• Shorlex
    Zsozsoo:
    Én teljesen más karakterrel játszom, de van pár mindenre érvényes jótanács.
    Abból a szempontból is egy cipőben járunk, hogy én is "csak" normal módban vagyok igaz, ez csak órák kérdése... : ) A legtöbben itt jóval többet nyomták nálunk, nálam is, pedig már nagyon messze járok. Az ő tanácsuk rendkívül hasznos lehet, hiszen van tapasztalat, csak a fellengzős dumákat ne vedd néha komolyan.
    Tehát: 1) gyűjts minél több EX pointot, hiszen ettől fejlődsz. Nézz be mindenhova, menj el mindenhova, amíg a térkép engedi. Ölj le, akit tudsz, akit érsz (lehet, hogy az én "gyilkos"-nak nevezett karakterem "rámnyomta" a bélyegét? : ) ) Mindig aktiválj minden gate-et (lila a térképen), hogy oda tudj menni valahova, ha fontos és ne kelljen mindenen átmenned újra.

2) Ezzel együtt hasznos lehet, hogy ha időnként vissza-visszatérsz egy-egy olyan helyre ahol tudod, hogy van nem messze valami nagy. (pl. egy boss, ami mögött általában majestic chest van, stb.) Ezzel egyrészt EX-pointok jönnek, másrészt felszerelést szedhetsz össze

3) A karakteredben arra fektess hangsúlyt, hogy a skill pointok és a sima (nemtom mi a neve, a karakter főablakban) pontok összhangban legyenek; Neked ahogy nézem főleg majd az intelligence fejlesztése lesz a cél, ezt nyomasd neki.

Na első körben ennyi, aztán ha van kérdés, jelezd! Minden jót, találkozunk epic-ben, ha végig értél! (meg én is...)