Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg? Akkor KH-nak hip-hip hurrát, hangyaszorgalommal fordít!!!<#wave>

tudtommal KH az rpgvault.hu szerkesztõlye, javitsatok ki ha tévedek 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem tökéletesen megfelel, csak csináld azt az oldalt! Az rpgvault.hu szerkesztõjének is nagyon hálás vagyok, hogy ilyen lelkesen fordítgatja az interjúkat!<#worship>

én szeretnék csinálni neki egy aloldalt, anyag már lenne
persze az nem "rajongói" de ha rajongó besegít, és megfelel neki ez a forma, akkor...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lammer
"többezer hozzászólás lesz majd" igen mar enis varom a "neked elindul a proper nocd krekkel?" "az nvidia beta driverrel mar nem csikozodik" es hasonlo "ertelmes" hszeket <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hát igen, én is szívesen olvasok róla, de ezek az interjúk mindig csak ismétlik egymást. Persze ha a készítõk ennyire visszatartják az információkat, akkor lehetetlen eredeti, jó bemutatókat írni. Jó lenne már egy magyar rajongói oldal is. Érdekes, hogy mennyire nem fedezték még fel nálunk ez a játékot, a németek meg már teljes TQ lázban égnek! A barátaimnak is nem gyõzöm ajnározni a játékot, de csak hümmögnek... Majd figyeljétek meg, ha megjelenik a játék, szerintem a Diablo 2-höz hasonlóan többezer hozzászólás lesz majd!

hömm, hömm, engem szöveges leirat jobban érdekelne, az nincs esetleg? (bár a skillest szerintem már lefordítottam)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Én is nagyon várom már, jobban mint bármi mást! 😛
De legalább az utóbbi idõben egyre több anyagot adnak ki a játékból, persze csak hogy még jobban felcsigázzanak...<#nevetes1>

Lammer
AAAAAAAAAAAAA akaroooooooom! 😄DDDD
jojjon mar a fenebe ... 😄

Bocs, így talán jobb lesz:

5. videó

4. videó

Végre nem csak a bennfenteseknek hozzáférhetõ a fejlesztõi napló 4. és 5. része. A 4. rész a játékban fellelhetõ tárgyakról, míg az 5. a képzettségágakról szól: http://www.gamershell.com/download_13043.shtml
http://www.gamershell.com/download_13044.shtml

Lammer
igen, kicsit Deep One(magyar forditas: Melyseglako hiv.) szaga van 😉

grebber
ICHTHIAN-t meglátva elsõre egybõl a Call of Cthulhu ugrot be 😄

Next PC upgrade: 2022

lénybemutató minimálinfóval

Úgy tûnik a játékban nem csak görög, egyiptomi és babiloni helyszíneken járhatunk, hanem valami hidegebben is, tekintve hogy neandervölgyi emberek is lesznek a játékban, õk pedig a jégkorszak Európájában éltek. Ja, és a legfontosabb itt egy link a kardfogú tigris hátán lovagló õsemberrõl: http://www.gamershell.com/pc/titan_quest/screenshots.html?id=51

http://www.rpgvault.hu/?id=2007#tqb8

Fejlesztõi napló a játékban található fõszörnyekrõl! Állat lesz ez a játék! Azt írja, hogy epic és legendary fokozatban további 4 fõszörny lesz!<#wow1>

új interjuhé, jó darab

grebber
Frankó!

grebber

Lammer
uhh ne is mondd... delelott ota Diablo2zom orrbaszajba(mar megint <#gonosz1>) lvl26 nekro 😄DDD cant wait till release... valamivel el kell nyomjam a hekkendszless osztonomet 😄DD

grebber

Lammer
ehhh erdekes nem varok semmit PCre de ezt akkor mostantol igen 😛 megneztem a videokat(erlepulos elenfelek eleg gazak meg belerepul a falba azt eltunik 😞 de a katakombas mozi az oriassi labbal naon ottvan fiilingre) , nekem bejon ez a diablo hent, a hangulata is ott van a szeren(diablo2ben is a kedvenc palyareszem a Talrashas szentelyek, tonnanyi eloholttal meg az anubysos felelesztos szornyekkel 😄DD nomeg a diablo1ben is az undeades reszek 😉) 😉 jajj csak az a 2006 spring ne lenne olyan messze 😞

/berakja kedvencekbe <#vigyor2>

editor elõzetes a GameSpy-ról

grebber

grebber
Nagyon tutkó lesz mondom én 😄

Frissített IGN elõzetes

grebber
Trailer (29,22 M😎 Dumál a csóka a gamerõl miközben belöknek már rágebben is látott jeleneteket.

Jöhetne már kifele...

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ehh, egy kicsit mintha már kevésbé fogna meg ez az egész, mint a bejelentéskor. Nagyon az eszetlennek tûnõ hent felé tolódik a hangsúly, se kasztok az elején, semmi. Ráadásul ez a skillpont visszaforgatás is... khm... érdekesen hangzik.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

frissített elõzetes és képek

grebber

Poén, hogy a megidézett lényeknek személyisége lesz... szerintem könnyesre fogom röhögni magam rajtuk.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Jó lesz ez én mondtam 😄

frissített Gamespy elõzetes

grebber

grebber

grebber
Remélem hogy tényleg csak az van mögötte.

Jaja, zsír. