Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy éves reg az mennyire új? Namindegy.
Az eredeti megfogalmazásom végülis ironikusnak volt szánva a thq ellen, éppen arra, ahogy azt tanácsolják, hogy mindent reinstall, sõt a merevlemezek fizikai hibáira is kitértek miszerint az árthat (sic!) a játéknak. Vagyis nem én nézem hülyének a usereket hanem õk, ugye.
Amúgy néha tényleg gyorsabb egy opreinstall mint szarakodni a registryvel.
ON
Ez patch 14:00 óra után várható, az idõeltolódás miatt, gondolom.
Üdv
egy "még csak 7 éve" rencergizda
Nézd kedves újreg😊 Azt csinálsz amit jólesik😊 12 éves fejlesztõi és hardveres múltam tapasztalatából illetve a józan ész szerint írtam amit írtam. Ha te úgy érzed igazad van, csináld, bánom is én.
ON
[merlinw.org]
Ráadásul nem egy bug van a játékban, hanem olyan kva sok, hogy a titnquestvaulton van egy olyan topic miszerint ez a világ legolcsóbb bétateszt kísérlete, baze!
"Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed."
Sajnos ez nem így van, ez egy ún. tévedés, "fromázni" v "fomrázni" lehet, hogy egyszer kell, de nem formázni viszont nem biztos, hogy érdemes. Érted ;-)
...hülye
Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed.
[merlinw.org]
http://vnboards.ign.com/Message.aspx?topic=97565666&brd=23097
Aki nem tudna angolul:
A THQ kreatív managere tételesen válaszol az összes hibára és azt mondják mindenre hogy dolgoznak rajta, illetve a legjobb ha formatcézel és reinstall, de mindenbõl a legújabb, including bios update(!).
Ja és ha vkinek eltûnt a karaktere annak ime egy visszaállító patchCharacter Recovery Patch
A patch megoldja a "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" problémát?
Ha nem, akkor valaki mondja meg please h mit tok ezzel csinálni mert hiába olvastam vissza nem találtam semmit!
Kérem valaki segítsen!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha jól néztem 2 lehetõség van: 1. azt viszitek amit single playerben kell
2. valószínûleg le lehet majd szedni rajongok által készítet mapokat és azokon nyomni (ilyen volt a Dungeon Siege 1ben is, de ebben nem vagyok biztos hogy itt is van)
[merlinw.org]
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
[merlinw.org]
No ne offoljunk, Tele vagyunk még titános kveszttel, jól. :o)
[merlinw.org]
(Hmm rapidser. Há' akkó ez egy jel lehetett hogy igyak<#idiota>#idiota>)
[merlinw.org]
Ezért írtam már hogy az eredeti exe-t valaki linkelje be hogy elérhetõ legyen azonnal! pls!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
[merlinw.org]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
[merlinw.org]
1, Bemountol
2, Telepít
3, Rárak PlayFix
4, Mini image bemountol
5, Curerommal csinál inditófájlt
És játszik!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megjelent egy újabb driverrel rendelkezõ Daemon-Tools. Érdemes felrakni, olyan hibákat javítottak benne, amit lehet nem is vettetek eddig észre. Némelyik másolásvédelmet kiiktatja. Megjegyzem továbbra is ugyanúgy kell eljárni mint eddig. De természetesen ajánlott a frissítés!
DT honlap
Itt töltsétek le a 4.03-as DT-t, és egy reinstallt csináljatok! További kellemes játékot!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
melyik verzióval érdemes "próbálkozni"?
Titan Quest - Unleashed
Titan Quest - GAYLESS
Titan Quest - RELOADED
ty
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Legendary:lila<#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1> 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.