-
dudovec #5777 jah , kosz Ity. jo h nem erzem magam egyedul a velemenyemmel. nekemis a hc volt a feeling dioban , sajna ide nem tettek bele , hát marad az önjelölt hc kari , vagy nemis tudom hogy mondjam:)
Rogan99: szerintem petek igenis kellenek ,melyik karinak mennyi es milyen , az absolut kari fuggo kiveve a lich kinget , mert az mindenkinek jo. Lich king szerintem a jatek legjobb petje jelenleg , amit par hete még nagyon nem akartam elismerni , de amikor elkezdtem tolni a legendet , es megkapta a summon skill meg a death nova a maxolast (felette levő 2 re csak 1-1 pont ment) rajottem, h a fő ellensegeket sokkal konnyebben ki lehet fingatni vele. Teny h a sima haladásra , atlagos szornyek tömege , meg "hero" k ellen nemtul sokat segit az irtasban , de mondom .. főellenségeknél bőven visszaadja a ra aldozott pontokat..
magusnak azert jon jol bossoknal , mert nemkell korbe korbe rohangalnod , lőni 2-3 t , aztan futni tovább , hanem megvarod h betamadja a lichkinget es csak lövöd mint a hulye. probald meg 1 "fulltap" ternionerrel pet nelkul kinyirni Manticoret mondjuk legenden , talan ő a leggyorsabb boss , illetve a bika , megnezem mire mesz vele meg mennyi ido alatt fexik le. De egy megfelelo harcos karival odaallhatsz manticorenak , ha jo a build valoszinuleg nemfog tudni lezúzni , bar en spec a manticoret tartom a jatek talan legerősebb szörnyének , a 38 as championnal elegge megszenvedtem vele epicen is , sőt a guardiannal is , de sikerult leütni nagynehezen , ugy h nem ölt meg.
Szoval egy harcos karinak is nagyon jol jöhet az health reduction amit a spirites petek tudnak , mert az oke h birja a strapat a karid , de nekem megfajdult a kezem amikor a guardiannal nekiugrottam a hydranak. 10 perc alatt tudtam levágni , pedig ragta 2 farkas , lőtte egy nymph , meg folyamatosan pakoltam ra a plaguet, es nem kellett ellépnem tőle egyszer sem , vegig ütöttem colossuskent ő meg végig engem szoval ment rajtam adrenalin rush is eleg rendesen meg minden aurat megallas nelkul refresheltem magamra. 30-30 potion kellett kb h megdögöljön , pedig elvileg a farkasok maulja is tud health reductiont , meg a nymph is egy kicsit , na meg persze a plague is , es megis..
Ezzel szemben meg ottvan leslie , aki 20 sec alatt lefekteti a hydrat , es nem azert mer mondjuk 2x annyit sebez a karija mint az enyem ,mert akkor neki 5 perc lenne , nem 10... hanem mer ott a lichking.. szoval ezzel akar vissza kanyarodhatok arra is , hogy nem a ternion a tap , hanem maga a spirit , főként a lich king. Outsiderről meg annyit mondanek , hogy az elso karim egy sootsayer volt, amivel a refresh lévén tudtam hasznalni korlatlanul egy maxos outsidert , na ő az aki tobbet segit az általános haladásban mint a lich king , de a bossoknal nem olyan hatékony , tény h nemigen zuzza be senki , meg őis azer szokott redukálni rendesen. A warlock karival sikerult elernem , hogy a kimaxolt outsider amikor meghal , varok 15 masodpercet es castolhatom az ujat , igy nincs szuksegem a naturre a refresh miatt , hanem 80% körüli rechargeal megoldottam a dolgot , ugy hogy nincs plus skillem se. Igy vegulis 2 pettel eleg jol haladok , sebzek kb 2000 et vele , lifem nem haladja meg a 3500 at , de megis en allok oda a szornyeknek , ők meg kiegészítenek , bar manticorenal lehet rajuk kell majd hagyatkoznom , mert az egy vadállat :) ahogy a nevében is benne van.:)