Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
tudom, es? en arra az esetre irtam HA BAJTRA UGYANAZ A FAJL! -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

wedge31
Már sokszor le lett írva ebben a topicban,hogy a clondvd-és változatot kí kell írni dvd-re és ugy semmi gebasz nem lesz /leszámitva a grafikai bugokat de azok az eredetiben is benne vannak/

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ranGer2
Hiba

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hát ez nem igaz: Megöltem a Minotaurusz urat, megöltem a telkinet beszéltem a csákkóval..és...és lefagyott<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
az összeillesztésnél nem volt gond, ott hiba nélkül küldte a winrar. A telepítésnél volt a halál

nincs, nem is lesz...

edios
De ha már 1 bájt is elveszik a fájlból az összeillesztésnél, már nem tudja beolvasni a játék.. Ez nem úgy mûködik, h crcnél elvesztek azok az adatok az effects fájból, amik a megjelenésért felelõsek, és emiatt nem látszanak a varázslatok a játékban<#nezze>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

sfv checker v1.17 segítségével
Effects.arc: d7033cf5

nincs, nem is lesz...

Lammer
az hogy ugyanaz a merete meg nem biztos, hogy 1-1ben ua a fajl, dobjatok ra sfv vagy md5ot... ugy kiderul

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

na ez is offos volt, de rá lehet húzni a "Mit játsszunk, ha kiakaszt a Titan Quest" témát, ami már egy kicsit kapcsolódik az eredeti tmához

nincs, nem is lesz...

robotnyk
akkor minek kínlódsz vele? -.-
:DD Én a IX-el kezdtem, és nagyon élveztem. Mindenki azzal húzott, hogy gyerekes, de engem nem érdekelt. A VII-et toltam még régen, de elkeveredett az egyik CD, és csak most találtam meg...A VIII meg még kimaradt az életembõl, de majd elkérem havertõl

nincs, nem is lesz...

edios
Az egy jó választás, sokkal jobb mint ez!<#eljen> Én most a VIIInél tartok, de ez már offos nagyon:)

igen, a game.dll is crc-s volt, amiatt nem is lehetett beindítani, de feltöltötték a rendeset, és úgy elindult. Megvárom a patchet, ha meg az se hoz változást, akkor vissza a Final VII-hez

nincs, nem is lesz...

edios
31159kb, pont mint nálad!
De ha crc hiba lenne, akkor egyáltalán nem lehetne beindítani a játékot egyébként!

okés, uccsó kérdés: meg tudnád nézni, mekkora nálad az Effects.arc file?

nincs, nem is lesz...

edios
Hát nem biztos, h sok értelme lenne, mert az egyetlen különbség a két release között az, hogy a reloadedesben van egy crackelt exe!

Lehet benne valami, de azért leszedem a reloaded verziót is. Egy nap ide-oda...
Egyébként ezen tolom: 2,4GHz Celeron, ATI 9550, 512MB RAM.

nincs, nem is lesz...

edios
Okok, de ez nem a crc miatt van, csak azért mondom, fejlesztõknek nem volt idejük beállítani a játékot különbözõ konfigokra, ezért van pár ahol rendesen fut, és elég sok, ahol nem! Majd talán a peccs

nAH a másik karimmal most földet válaztottam de mindjárt itt a másik választása szerintetek melyikkel legyek melyik még a nagyonjó??Csak ne rogue v. nature mert az a másik karim
Az kellemes. Futni fut nálam, de ez a hiány az õrületbe kerget. Normalon nem volt gond, mert ott csak gyakni kell...azonban epicen már szívom a dolgot rendesen, mivel nem tudom honnan lõnek, mivel lõnek, milyen resistet kellene felvenni ellene...aztán következõ kép a forrásnál újraéledés

nincs, nem is lesz...

edios
Ugyan! Csak szarul lett megírva a játék, kb örülhet az akinek gond nélkül megy..

Mai Titan Questezésem pl annyi volt, h betöltöttem, rámentem az optionsra, és rögtön kivágott a fenébe<#vigyor1>

Idõközben rájöttem: itt vannak azok a ki******t crc hibák eredményei, amiket az installnál tapasztaltam.
---Effects.arc--- ennek mekkora a mérete másnál?? Nálam 31159 kB.
Lehet, hogy újra le kéne szednem, de a torrentet utálom. Valaki esetleg szedett Rapidshare-rõl hibamentes TQ-t?? Oda most épp van accom :DD

nincs, nem is lesz...

olvasd vissza és rájössz, az elõzõ hónapban mindenkinek ez volt a hibája....
gamerboy91
A "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" hibaüzenetre van valami megoldás?

