• dudovec
    aaa szetcsesz az ideg..
    epic act2 kozepen vettem eszre h meg nem halt meg a conjuerem (0 death) , mondom hohoho ramjott a jokis hardcore feeling:) erosen gondolkodtam rajta h kihagyjam e manticoret , ugyanis hiaba nyirok ki ott mindenkit , valamer sosem sucessfull az a questem.. namind1 , lementem , es valami csoda folytan kb 3 sec alatt megfektettem. aztan paraztam telkin halalos sugaraitol , de ois kb 3 secet elt. aztan jott act3 , vegigsöpörtem mindenkit , es az a szaros side quest , mistery in mountains.. gondoltam megcsinalom , ott a vegen jon az a troll vagy nemis tudom mi.. lattam h dobni fogja a kavicsokat , nemvolt sok hp ja , de gondoltam nemlovom szet mire leernek a kavicsok , szoval elezdtem szaladni , a nagy zaport elkerultem , es 1 szal szaros kavics epphogy elkapott es meghaltam.. vaaa , pedig biztam benne h legalabb epic vegeig eljutok death nelkul , de nemjott ossze. mindez persze szaros 55k experience bonus miatt. lvl 40 en. mind1 , majd kov karimmal megprobalom vegigvinni death nelkul , ezt mostmar cseszhetem:|