• dudovec
    na most lehet kapok egy kis savat de fikazas jon:
    megpedig a bleeding /poision/ burning damaget osztanam. elobbi 2 t nemteszteltem rendesen , de ugyanugy mukodnek kb mint a burn dmg.. illetve teszteltem az elso 2 t is , de az mar normal fokozaton is legendásan szar volt:D
    szal lassuk a burning dmg t... conjuer lévén eleg sok fire dmg% om van , meg maxolt earth enchant , meg az a 32 es skill is ami %os esellyel triplazza a tuzsebzesem. namost felraktam egy 215burn dmg 25 fire dmg s ringet legendary monkey king trickeryvel (ami 12 vel leszedi a resistjeit annak akit eltalalok), amunak egy eye of the flame , masik ringnek pedig egy seal of hephaistos.. ez a 3 osszesen ad 350 burn dmgt , es +115% fire dmg t , plusba volt fenn akkor egy staff ami adott tovabbi 90 burn dmg t , meg vagy 30% fire dmg t , erre meg jon a sisak ami ujabb 46% fire dmg , nameg a cipom is ad elemental dmg t egy keveset. akarhogy is szamolok ez olyan 450 burn damage + 200% fire damage.. es ezek csak a cuccok ugyebar , a skillbol jovo bonust meg nemis szamoltam. es nem csoda hogy a DPS em kb 2000 el tobb ezekkel a burn cuccokkal , de ez itt csak latszolagos , ugyanis az ien burn/poision/bleeding stb szarfosok jelentősen dobjak a dps t "papiron" , de valojaban szart sem ernek , kb azzal szorakoztam h aki nemhalt be 1 lovestol , vajon hogy viszi a burning az eletet , es kb alig vitte legendaryn , pedig meg reistet is huztam le , meg a lichking is.. ebbol kiindulva szerintem ellehet felejteni a burningot , sztem a poisiont is meg a bleedinget is.. kb annyit ir mint anno poision dmg diabloban.. neztem normalon ramses setben mennyire visz a poison , es kb ott ert valamit , de ottis nagyon keveset. szoval en azt mondom h attack speed mindenek felett (kiveve a castereket). ami 1.08 alatt takarit : attack speed , x% reduction of enemy health. ez kell a haladashoz , casteroknal meg 300% cast rate es annyi. masra nekem ugy tunik nem erdemes gyurni.