Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegyél bele uj elemet😄
TopGun
Hi! nekem az a bajom, hogy mindket verziot kiprobaltam amit itt leirtak, csak az elso modszer ami nem curerom-os: 3. szintig siman elmegy, minden ok. a 3.-4. szint kozott ha kilepsz, soha tobbet nem tudod vissza tolteni a karid. A cureromossal az a bajom, hogy bar gyonyoruen betolti akarhanyadik szintu karim, de annyira akad az eger, hogy keptelenseg jatszani vele! 😞( Valaki mondjon valamilyen megoldast, amivel nem szaggat az eger, az istenekre kerlek benneteket! Vezetek nelkuli egeret hasznalok.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Istencsászár
nem, sõt még a cuccok is megmaradnak ^^ de nemárt azér ha nyomsz save gamét sûrün...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mit jelent hogy újra kezdeni..?
vannak kapuk onnan megy tovább a dolog..ha jól emléxem..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

meg csináltam úgy a Reloadot ahogyan a FAQ levagyon irva..! és müxik is én a 10 levelen vagyok és kilpet a szemét😞
ez a méreg nem a vitriol😞(
sok mindenki irta a hangkarit nekem szól rendesen nincs vele gond..de ha kell akkor váltok drivert..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Kandurex
Ha egyszer úgy dob ki, hogy visszatöltés után szó nékül kivág, újra kell kezdenem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

robotnyk
reloaded nekem 4-5dik szintig fagyogatott, azóta nem, nem tettem fel semmi ilyen crackfix, playfix, hajfixet, azóta (kopkop) nem csinálja. curerom sem játszik be, legutóbb rendszervisszaállítás lett a vége, szal, nothx.

igen
még pár kérdés amit nem értek..

1. minden elözmény nélkül most már kilép se hiba üzenet se semmi😞
tehát pár óra játék után gondol 1-et!
mi lehet ennek az oka...?

2. nagyon nem tudok varázsolni még..amint láttam tolni kell oda is a skil pontokat vagy elöször a függöleges csikot kell tolni és utánna az elágazásokat...?

GAYLESS presents TITAN QUEST *FiX* for Reloaded iso erre a fixre gondolsz..?
ez csak olyan 1.7 mega nem..?

Persze, itt van. Bár sokat nem tudsz meg róla így sem 😊
Csak azt, hogy nincs brutál sebzése, de legalább túlél 😄
Amúgy meg helyzettõl függõen úgyis mindig cserélgetni kell a felszerelést. Mert egyelõre még nem találtam über cuccokat, ami minden helyzetre jó. Még a lila legendary cuccoknak is vannak hátrányaik.

Többieknek meg üzenem, hogy az intro elnyomását meg lehet oldani máshogy is. Igaz, elég primitív, de mûxik. Letörlöd a videokat, ahogyan én is tettem 😊))

Tatyla
elöször végig kell nézni,aztán nyomogasd a space-t...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

chalezlopez
Elõször kell csak végignézni...

Vamos Argentina!

kattingass vagy valami billt nyomkodj
nekem par kattintas utan siman atugorja
Istencsászár
el lehet nyomni, egér-enter-esc ^^

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
össze vissza nyomkodsz mindent, nálam így sikerül 😄
Felraktam én is a játékot. Nem rossz, nem rossz.
De árulja már el nekem valaki, milyen megfontolásból nem lehet elütni az intrót?
Miért kell minden indításnál végignéznem a már elsõre is bugyuta intrót?
Felraktam a fix-et is, vagy negyed óráig kitömörített a resource könyvtárba, létrehozva egy rakás új filet és könyvtárt. Normális ez?
És hogyen lehet elnyomni ezt a hülye intrót?

McW
Egy karakter táblát is beszúrnál a karidról? Kiváncsi lennék a jellemzõire miket tud így 50-es szint környékén...

Mess with the best, and die like the rest...

Upsz, közben elment az üzenet. Szóval ez egy hunter-rogue masteryre fejlesztett lándzsás. A lándzsa, a pajzs, és a nyaklánc epic /kék/ a sisak és a mellvért pedig set item mint látszik. A sebzése már 16-os szinten is 189 volt... Persze az is igaz, hogy minden fõszörnyet leöltem párszor ezekért a cuccokért, de megérte!

Tudom, hogy nem magas szintû karakter, de hát technikai okok miatt ez már a harmadik nekem...<#hehe>

[/url][/img]

Na megvan a félszázadik szint is végre. Éppen Talost nyomtam le ... hát mit mondjak, nem gyenge gyerek epic-en se, de itt legendaryn ... 2-szer is behaltam 😛

Lehet, hogy a csajszi neve még illik is rá vmilyen szinten? Az elsõ kari ami 50-es? Na nem mintha ezért adtam volna ilyen nevet neki, csak hát mivel elsõ kari, gondoltam úgyis xar lesz és csak próba, de hát eddig bejött a drága 😄

Faki
Mennyi helyet adtál az XP-nek swapelni? Ahol a swap file van, ott van elég hely?

