23078
  • dudovec
    Jah kb igyvan.. a cucc rengeteget dob. most oltem meg a hydrat a guardiannal.. hat eddig semmivel nem szenvedtem ennyit.. kb 10 percig ütöttem 2 farkas rágta , lotte a nymph meg folyamatosan plagueztem ,colossuskent rallyval refreshelve vegig. cuccaim eleg kemenyek sztem.. a 10 perc alatt megittam 35 helit meg 35 manat.
    nemhiaba 43 as a kari , sebezni amugy nemtudott ram ,csak neha vitte le valami eleg rendesen a 8500 healthet , valoszinuleg bleeding , mer az a resistem ami eleg gyenge.. vagy poision lehetett meg , bar az 50% , szal akkor eleg durva lehet neki.. eztkellet a potival ellesulyozni
    es ugy megfajdult az ujjam h ki is leptem a kovetkezo refresh pointnal egy kis pihenőre:D
    aztan ujult erovel beprobaltam talost , aki veszelyesebb volt.. az a lightningos szarja amikor lement a rally , (ugy csak 20 a light resem) lekapott olyan 5000 et. de utessel o sem talalt el , hiaba lengette a buzoganyat. es a hydrahoz kepest eleg gyorsan lefekudt , kb 2 perc kellet neki , igaz a villamjaival leszedte a farkasokat.
    minotaur bacsi szora sem erdemes , kb 15seces training volt.. telkin kicsit szopatott ,de neki se kellett tul sok. en 40 rol 43 ra leptem legenden , ugy h minden lenyeges questet megcsinaltam.. remelm act2 is ad meg 3 szintet , es akkor mar felmennek a 46 lvl s amu/ring az orientre , mer csak 1300 at sebzek.
  • Dave00
    nem tok beszélni a csávóval!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Leslieee
    Comal: Nem játszottál még soha h'n's Rpg-vel? A szörnyek mindig újraélednek kilépés után :)))

Kopter: Semmi fika nem volt abban amit mondtak neked, csupán egy jelzés h pár szintet kéne lépned és talán jobban menne. Vagy talán nem jó skillekre raktál. Én epic közepéig 256mb-val meg 64megás videókártyával vittem, szal tudom mi az a lassított képregény:)) Attól meg még nem vagy jó h eljutottál odáig, 20as szinttel is el lehet jutni odáig, különösebb probléma nélkül. 1-2 jobb cuccot beszerzel és menni fog minden simán.
  • dudovec
    KH: hat ien actbosst ha van healthed aze meg resed akkor odamesz es valamai health reductionos spearrel , meg 1 et teve arra a landzsa skillre.. aztan hajra:D
  • kopterfield
    isenlord : oracle

1.6 proci 512 ram 126 videokarival szerintem meg nem gaz hogy 2 runonkent agyonbasz merhogy neha olyan mint a kepregeny....szerintem.

ja es 1 kib.. lila cuccom sincs

meg hogy lvl 39 en ottvagyok lehet azt jelenti hogy szar konfigon is jobb vagyok mint te....

siras anyazas nem kell a valaszban koszi
  • KH
    Hali skacok
    nyomja itt valaki hunterrel? én azzal kezdtem el, mert úúúúgy szeretem az íjjat, de tiszta vicces szopás az élet

nem mondom, a kis dolgokkal nagyon jól boldogulok, de a nagyobb ellenfeleknél szinte kivétel nélkül az ütéshez nyúlok (találtam egy olyan kardot, amivel "brutálisan" nagyobb a sebzése a karinak az íjjal szemben)
    felvettem mellé a stormot, de szinte semmit nem fejlesztettem belőle

a legnagyobb gondom, hogy iszonyatosan lassú fegyver, s eddig nagyon kevés sebesség tápoló-ápoló cuccot találtam (hajszálnyira vagyok a normal befejezéstől)

egyébként szórakoztató, de kíváncsi vagyok, hogy pure íjas karival egy telkine-t pl. hogy a szöszben lehet leverni, mert én még (haha) úgy egyszer sem próbáltam
  • comal
    Feltettem az 1.08-a patchet, de nekem a mentéseim nem működnek! :(
    AA küldetések,amiket már megcsináltam újra aktívak lesznek pedig a küldetésnaplóba ki van pipálva. Ja és az összes szörny újraéled!
    Van valakinek valami ötlete ezügyben, nert marhára idegesít, hogy mindent minimum 2x kell megcsinálnom!!!
  • Dave00
    de én még beszélni se tok vele!!!!
  • Isenlord
    nemtom h tudtok legenden egy 40es karival boldogulni....
    de ötletem van: vagy oracle,vagy conqeror sok legend táppal...
  • dudovec
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Guardian&master1=4&master2=5&m1=32-1-15-12-0-10-8-0-1-1-1-0-0-1-1-12-1-1-1-0-12-0&m2=32-1-1-12-0-1-1-1-6-1-1-0-1-8-6-1-1-0-12-8-6-0
    ien lesz a guardianom builtja kb , most 40 es legendary act1 kozepe:)
  • Isenlord
    jade figgure-t a great wallnál a kisvárosban a kereskedö feletti faszinak,igaz én is csak segitséggel találtam meg,mert nem volt felk.jel a feje fölött.
  • Isenlord
    kopterfield,
    milyen kari az a 39 es ,mert ott már kb olyan 46-47 nek kéne lenned....

az meg h 2 runonként agyonbasz az elég gáz... sztem.
  • dudovec
    kopterfield ussed csak , fog az dobni lilat.. ha nagyon nem akar , akkor lepj ki a gamebol , es vissza.. valamikor ugyvettem eszre h segitett.. mellesleg kell lilat dobnia 39 en is , en 40 esen kerultem oda es 44 ig ott fejlodtem, tele lett a kari lilaval szal hajra.
  • Dave00
    nem tok továbbjutni!!!!kinek kell odaadni azt a sz¤r figurát!!!!!??????
  • Leslieee
    Epicen asszem olyan 20k körül, normalon meg talán 4-5k.
  • kopterfield
    koszi leslie.
    az a gaz hogy xp nem nagyon jon epic typhonbol mer azert annyira van kemeny hogy 2 runonkent agyonbasz... mind1 meglesem mennyi xp esik ki norm typhon runbol es majd eldontom hogy legenden szenvedgetek vagy normon alázom az ellent :D
  • Leslieee
    Kopter nemtom mer én olyan 50. szint körül kerültem oda, de először sokáig nekem sem dobott.
    Sisteres quest csak Xp.
    Vaulthoz májkroszoft frémvörk kell de az benne van vmelyik file-jában amivel felteheted (readme írja).
  • chalezlopez
    Neten nyomja valaki? Nem hamachin! gy.k. eredetivel?
  • kopterfield
    ja jut eszembe: olyan lehetseges hogy epic typhon nem dob legendary itemet alacsony szintu karinak (lvl 39) ? lenyomtam mar vagy 10 x de nem dobott lilat. azert kerdem hogy toljam vagy huzzak legend act1-be fejlodni?
  • kopterfield
    az a sisteres quest ad valami uberfaszat? vagy csak xp-t ? me azt a reszt nagyon utalom es soha nem csinaltam meg meg a questet, altalaban atrohanok azon a reszen..

ja mi is volt az a bizbasz ami kell a tqvoulthoz? microsoft.net vagy mi is pontosan??

• dudovec
    megyek en bazze , csak cseszik connectolni. :o de mindja bemegyek valahogy
  • Leslieee
    HUN VAGY MÁ DUDI? :)))
  • Leslieee
    Azért a jade palace után ne teleportálj egyből Chaganba, mert a kövi területen meg kell keresni a 2 eltűnt pinát, majd csak utána :)
  • Titan girl
    ne itt logjál!!!!!!!
  • Titan girl
    igen csoda hogy leesett..
    pedig irtam már viágnyelven is de hiába...:(

