Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan hibát tapasztaltatok már hogy játszogatol vele szépen majd pár óra mulva csak úgy kilép elnézést kér mert hogy hibázott a Titan Quest.exe..!

mi okozza ezt..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Off:
Sorry, hogy nem olvasok vissza alaposabban, de ezt most találtam.

Bocs a nagybetûért, ekopizva van. :))
TITAN.QUEST.THE.ULTIMATE.WORKING.FIXER-MORESMELLYTNTANUSFARTS 181 181 kb.
Írja az infóba azt a dll filet, ami rendszerint a hibát okozza (nálam is volt már ilyen kiaakadás). Amúgy írásvédett az eredeti.

On:

Esrohnoil
FAQ-ba kellene tenni végre. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nekem ilyet akkor csinált, ha agyon húztam a videokártyát.. ha te is húzod, vedd visszább az órajelet. ha nem, akkor ne.
igaz, nem ez a game, hanem a wow csinálta, de a hibaüzenet uez volt.

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

nem bánám ha volna valami Skil manipultáror progi mert nagyon lasssssan gyülnek a pontok:((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Sziasztok!Segítséget kérnék!Reloaded verzió van meg a Titan Quest-bõl és mindig kilép.Már elolvastam mindent itt a fórumban hogy hogy lehet kiküszöbölni ezt a problémát,de nem jött be.Tehát akinek ez a verzió van meg és sikerült megoldania hogy ne lépjen ki az legyen szíves írja le pontosan hogyan csinálta.Köszönöm!!!
Ezt írja ki 10 perc játék után:

A gépem: Intel Pentium 4 3GHZ 1mb Cache,Gainward 6600GT 128 mb ram,512 MB DDR Ram,
Légyszi vki segítsen!!!
A kiméra bekaphatja basszus odamegyek 80% fire és lightning és 60% ciold resisttel gondolom magamban megmutatom ki itt az állat erre a storm surge szerû izével 1 hit több mint 3400 HPt sebez én meg persze borulok. Kicsit meglepõdtem de 2. már pofánvertem azért :).
Istencsászár
Hamachi-val, neten, tökéletesen megy...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"A 'Titan Quest\Settings' mappában meg kell nyitni a 'defaults.txt' fájlt, és a TETEJÉRE be kell rakni a következõ sort: "language = English" (idézõjel nélkül!), ugyanezt el kell végezni a 'My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings' mappában is az 'options.txt' fájlban, ugyanabban a sorban "language = English", és le kell menteni (vagyis itt is a tetejére kell betenni). Ezt követõen már a menü angol lesz."
Knossos Palace-ben felfedeztem mindent ésott mit kell csinálni?Vmi artifact a küdi!Help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Hello!
Demoval kapcsolatos kérdés: Feltettem a játékot, és mikor belépek akkor minden gombra a normál felirat helyett valami olyasmi van írva, hogy "tag not found...". Megoldhatja a problémát egy reinstall, vagy rossz a demó és ne is reménykedjek?

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem - aránylag sokat olvastam már vissza - hogy valakinek sikerült-e rossz cd kulcs ellenére interneten keresztül játszania?
ha õ az aki életre kelt 4 szobrot, akkor elõször azokkal kell elbánni, utána eltûnik a védõpajzsa is

War. War never changes.

A gépem: Intel Pentium 4 3GHZ 1mb Cache,Gainward 6600GT 128 mb ram,512 MB DDR Ram,
Ott vok hogy Knossosban után találkoztam egy papival éslocate in Knossosban kell vmit csinálni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Istencsászár
[url=http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_titan_quest.shtml#Titan Quest v1.0 PLAYFIX[/url]

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Checkerboy
Sajnos a link a fixed exehez nem mûködik :( De azért jól jönne ez a game a PCmen úgy h játszhatok is vele

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Ugye 5 pálya van benne?

a telkin nevû fõmuftit hogy kell kinyírni mert védõpajzs van körülötte és a storm meg az earth magic nem használ
tudja vki miért ugrál az egér mutatom össze-vissza, a katonám irányithatatlan a kéz a képernyön szaggatva mozog.A gépem athlon 3000 venice,1gb ram,
nvd7900gtx 512mb,audigity 2.
Istencsászár
szvsz vagy a winfos nem 100as vagy a géped "elavult" , ird le a paramétereit!

WTF?! Ardor csak onslaught-tal mukodik (ez k.-ra nincs odairva a skillhez :()?! Ez eleg gaz, mert en Calculated strikes-al kenem igazabol, onslaugh-ra egy pontot pakoltam, hogy ezt ki tudjam maxolni. Hmm.

A Weapon mastery-ról meg, hogy fast + slow fegyverek vannak a kezembe, össz +32% attk.spd-et adnak a cuccaim, a karakter lapon meg ennyi is van, 132% attk.spd, WM-et nem szamolja ra.

Ezt írja ki mindig:
Sziasztok!Segítséget kérnék!Reloaded verzió van meg a Titan Quest-bõl és mindig kilép.Már elolvastam mindent itt a fórumban hogy hogy lehet kiküszöbölni ezt a problémát,de nem jött be.Tehát akinek ez a verzió van meg és sikerült megoldania hogy ne lépjen ki az legyen szíves írja le pontosan hogyan csinálta.Köszönöm!!!
NEmdobott ki:)MOst fejeztem be,mert már nemlátok semmit<#idiota>
Biztosan mûködnek a skillek, az ardort majd nézd meg 1 ütés után mikor töltött az onslaught vagy vegyél le egy pontot valamelyik oraclenél a weapon trainingrõl. Az lehet a gáz hogy két fegyver mellett a max speed 171%, egyel 190%. Azt nem tom hogy ennél gyorsabban gépel-e ha több cuccod is van, a fejlesztõk mondták hogy dual wieldnél hibás a kijelzés de semmi konkrétat nem írtak.
Elõször is átfutottam pár városon és vettem 2 balagot egyik veteran másik anihillation( vagy valami hasonló +41% dmg nem tom hirtelen itt mi a neve ). Bele 2*3 achilleses incarnation( epicen Typhoon majdnem mindig dob és le lehet gyepálni 10 percen belül fountaintõl ), az egyik +25% dmg a másik csak +33dexre sikerült :(.

A HP kicsit kevés, de bármelyik 2 elemental resistet ki tom maxolni egyszerre piercing mellett( amulett + cseregyûrûk + pajzs a lassító cserefegyver mellé ) és így bármelyik fõellen nagyon laza amelyik nem csinál vitality damageet( qrva kései telkinek ) vagy nem támadnak extrém gyorsan aránylag nagyot fizikaiban( rohadt minotaur king ). Ha tömeget kell kezelni bebaszok egy thunderballt és amíg tart a stun legépelek mindenkit( 95%ban lenyom a barbár állat 10 ellent 5 másodpercen belül, az átlagsebzés mellé még bejönnek a területre ható kétkezes sebzések meg a sima kétkezes támadások amik plusz sebzést okoznak, egy bug miatt a készítõk elmondása szerint szar a kijelzés ). Ha nem sikerül lenyomni õket akkor szoptam mer meghalok :). Gyakori menekülés a hosszú élet titka, meg egyelõre nem figyelem milyen gyakran halok meg rohanok végig és majd ha megvan legendary vége is akkor tápolás :D. A szörnyek sokkal erõsebbek már nem lesznek( most vagyok legendary orient elején ), ha minden igaz lassan meglesz 2 full life steales rúna, akkor bevásárlás és kipróbálom hogy kb ugyanaz-e a rendszer mint ami a Diablo2ben volt. Ha úgy megy a leech akkor ez is kb halhatatlan terminátor arc lesz( kiosztott sebzés soxor annyi mint amennyit be szokott kapni ) ha meg nem akkor csak simán poén játszani vele.
Az már biztos hogy aki eredeti terminátort akar akit lehetetlen lenyomni az defense/nature defense/warfare warfare/nature hármasból választhat( nature kb = +96% HP +18% resist elemental és 33% HP alatt 80% damage absorb, +85% damage, defense = jó blokk, kicsit jobb sebzés pajzs miatt, jó armor, sok alap HP, sok passzív res minden fosra és a modafoka kemény COlOSSUS ami 1-1 keményebb arc ellen jó, warfare meg +attack speed, +offense, dual wield, némi alap damage resist és dodge ).
Elsõ blikkre a legkeményebbnek defense/nature látszik, ha colossus formban még beüt a survival instinct is az kb azt jelenti hogy aki a közelben van annak a makkja nagyon csúful le lesz tépve :).