Ezt a cure rom -os verziót azt kipróbálnám én is mert nekem még mindig a 10. verzió, párosítás után is kidob, de még mindig kidob a cure rom a VIRTUAL MEMORY MUST BE ENABLED üzenettel... Valaki letudná írni pontosan, hogy hova, melyik sorba írjam be amit kellene?
Amúgy nekem tetszik a game még igy is. Csak kicsit tovább tart...
Nagyonszépenkösszépen!

Sikerült.

Ezer köszi mégegyszer.
Istencsászár
Hamachi leírás ( ha nem érted akkor szólj ^^ <#idiota> )

Istencsászár
3000+, x800, 1gb , max grafon ( értsd max, szal anti alising is ), swappol, 30-40 fps ^^ szvsz nem mondanám hogy suhan, azt se hogy szar, de halkan azt jelzi hogy elavult a gépem 😄DD

Hát rákerestem a fórumban, de abból nem lettem okosabb. Bocsi, de magyarázd már el légyszi hogy mi az a Hamachi. És bocsi hogy noobie vagyok...

Hali! Írhatnátok pár szót a játék gépigényérõl, meg hogy nálatok rendesen fut-e, szaggatás nélkül, meg ilyenek. Csak mert nem vmi atom gépem van és feleslegesen nem akarok rá pénzt kidobni. Elõre is köszi!

Istencsászár
Ki lett párszor tárgyalva, igen meg Hamachi-val.

Tatyla
és amikor átmegyek epic-re akkor elöröl kezdödik a story csak más monszták jönnek vagy ujjak is mint a Diablo 2-ben?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

egyébként a curerom+miniimage volt nekem is a legjobb kombó. Reggel óta egyetlen baki se volt vele, a hang sem akad és az fps is a duplájára emelkedett 😄D

nincs, nem is lesz...

"apám ez a cold druida egy állat halálgép,eddig 28.szinten össz-vissz 18x haláloztam el de az is bambaságbol..."

hehe én 29-es conquerorral tolom csak passzív skillekkel(kivéve a colossust) és eddig összesen 4 halálom volt...

nincs, nem is lesz...

Sziasztok!

Akinek folyton kilép annak annyit, hogy az elõzõ oldalon megadott link ami a gamecopyworld-ös miniimage-t meg a curerom-ot emlegeti, mûködik. Nekem is azóta jó, kb 8 óra játék után sem akad ki.

Amúgy hogy lehet multiplayerben játszani annak, akinek, khm, elveszett a cd-kulcsa?
impala
a patch nem is kell?

mucsácsó
az szép...
Görögországból most értem Egyiptomban, és mégis milyen hosszúnak tûnt eddig a game 😄

de nembaj, örülök nagyon nagyon hogy ilyen kellemes hosszúságú! 😊
impala
azt vettem észre, hogy a 1285-ös és a 1258-as hsz. szinte uazt írja, csak a 1258 nem használja a fixet.

meg: miért is fontos, hogy csak egy mountolt virt. drive legyen DT-vel? el sem indul addig, amíg több van?

ez fontos lenne, csak most nem vagyok otthon, hogy kipróbáljam. nekem simán elindul 4 drive-val is, de lehet, hogy a háttérben "szemétkedik"?

Olympus-n is leszel egy kevés ideig...Az az 5. 'pálya'

5 pálya van:Görögország,Egyiptom,Babylon,Õsi-Kína az uccsót nem tudom!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Hy all! Összesen mennyi pálya van a játékban?? Én eddig csak Egyiptomot és Görögországot láttam!

na elakadtam én szerintem Skil pont vadászat lesz belölle😞(
ha a kõhidon megyek ott az oriás vág szét!
de ha lemegyek a a zöld-sárga-piros csintváz szed szét😞(

Tatyla
apám ez a cold druida egy állat halálgép,eddig 28.szinten össz-vissz 18x haláloztam el de az is bambaságbol...

A Telkinét

Milíeb bossT?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Menj be a palotán át a labirintusba öld meg a boss-t... és menj Egyiptomba röviden

Segítsetek már!#1464

Istencsászár
Ne húzd a gépet, ne overlockolj semmit, rakd fel a legfrisebb drivereket, ha ezek után sem megy akkor FORMAT C:/

Kösz szépen a segítséget!

akkor gondolom mashol kell keresni
Mit kell csinálni annál a küldinál hogy under the labyrinthi?Mert bejártam Knossos-t és semmit sem találtam!Plz help!<#help>

Újabb szép hiba. 😊 😞

KÖszi!