Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TATYLA nem tudsz segíteni rajtam?
A cure-romot honnan lehet letölteni?
Felveszed a questet a katona tábornál (trapped in the ruinsosnál)... Aztán a Monster Encampment elején jobbra a mocsárba mész és ott észak keleten lesznek... Majd visszamész a táborba... Ennyi a Quest

Köszi!!

Csak már bejártam mindent, de akkor hagyom a francba
Tatyla
nem kötelezö minden questet megcsinállni de nem tul bonyolult Athén közelében van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

?
Azt a cure-romot honnan lehet letölteni
Hello

Valaki aki emlékszik rá megmondaná hogy ennél a küldetésnél kit és hol kell megkeresni?

köszönöm

Talán mert a 2. képen 2 baltája van, az elõzõn meg 1 balta + 1pajzs. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A mester kovács delphi elõtt, a mocsár után a bozótoson túl (híd elõtt) van... Csak meg kell találni
A goods abandoned meg: Mikor mész Delphi fele (a pókos (olajfa ágas) kút) után... van egy bal kanyar mely megkerüli alulról az egyik hidat... na ott nem az utat kell követni... Hanem nyugatra... és akkor ott néhány ládát meg kell találni annyi

A Master Blaksmith-t könnyû megtalálni. A mester kovács a Delphi városa elõtt lévõ folyó parton találod, tehát mielõtt átkelsz a kõhídon, hogy Delphi-be menj, a híd lábától kissé északra, bent az erdõben van. Egyébként nála kaphatók a legjobb dolgok egész Görögországban. Általában olyasmit is tart mindenbõl, amit majd csak Egyiptomban fogsz találni. A másik küldetés most hirtelen nem ugrik be, bocs.

Sziasztok!
Két küldetést nem tok megcsinálni:
Delphi/
Master Blacksmith
Goods Abondoned
Légyszi segítsetek!!!
Elõre is köszi!
Sziasztok
Tatyla
curerommal nem dob ki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Haverokkal szeretnenk lanozni és hol Lost connection hol unabled to connection vagy pedig az örökké tölt
De viszont van egy másik balyom
Nemtom nektek mért lep ki de nekem 12órányi játék utan egyltalán nem lepett ki es nem indult újra es a stb.
HI!
Te jó ég, hihetetlen nagy a dmg-d! De mégis milyen fegyvereket használsz, vagy mit csináltál h, a dps-ed duplájára nõt, pedig csak 1 szintel vagy nagyobb(mint az elözõ képen) Egyébként a 3 ezres élet nem kevés epic fokozaton?
Csak azért kérdem mert én is fejlesztek 1 harcost, elégé az elején járok és az 1ezeres életem már most is nagyon kevésnek tünik pillanatok alatt lesebzik!
Csáó!!!
Láttam itt hogy nektek is problémáitok vannak a játékkal.
Nekem is kilépked,Mikor jelenik meg az elsõ patch mert így nem nagyon lehet belemerülni a játékba???????????
Titan
Na, skacok! Vége a szágúldásomnak... 😞 A 3 medúzánál mikor a 2.at is szajbacsavarom, akkor újraindúl a gép és sújos hiba után áll helyre a winfos.. 😞

jó a game deha teleportálom magam lefagy ez mitöl van?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

en akkarmit csinaalok kilep program szabalytalan muveletett hajtot vegre es kilep.

kiprobaltam csomo cracket felraktam a fixet meg minden szart de sehogy nem jo.
most mit csonaljak varjam meg a patchet?

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

PTW
futtatás-dxdiag ott a hangnál kikapcsolod a hardveres gyorsítást

Istencsászár
Vajon milyen hangkártya? vajon milyen drájverrel? vajon... vajon...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
#1285 igy kell mennie, persze ez sem garantált 100%osan mindekinél mer pécé bázzeg 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

1381??????????????????????????
Checkerboy
sziasztok !Most töltöttem le ILLEGÁLISAN (igen , büszke vagyok magamra) a Titan questet.Ugyanez a hibám van:#1379.FAQot elolvastam amiket írtatok és még mindig ugyanez a hibaüzenet.Hálás lennék ha segítenétek mivelhogy mostanába nem nagyon találok kedvemre való játékot most viszont ez megtetszett.

Üdv

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Közben nekem elindult. Sopi, szerintem szedd le azt a cure rom-ot ami a linknél van. Én elõször 1.03-assal próbáltam, azzal azt a hibaüzit írta amit neked. Az elõbb leszedtem azt ami a linknél van (ez 2.03-as) és azzal már megy.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nekem is ugyanez a gondom ennél a megoldásnál. Ötlet?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

chalezlopez
persze, õk már epicen nyomják, vagy legend-en

Vamos Argentina!

McW
Hali! Ezeket a szinteket(40-47), hogy éritek el? A normált kitolva lehet folytatni epicen majd legendary-n, mint anno a D2-ben vagy csak ennyivel jobban fejlõdik a kari a nehezebb fokozatokon? Én normálon 32-es vagyok Kína utolsó szakasza jön, asszem a IV-es, benéztem minden bokor alá, kicsaptam minden ellent, 1-2 kivételével minden side quest is megvan szóval biztos, hogy nem lesz meg a 40egynéhányas szint...

