23078
-
Jozsó #5125 Az előbb volt egy jó kis bug. Mastery shrine-nál csináltam egy 15-ös outsidert. A poén az volt, hogy nem halt meg! Nem rossz segítség egy ilyen, különösen, hogy még csak epic-en tartok :-)
A másik (tudom, hülye kérdés), hogy láttatok már vhol fekete festéket a tunikához? Én idáig egyetlen egy helyen. -
Aurelianus #5124 A mature pont ezt is jelneti a szavazásba a sérüléseket.... -
Aurelianus #5123 Vér? szerintetek mennyire leene jó a mgaméba....bár van egy mód de az elég kezdetleges...
Szerintem felpörgetné. és szerintetek? -
privi xD -
Dudovec , ha találsz valami jó fegyvert a warferemnek akkor ahogy megbeszéltük adj lécci! max ha nem nekem akkor Leslieee barátomnak add át ő eljuttatja neked!
előre is köszi egy alexander ruci engem is érdekelne azt is adj lessinek :D:D persze csak ha van -
virs lee #5120 Okok, ha majd készenállsz, dobj 1 privit! Milyen vga-t veszel végülis? -
Hát nemtom sztem azt a szavazást tök nem fogják figyelembe venni a fejlesztők, mint ahogy eddig sem vették figyelembe a játék alkalmazóit és azok véleményeit.
És azér elég loller az első hely sztem. A 100új unique tárgy abszolút játszik, illetve az új lények, a 100. szint elérhetősége és a bonus skillek is. -
nem erre a gondoltam. a kommentek között volt amit én mondok és mastery párokra vonatkozik ahogy írtam. -
fecske amúgy ami a szavazásban a 3. helyen áll (jelenleg): "Bonus mastery skills for only one mastery players! " nem erre gondoltál ugye? mert szerintem ez inkább azt takarja, hogy csak az kap bónusz skillt, aki nem választott második skillágat...
-
személy szerint én kis plusz pályának is örülnék ( kiváncsi lennék pl tartarusra, mint helyszínre
)
a kaszthoz plusz skill is jó ötlet (Paladin mellé megjelenne pl Zeus, és együtt osztanánk a pofonokat
)
-
amúgy a szavazásra visszatérve kiegben milyen durva lenne már (az alapvető bővítések mellett) amin én is elgondolkodtam és egyik srác fel is vetette:
külön 1-1 bónusz skill minden mastery pár-hoz, hogy legyen valami tényleges plusz is minden kaszthoz. ha egyszer én útonálló vagyok, akkor ne csak vadász és zsivány képességeim legyenek egymás mellett, hanem kapjak egy extra pl. ambush skillt amivel lesből támadhatok vagy vmi ilyesmi ami illik a képbe. állat lenne... -
de télleg a rogue ágamon felejtsek el minden poison/bleeding skillt így legendary elején? a 'Nightshade' slow-ja sem használható? resisteli mindenki vajh? -
nana'!!!4444
ehhh effektiv jovohet penteken lesz meg az uj VGam(de utana meg csak hetfon leszek otthon megint :C)
ha megtartod addig, aztatat nagyon megkoszonnem
-
Paladinommal kezdek belassulni (jó tárgyak nélkül tényleg nehéz), asszem indítok egy komolyabb varázslót... Oracle (Spirit+Storm)=> Írtás: Ternion+Shard+Wisp(eye of the storm) És a közelemben mindenki lassított felvétel lesz (Deathchill+Heart of Frost)
Erre varjanak majd gombot az nmy-k
-
virs lee #5111 Van már 2, kell az egyik? :) -
dudovec #5110 most fejeztem be epicet , minden lenyeges questet megcsinaltam , meg megszereztem minden waypointot. itt a kep-> katt -
dudovec #5109 ez a Guardian egy allat, eleg hardcore feelingem van tole.
-
Jaja Spydee már rájöttem szerencsére :)) Botrány :P
Mijaza kásztöm kveszt? -
Zhord #5107 Sziaszok! Csak az érdekelne hogy hova kell bemásolni a custum quest mappáját hogy megjelenjen a listában? -
spydee #5106 Leslieee>A plague-t én úgy tudtam lerázni magamról(amit a két farkas folyamatosan rámhordott), hogy ctrl-al elküldtem őket messzire.
gyorsabb ha nem ctrl-t használsz hanem rákatt az ikonjára és úgy elküldöd.
-
KELL-KELL neeeeeeeeeeeeeegz
-
Úhh tényleg Fecske, ez nekem is megvan csak haverhoz lepasszoltam, lehet h ez is kellett volna?
