dudovec#5286
Jah kb igyvan.. a cucc rengeteget dob. most oltem meg a hydrat a guardiannal.. hat eddig semmivel nem szenvedtem ennyit.. kb 10 percig ütöttem 2 farkas rágta , lotte a nymph meg folyamatosan plagueztem ,colossuskent rallyval refreshelve vegig. cuccaim eleg kemenyek sztem.. a 10 perc alatt megittam 35 helit meg 35 manat.
nemhiaba 43 as a kari , sebezni amugy nemtudott ram ,csak neha vitte le valami eleg rendesen a 8500 healthet , valoszinuleg bleeding , mer az a resistem ami eleg gyenge.. vagy poision lehetett meg , bar az 50% , szal akkor eleg durva lehet neki.. eztkellet a potival ellesulyozni
es ugy megfajdult az ujjam h ki is leptem a kovetkezo refresh pointnal egy kis pihenőre:D
aztan ujult erovel beprobaltam talost , aki veszelyesebb volt.. az a lightningos szarja amikor lement a rally , (ugy csak 20 a light resem) lekapott olyan 5000 et. de utessel o sem talalt el , hiaba lengette a buzoganyat. es a hydrahoz kepest eleg gyorsan lefekudt , kb 2 perc kellet neki , igaz a villamjaival leszedte a farkasokat.
minotaur bacsi szora sem erdemes , kb 15seces training volt.. telkin kicsit szopatott ,de neki se kellett tul sok. en 40 rol 43 ra leptem legenden , ugy h minden lenyeges questet megcsinaltam.. remelm act2 is ad meg 3 szintet , es akkor mar felmennek a 46 lvl s amu/ring az orientre , mer csak 1300 at sebzek.