Mess with the best, and die like the rest...

Tatyla
LOL! 28-as szinten most mentem át Babilonba 3millió pénzel,de minek...

Sziasztok! Nálam a hang akadozik nem tudja valaki hogy mi arra a megoldás és valaki járt már úgy hogy semmi gond a játékkal és kb 15 perc útán folyamatosan beszaggat valyon mi lehet a gáz??? Patch megoldja a dolgot help please!!! Kösziii!
Ezzel ugyan azt dobja mint akármi mással, a game nem sûrûn fagy, de teleportot használni nem lehet, és a town portal mellõzése még nem is olyan vészes, viszont amikor nem tudok átmenni Egyiptomba 2 ora probálkozás után az már eléggé szar.
sopi
nekem a cureromos megoldással nem megy de ha azt mondjátok az a legjobb akkor segitsetek már... mindenz ugy csináltam ahogy a leirásban van de ezt irja ki:A required security module can not be activated.This program can not be executed.pls help mert mostmár szinte 5-10 mp utábn kifagy a game...

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

És mégegyszer köszi.
stevenson1988
az 1269-es hozzászólásban már belinkeltem egyszer, amúgy nem tudom miért nem csináljátok azt, hogy crack elõtt, mondjuk átnevezitek az eredeti exe-t (én úgy szoktam hogy az exe után teszek egy _ jelet) így elkerülhetõek lennének az ilyen esetek.

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Tatyla
áááááá,kezdek kiakadni ami jó cuccot dob az nem jó nekem,lóvé van dögivel de nincs mire költeni...

Egy eredeti exét ha szépen kérem belinkelne valaki.Elõre is kösz.
Köszi a választ.
Megcsináltam minden küldit, de nálam maradt.
A sebzést érdemes megnézni shrineok nélkül ez az alapom néha már kicsit sajnálom az ellent 😄

Na 42-sen Legendaryn megöltem Talost... Sztem az egyik hanem a legerõsebb boss közelharcosnak mert csak 1 gyenge pontja van a lassúsága...

Faki
Legvégén fagyott egyet és most a karaterem nevén kívül nem tölt be semmit. Na asszem megy parkolni míg nem lesz normális patch, mert most felforrt az agyam.

Az száksz, mert már évek óta lejárt a "tagságim", mert le se szartam, most meg nem lehet regelni. Esetleg vki meghívhatna. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

chalezlopez
a "b" betûs torrenten...

Vamos Argentina!

hol?

azt vki tudja hogy azt miokozza ( warfare) hogy hentelek hentelek, és 1xcsak csinál 1 olyat h mind a 2 ( jelenesetben baltát) belepörgeti az ellenfélbe, ilyen kivégzés szerûen, h ezt miokozza, mert elég hasznos , sárga effekt

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

radeer
Nem feltétlen.Nekem is csak addig szaggatott,amig ki nem irtam az elsõ Unleashed verziót,tökéletekes megy,nem lép ki,nem akad,csak szépen fut.Sõt tegnap levágtunk 1 3 órás multi partyt is Hamachinval,minden probléma nélkül.

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

mucsácsó:
igen, így szaggatásmentes lesz, mert azt a win98 mód miatt csinálja, de ugye kiírva meg nem kell úgy indítani
sajnos nekem is elég régi már a vga (64 megás gf4ti4200) mégis tûrhetõen fut ha minden minimumra van állítva
sajnos multiban már nem ilyen rózsás a helyzet, ott látszik meg igazán, ha haver elkezd varázsolni és tele van a képernyõ mindenféle effektekkel, akkor bizony lemegy az fps rendesen 😞

Titan:
mint írták, továbbfejleszted a farkasokat és több is lehet, 7-es szinttõl már 2, de ha kimaxolod (15-re) és pl felveszel egy Skill of Mastery Shrine-t a pályán kalandozva, akkor akár 3 db is lehet, márpedig 3 db lvl20-as farkas eléggé tud darálni, néha oda se érek már szétkapják nmy-t 😊

kandzsal:
fejbõl nem biztos, hogy jól emléxem, de gyanítom ez volt az a küldetés, ahol jobbra fel (észek-kelet) van egy szûk kis kapu még a falun belül a házak között, ott kell átmenni és a házak közt kitakarítani abban a kis beugró részben (nem messze van magától a küldetést adó fickótól)
képet pedig vagy fraps-al csinálsz, vagy hypersnap vagy egyéb képlopóval
ha pedig nem akarsz segédprogit használni akkor printscreen, kimész alt+tab-al és (pl paint-ba) ctrl+v és lemented

KAttila:
ha a Jade Figurine-ra gondolsz (dio2 😄) akkor ha jól emléxem azt talán Zhidan városába kell visszavinni a Wealthy Collector küldetéssel kapcsolatban az azt kérõ fickónak (ha az volt az, amit a JingJang Forest egyik barlangjában találtál)

Trucker39
Hiába adnak ki újabb és újabb verziókat, ha maga a játék van tele hibákkal.
Mihelyt kinn lesz a patch, tökmindegy, melyik verzió vann fenn, mind menni fog szépen.

mucsácsó
egy jó órája van már:
Titan.Quest.BWClone-Unleashed

hát gondolom ez jobb a clone dologra...