Please segítsen valaki!

Istencsászár
biztos, csak az a baj másnál megy :))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
biztos ez is vmi jó nagy bug...
miért nem látom, hogy milyen spelleket lönek rám az ellenségek??? Még a nyílvesszõket se látom!!

nincs, nem is lesz...

mucsácsó
nem kell törés, egyáltalán nem, hülye az aki RELOADED-es .exe-vel tolja SZVSZ :D
Jó hogy képben vannak...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Istencsászár
Csak ugy mutatásképp hogy milyen oldalt nem KELL látogatni...

Holnap érkezik a Titan Quest javítás
<2006. július 06. @ 08:53 - Berkenye>

A THQ úgy döntött, hogy holnapra tolja az Iron Lore valós idejû stratégiai játéka, a Titan Quest javításának megjelenését. Ez mindössze egy napos késést jelent. A csomagban nyolc felfedezett hibát javítanak, három tulajdonságot fejlesztenek, illetve két új lehetõséget adnak a játékhoz. Ezek teljes listáját itt olvashatjátok el.

:)))) ûberlol, de megsem lepõdtem, jah amugy mimás lenne mint a gémszar!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

És legyen hozzá törés is persze.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Csibe001
Titan Quest v1.01 Patch Delayed Until Friday - Ez azt jelenti, hogy péntektõl (holnap) lehet leszedni.

Patch honnan lehet le szedni?
Istencsászár
Titan Quest v1.01 Patch Delayed Until Friday

THQ has decided to delay the patch for Iron Lore's RTS Titan Quest a few more days to ensure that issues are addressed effectively and that the process of patching will go as smoothly as possible. Originally scheduled for today it has been pushed back until Friday, July 7th. Read more for the updated fixlist ...

Patch Notes
Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
Fixed a multiplayer lobby crash
Fixed internet connection problem with custom maps
Fixed a memory leak
Improves multiplayer connection reliability
Improves multiplayer performance
Improves item auto-placement in inventory
Added character back-up functionality
Added option to disable compatibility check

ha ugyan azt az install kódot használod akkor igen
Még 1 kérdés: Ha újratelepítem a game-t, vissza lehet tölteni a régi profilt?
HI all! Segítsetek!!! Crackelt varzióval jáccok, de van hogy kilép, és kidob egy hibaüzit. Próbáltam már az eredeti exe+CureRom+MInilmage verziót, de azzal meg nem indul, mert a progi akad a daemonnal... Fontos lenne, SEGÍTSETEK!!!
impala
ne baccá ki velük:)
elég június végétõl olvasni, kül. tekintettel a faq karaktersztringre

csak a farkasaidnal hat

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Hy! Akkor meg tudná nekem mondani vlaki hogy hogy müködik a survival inlisct skill mert nekem nem csinál semmit nem akar aktiválodni

Scareface
No mindenki játszik?
Akkor megyek én is :D

Anthrax
Azóta rájöttem :D

Anthrax
Telkine-t hogy kell levágni ? Egyfolytában visszatölti a hpját.

wedge31
Olvasatok már vissza egy kicsit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

megveszed az eredetit, vársz még néhány patchet
bocs <#awink>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Sejtem gyakran kérdezik itt, de azért talán nekem is segít valaki:
Gyakran kilép a játék. Mivel lehet kivédeni?

Köszi:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Blade17
Letöltöttem a játékot és valaki megtudná mondani mikell ahhoz hogy eltudjam indítani mert nem akar indulni mert vami emulatoros hibát kiír!Aki tud segítsen!

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

:D, am meg, hogy kell cisnálni print screen-t?mert nem jöttem reé, am meg a zöld cuccok mit jelentenek, és a kék?meg a lili, a lili cska küldetés cucc vagy van valami más cucca is?
mucsácsó
az átlagos sztem, énis 16-osan értem oda asszem :)
most 23-as vagyok :)
hehe, de volt egy ilyen, olyant röhögtem....felvettem egy shrinenál a Battle Markert, és hát van erõ a fegyverben is, meg ezzel így együtt pláne...és hát jött egy ilyen keselyû, megcsapom, és úgy kinyúlt a nyaka a levegõben, ahogy szállt :DDD ilyent még nem láttam :D de úgy is maradt :D shotot is akartam volna mutatni, de nálam sem reagál semmit a print screenre, Fraps meg természeteseen nem ment... :)
Hy all! A survival mikor kapcsol be mert nekem 33% életnél nem:( Eddig lv2es! De kell hozzá farkas is hogy rámadja vagy magátol is megy??