Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fö mufti
ProGabe
Ha Delphis al-quest akkor szerinted hol van??Hát persze hogy Delphiben!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tom hogy béna vok de hogy kell megölni a azt a varázsló békát a minotarusz után krétán mert mindig feltöti az életét
jó, de hol van az özvegy, mert én mindenkivel ebszéltem...abban a városban ahol ncisnen teleport vagy abban ahol van?am meg mingyárt egyiptomban vagyok és 17-es a karim, az jó vagy orsz?
na mindegy, bármilyen is kellene, inkább majd visszanézek epic végén, és adok az arcának

nincs, nem is lesz...

manticore ellen milyen resist kell?

nincs, nem is lesz...

Istencsászár
Installáld ujra?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egen..valahogy nekem loaderel nem akarta a jót, de max majd kisérletezek még, lehet én lámáztam el valamit...mindenesetre crackel megyeget...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

mrall
Valaki linkelje be az Original exe-t pls mert én crackeltem a reloadeddel és niss eredetim! ne kelljen a Patch után vagy elõtt szarakodni sokat!

edios
Azért kell loaderrel játszani crack helyett, hogy gond nélkül lehessen patchelni.

Egyébként én is várom már, mert szeretnék játszani ezzel a gammával!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Vajon mikor lesz a patch elérhetõ? Remélem, ha kell, lesz hozzá crack is hamar

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Volt egy kérdésem, lehet, hogy nem tudja senki a választ?

"Érdekelne, hogy a secondary attributes-ok mitõl fejlõdnek?"

Na?

ProGabe
Az widow,özvegyet jelent amúgy és már csak el neki mondanod a hírt hogy megölted a volt férje gyilkosát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Istencsászár
Ha az van odairva akkor csak akkor lehet, ha nagyon kell rendeld meg külföldrõl.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jó, megöltem azt a vaddisznót a barlangban, és upgrade question volt vagy mi, de valami winwods ról ebszél meg, hogy mondjam el mdinekinek meg faszom, nem értem....
Arról tud vki felvilágosítást adni, hogy a boltban mikor lehet megvásárolni? CD Galaxis honlapján június 30 van feltüntetve megjelenési dátumnak egyenlõre.
Hogy érted?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Tatyla
mire kiérsz egyiptomból meglesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Segítsetek!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Help!Egyiptomban vagyok és a küldi The Invocation ésott már csak a Hand of Balance-t kell megtalálni.Hol van?

Kandurex
Nekem is csinált ilyet. Amúgy törtöltem a francba, bugos, hibás, idõ után igen unalmas :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A Delphi utáni barlangban ÉNY-n lesz egy vaddisznáember, azt kell megölni.
köszi
edios
Tehát akkor azért ilyen, mert túl új a catalystom? Egyébéknt nekem is vmi régebbi volt, direkt a játék miatt raktam fel újat..

jó, dce én meg a The Gireving Wiondiws küldetést nem tudom megcsinálni DElphi-be, valaki segítsen már!!!
MerlinW
Várj picit, mára igérték az 1.1-es peccset, ami a fagyásokat orvosolja. A héten remélhetõleg meg is kapjuk.

[merlinw.org]

Istencsászár
Jah felmész akropoliszba, azt lemész a katakombákba a 4es szintig, ott lesz egy fõmuksi azt legyüröd és mehetsz tovább.

Az akropoliszon át kell menni... Nem athén fõterénél vmerre, hanem át az akropoliszon a mélyén át... És kilyukadsz a dokk negyedben

Hát ilyen nincs:Nem találom Athénban azt a roh*dt kib*szott dockot
Nem tudná megmondani vki.hogy merre keressem?
mrall
Hát elegem van ebbõl! Szinte minden verziót és lehetõséget kipróbáltam már és Kifagy a játék ahogy teleportálok 1et! a pöcskiven már!!! Ez tutti gama hiba és nem védelem! ilyen védelem nem létezik ez szerintem 100%!!!

Ide egy húsos patch kell! külföldi fórumokon írtak olyanok is akiknek eredeti van meg és ugyanezek a hibák! na ilyenkor mi van? ekkora jó játék ekkora fasz hibákkal! hihetetlen!

Faki
9800-as atihoz nem éppen a legjobb a legújabb ati driver. 5.11-es catalystal tolom, 9800pro a karim, minden tökéletes.

más: meglett a 13 millám. Melyik árusnál lehet RX-8-at venni és benzint hzzá???

nincs, nem is lesz...

a cyclopsoknálén is szívtam, de csak mert csapatban jöttek

nincs, nem is lesz...

menpe : minden bossnál van ilyen, sõt a cyclopsoknál is talos elõtt, a gyenge hunteremmel így öltem meg õket :)

zsotesz : jobb oldali gombbal a rúnára, és a kívánt tárgyra is ( gondolom nem kell írnom, hogy egy tûz sebzést adó rúnát nem lehet pajzsba bepakolni )

Valaki egy kicsit részletezné, hogy hogy lehet fegyverekbe rúnákat vagy miket pakolni? Bármibe próbálok belerakni valamit, nem engedi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Na találtam egy taktikát talos ellen, amihez nem kell sem idézés, semplafon resistek. El kell csalni délre, és mikor elkezd visszafordulni, akkor lehet bele lõni vagy 5-6-ot. Mivel tank vagyok, és nekem 5-6 lövés fért bele, huntereknek biztos több. Mikor meg elkezd hadonászni a kezével (nem tudom mit csinál,mert nem látom a spelleket) akkor spuri jobbra vagy balra, mert egyébként kellemetlen meglepetésben lesz részetek...röviden ennyi, remélem segít valakinek

nincs, nem is lesz...

edios
Lehet h túl maximalista vok?<#lookaround>

Most mé? :) A fenti kis térképet hibátlanul jeleníti meg.

edios
Amd Barton 2500@3200, 3x512 400Mhz ram, Sapphire Radeon 9800Pro, és természetesen a legújabb driver mindenbõl.

az igen!! azt hittem, én viszem a prímet a szokrészre csúszó és közben hadonászó szörnyekkel és a svéd-style citromsárga-kék kockákból felálló vízzel, de ez....:DD
Milyen konfiggal tolod??

nincs, nem is lesz...

edios
Szép a játék, csak nemtom.. Nekem egy kicsit túl darkos sztem!<#idiota>

Jöhetne már a szerdára beígért javítópatch.

hehehe

nincs, nem is lesz...

Csá!
És akkor mit teszel, ha van? Csak kérdem, mert nincs, de ha lenne...

Khufu Staffjával nem tudtam kezdeni semmit, ezért epic közepén kihajítottam, mert no more rooms...

nincs, nem is lesz...

Meg az is érdekelne, hogy a secondary attributes-ok mitõl fejlõdnek?

Mi van akkor ha "Kufhu staff"-ját megtaláltam Gizában, de mivel tele volt az inventorym nem tudtam felvenni, vagyis visszadobta és azóta nem találom sehol?

impala
hali!
tökéletesen megy a játék az itt tárgyalt beállításokkal.
ismételt köszönetem.
köv. cél a multizás.

MerlinW
"ert nem tudom mit kell csinálni inwalid passwor-nél"

Egyelõre meg kék venni:)

[merlinw.org]

Tatyla
két gyógyitót öld elöször...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA