hogy gyaloglom, meg, hogy maximalista vagyok azért mdinent bejárok, már kezdem unni, hogy ennyit kell menni<#guluszem1>, meg 2 epic ques-et nem tudtam megcsinálni, ha továbbmegyek a játékban, késõbb még vissza tudok jönni?, elõre is köszi