Kicsit hosszú lett és pöttyet furcsa szövegezés bocsi jó kis játék ez na :).
Tatyla
thx...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem tudom volt e mar kerdes, de Warfare agon ha kitolom maxra az Ardor skillt (+16% movement + attack speed) + a Weapon traininget (+16% Att.spd), az miert nem irja ki a karakterlapon? Meg elegge ugy nez ki hogy nem is mukodnek. Valaki talalkozott mar a hibaval? A valaszokat elore is koszi!

MerlinW
Ha ez megnyugtat Unleashed seriallal is ugyanugy kidob 1-2 óránként:)

[merlinw.org]

MerlinW
egyébként legfrisebb Audigy driver:

Creative Sound Blaster Audigy, Audigy 2 series and Audigy 4 series Driver 02.08.0004 1006.jan.24

gémereknek meg ezt ajánlják (egyel alatta):

Creative Sound Blaster Audigy unified series Beta driver with OpenAL support 2.08.0002 (2005.szept.21)

[merlinw.org]

ÁÁÁ sikerült visszanyerneem!:)mindenfrankós így már<#eljen>szaggatás nélkül élvezhetõbb meg zeneis van már<#smile>
CSak visszaírtam azt a srriált amit a ilódidos,krekes témánál használtam és visszais ada a mentésem.HÁLA.
Istencsászár
Mindenesetre célszerû warriort válasaztani ilyes féle dolgokhoz ^^ majd ott a 2 kezes fegyverhasználatot fejleszetni.

Tatyla
csak azt nem értem hogy 2004 jan 5.-ei az uccso driver???

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Scareface
Két kezet <#eplus2>

A ruhát lehet vele átfesteni.
kösz merlin de még kezdõ vok.Mit kell fejleszteni ahhoz hogy két kard lehessen a kezemben?
MerlinW
Te is meg pongi is elég keményen nyomjátok:)

Curerom:
Google: curerom - legelsõ találat... www.curerom.net

Audigy
Google: audigy - második találat... de ki hitte volna: www.soundblaster.com

Ennyire lusták/töketlenek azért már mégse legyünk:))

[merlinw.org]

A dye akármik amiket az árusok árulnak, azok mire jók?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

OK. Találkoztam egy mantikorral.
mucsácsó
jha az a serialátírás?
hogy unleashed rls 2. serialja?
haha, de én alapból azt írtam be xD ha van több serial, soha sem az elsõt írom be :D
jobb klikk / tulajdonságok / kompatibilitás ,
jobb klikk / properties / compatibility

Hol állítod át a kompatibilitást?
Én most buktam a 18as karakterem:(mert muszály volt megcsinálnom,h ne lépkedjen ki.Ah de azthittem visszateszem és onnan folytatom,de sajna nem.<#rinya>nemhiszem,h mostanába ujra nekikezdenék....
pits*ba
McW
Na, kitoltam a gémet normálon. Tetszett-tetszett, de a kínai részen már untam egy kicsit, de kiváncsi voltam a végére. Ami viszont gáz, hogy kevés a jófajta cumó, pl. a játék közepétõl ugyanabban a fáraós sisakban nyomtan végig(kb 70 armor + egy csomó extra), nem találtam jobbat. És most epic-en újra vaddisznót meg szatírokat kell gyepálni az elejérõl? Semmi új szörny? oké, azt vágom hogy lesznek új cuccok, de a karim a végére nem lett valami tápos(spirit+storm), nehéz volt a fõellent legyõzni. Lehet újabb skill is választani, vagy akár többet is? Vagy úgy általában mi szól amelett, hogy folytassa az egyszeri gamer a játékot?

Mess with the best, and die like the rest...

mucsácsó
jah, curerom nálam is tökéletes, nem dob meg semmi!
habár így is itt-ott szaggat/akad, de korántsem annyira, mint 98-as kompatibilitás + asr...
Tatyla
én is kérdeznék melyik a legfrissebb driver Audigy sounblaster Live 5.1-hez,közvetlen linkért hálás lennék...

ja és kösz
isten vagy
Tatyla
innen szedtem én is...