-
Normalon minden jó v :) Ha lenne területre ható fingó damage attól is hullanának :P -
multispeed #5102 srácok vki pls segítsen, naon tetszik a game, csak nem tudom patchelni !! 1.08 nem megy rá sehogysem hiába rkom vissza az originál exet, hibaüzit ír ki a patch telepítésekor. vmi 5let jól jönne köszi -
virs lee #5101 Fasza kis nyilat találtam. :)
-
azért normal-on poison bőven jó volt, meglőttem egy beast-et és mire odaért összeesett. amúgy 2-3 lövés lett volna tehát gyorsította az írtást jócskán, lehetett egy lövés után új célpontra menni. epic/legend-en még nem próbáltam, de most már félek igazad lesz. -
dudovec #5099 ja igen , es most megneztem , feltettem az atom intelligence rare ringeket+ amukat perfect monkey king berakassal. ezek helyett amit irtam , es csak 400 at esett a dps , de 24 el leveszem a resistjet annak akit eltalalok , es ez a dps realis ugyanis ternionos karinak ha nincs burning dmg , se bleeding se semmi ien szar , akkor absolut realis dps t ir neki , egyedul a caster karinal ir tok mast. igy most 6200 dps covenantal. szintiszta intelligencia+fire sebzes. -
dudovec #5098 na most lehet kapok egy kis savat de fikazas jon:
megpedig a bleeding /poision/ burning damaget osztanam. elobbi 2 t nemteszteltem rendesen , de ugyanugy mukodnek kb mint a burn dmg.. illetve teszteltem az elso 2 t is , de az mar normal fokozaton is legendásan szar volt:D
szal lassuk a burning dmg t... conjuer lévén eleg sok fire dmg% om van , meg maxolt earth enchant , meg az a 32 es skill is ami %os esellyel triplazza a tuzsebzesem. namost felraktam egy 215burn dmg 25 fire dmg s ringet legendary monkey king trickeryvel (ami 12 vel leszedi a resistjeit annak akit eltalalok), amunak egy eye of the flame , masik ringnek pedig egy seal of hephaistos.. ez a 3 osszesen ad 350 burn dmgt , es +115% fire dmg t , plusba volt fenn akkor egy staff ami adott tovabbi 90 burn dmg t , meg vagy 30% fire dmg t , erre meg jon a sisak ami ujabb 46% fire dmg , nameg a cipom is ad elemental dmg t egy keveset. akarhogy is szamolok ez olyan 450 burn damage + 200% fire damage.. es ezek csak a cuccok ugyebar , a skillbol jovo bonust meg nemis szamoltam. es nem csoda hogy a DPS em kb 2000 el tobb ezekkel a burn cuccokkal , de ez itt csak latszolagos , ugyanis az ien burn/poision/bleeding stb szarfosok jelentősen dobjak a dps t "papiron" , de valojaban szart sem ernek , kb azzal szorakoztam h aki nemhalt be 1 lovestol , vajon hogy viszi a burning az eletet , es kb alig vitte legendaryn , pedig meg reistet is huztam le , meg a lichking is.. ebbol kiindulva szerintem ellehet felejteni a burningot , sztem a poisiont is meg a bleedinget is.. kb annyit ir mint anno poision dmg diabloban.. neztem normalon ramses setben mennyire visz a poison , es kb ott ert valamit , de ottis nagyon keveset. szoval en azt mondom h attack speed mindenek felett (kiveve a castereket). ami 1.08 alatt takarit : attack speed , x% reduction of enemy health. ez kell a haladashoz , casteroknal meg 300% cast rate es annyi. masra nekem ugy tunik nem erdemes gyurni.
-
Aurelianus #5097 http://www.titanquest.net/questions-developers/6954-most-wanted-features-future.html
ITT TUDTOK SZAVAZNI, mi legyen a TITAN QUEST EXPANSION-ban!!!!!
Jó szavazást!!!! -
nyertem :)
amúgy Hunter's Armguards:
107 Armor
29% Fire Resistance
+38 Dexterity
+38 Offensive Ability
+35% Attack Speed
+2 to Volley
35% az elég jó, ezért is mondtam, de a sisak sem rossz és akkor már a greaves se rossz. ergo adjatok hunter set részeket :) -
Master Rick #5095 Mi az oka annak csomószor kilép és kiírja hogy a Windows hibát észlelt... és ha utána újra belépek a játékba akkor nem tudom használni többet azt a karimat amivel játszottam mert amiután ráklikkelek a startra tölt 1 kicsit és utána kilép hogy a windows hibát...
Ha másmilyen karival nyomom utána akkor azt hagyja viszont az a karim ami így elszállt egy 15 earth-spirites kari volt és baromira idegesít, és nem tudom hogy mit tegyek
.
Lécci segítsetek!!!

-
Szerezz be pár attack speedes cumót. -
nyemnyem, nekem muszáj gyorsan osztani a nyilakat, hogy jobban kijöjjenek a %-os skillek. nomeg nem árt ha a rogue poison, bleeding és főleg confusion nyilaiból is midnenkinek jut elég. -
Dps a lényeg, a többi csak a látszat :P -
Leslieee kösz az íjakat nyomtuk vele ketten brutális, de sajna nekem érzésre lassú a +45% attack speed-es slow enchantelt eldritcht bow után :) ezért mindenképpen kéne hunter set-nek legalább a sisakja a speed miatt. vki-nek nincs esetleg? -
Nem is vagy fenn msn-en :) -
dudovec #5089 lesliee jelezz valahogy ha kell az armor -
Nincs olyan h hol és miből random drop van.
Ha van dual wield képességed (raktál rá pontot) akkor a kezedbe tudsz venni 2 fegyvert. mMegnézed h 2 kardot tudnál e hordani, vagy 2 baltát, aztán akkor rájössz h csak a speart nem lehet - e. -
Akkor hogy kell beálitani a Dual Wield et? vagy az alapból megvan és csak Spear el nem lehet DW -zni? vagy valamit ki kell hogy talentoljak?
a Ram Bow hol és miböl esik az elején?
Előre is köszi
Peace -
Ezek teljesen korrekt skillek csak nem jó cuccokat hordasz. Vagy hülye skilleket fejlesztesz.