Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nincs, nem is lesz...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Effects.arc: d7033cf5
nincs, nem is lesz...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nincs, nem is lesz...
nincs, nem is lesz...
nincs, nem is lesz...
De ha crc hiba lenne, akkor egyáltalán nem lehetne beindítani a játékot egyébként!
nincs, nem is lesz...
Egyébként ezen tolom: 2,4GHz Celeron, ATI 9550, 512MB RAM.
nincs, nem is lesz...
nincs, nem is lesz...
Mai Titan Questezésem pl annyi volt, h betöltöttem, rámentem az optionsra, és rögtön kivágott a fenébe<#vigyor1>#vigyor1>
---Effects.arc--- ennek mekkora a mérete másnál?? Nálam 31159 kB.
Lehet, hogy újra le kéne szednem, de a torrentet utálom. Valaki esetleg szedett Rapidshare-rõl hibamentes TQ-t?? Oda most épp van accom :DD
nincs, nem is lesz...
Please segítsen valaki!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincs, nem is lesz...
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Holnap érkezik a Titan Quest javítás
<2006. július 06. @ 08:53 - Berkenye>2006. július 06. @ 08:53 - Berkenye>
A THQ úgy döntött, hogy holnapra tolja az Iron Lore valós idejû stratégiai játéka, a Titan Quest javításának megjelenését. Ez mindössze egy napos késést jelent. A csomagban nyolc felfedezett hibát javítanak, három tulajdonságot fejlesztenek, illetve két új lehetõséget adnak a játékhoz. Ezek teljes listáját itt olvashatjátok el.
:)))) ûberlol, de megsem lepõdtem, jah amugy mimás lenne mint a gémszar!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
THQ has decided to delay the patch for Iron Lore's RTS Titan Quest a few more days to ensure that issues are addressed effectively and that the process of patching will go as smoothly as possible. Originally scheduled for today it has been pushed back until Friday, July 7th. Read more for the updated fixlist ...
Patch Notes
Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
Fixed a multiplayer lobby crash
Fixed internet connection problem with custom maps
Fixed a memory leak
Improves multiplayer connection reliability
Improves multiplayer performance
Improves item auto-placement in inventory
Added character back-up functionality
Added option to disable compatibility check
elég június végétõl olvasni, kül. tekintettel a faq karaktersztringre
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
bocs <#awink>#awink>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Gyakran kilép a játék. Mivel lehet kivédeni?
Köszi:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
most 23-as vagyok :)
hehe, de volt egy ilyen, olyant röhögtem....felvettem egy shrinenál a Battle Markert, és hát van erõ a fegyverben is, meg ezzel így együtt pláne...és hát jött egy ilyen keselyû, megcsapom, és úgy kinyúlt a nyaka a levegõben, ahogy szállt :DDD ilyent még nem láttam :D de úgy is maradt :D shotot is akartam volna mutatni, de nálam sem reagál semmit a print screenre, Fraps meg természeteseen nem ment... :)