• dudovec
    chaganban az a csel h eloszor alul mesz ki a jade palace fele , aztan ha lenyomtad a tüzes bikat , utana van a jade palace quest.. ott lemesz ien alagutas valamibe , es amikor feljossz szep lassan beersz alulrol chaganba.. es akkor ott be fognak engedni , es utana majd a nyugati szárnyon ki fog engedni a csavo.. de tapasztalatom szerint , ha beszeltel a jade palaceban a csavoval, akkor mar fel is tp zhetsz chaganba , ahol beszelsz egy varoslakoval es maris updateli az "under the mountain" questre. ez muxik akkor is amikor jossz alulrol es valamier rohadtul nem akar kinyilni az az ajto , nekemis volt ien.
  • dudovec
    titangirl :DDD
  • dudovec
    sipöcz: spirit masterybol ternion meg lichking , erthbol csak az enchant kell majd , meg a dweller meg az a 32 es skill.. volcanit v miazisten... ami 33% ban ad 80% tuzsebzest egyesen. meg attolfugg , van e mar cuccod ra.. mert en ugy kezdtem h csak masteryket meg az intet nyomtam , semmi mast.. aztan lvl 15 on mar diogenesbe rohangalt 100 as staffal. szal ha ninsc cucc: ternion lichking , dweller..earth ench. ternionnak mehet par pont , lichking meg dweller egyenlore eleg 1 esen. felteve ha ternionos karit akarsz.
  • Titan girl
    Akkor, ha végig játszottad a normált.Értelem szerüen..... Valoszinuleg azért nem nyilnak ki az ajtok, mert nem vitted vissza a cuccokat. Nézd meg a kuldetésben hoyg kiknek kell vissza vinni és akkor kinyitják
  • Dave00
    miokr lehet átváltani normal-ról epic-re single playerben?????v ott nem lehet???meg kérnék 1 kis segítséget!changan-ban mit kell csinálni h kinyíljanak a zárt ajtók????plz segítsetek!!!!!!!!!!
  • Bravoman
    Szerintem 10-12. szintig (sőt, inkább Normal végéig) minden kari jól használható, úgyhogy nyugodtan próbálkozz. Hibát nem nagyon tudsz elkövetni, mert később majd bármikor újraoszthatod a skill pontjaidat...
  • zsirfecske
    "drops are determined by monster level plus your level /2"

érdekes.
  • Sipocz
    Hali!
    Hölgyem és uraim!
    Valaki tudne-é nekem a titancalc-on bemutatni egy használható "conquerer" kasztu avatár első 10-12 szintje vázlatának tervét? Több nem is kellene mert akkor már a tapasztalatokból magam is boldogulnék, sajnos ez a két olyan alapkaszt amelyet eleddig hanyagoltam és itt lenne az alkalom a "kétkezi dolgozó" alkatu harcos (csak semmi vazsi!!) felfedezésére. (Kétkezesharc nem érdekelne mert szvsz. 20%-os sansz egy kicsit kevés illetve annak tűnik!:))
  • zsirfecske
    de nem örülök, pont ezért nem turkáltam eddig se a karimat semmivel, hogy rendben legyen :( és nem fogom újból végigjárni a térképet.

tracker set pure hunter cucc.
  • Leslieee
    A Tracker's set az rogue-os? :)
  • Leslieee
    Örülj neki! :P
  • zsirfecske
    akkor mivan ha lefagytam játék közben kékhalállal és a karim epic-et legelején kezdte azaz waypointok elvesztek de teleportok megvannak. mikor backup-ból visszamásolok mindent ránézésre ok, a quest log persze üres, de nem úgy tűnik mintha teljesítve lennének a küldetések mert reward-ot is kapok néhol ha újból ! -ezek. hm?
  • TopGun
    Ertem, ok. koszi a valaszt.
  • Leslieee
    Azért az dícséretes h ez a gama vonzza a nőneműeket is!
  • Titan girl
    UGYE??? Borzasztó!! Én is csak ugy játszogattam az elején, de most ott tartok, hogy reggel leulok a és csak este állok fel. A pasim erösködött hogy: "De probáld ki tetszeni fog, hidd el " Nos igen igy is lett azota lényegesen kevesebb idot tolt a gép elott ha ott vagyok . Végulis ö akarta... Igy most az az eredmény hogy kb muszakban váltjuk egymást, ugye Szivi???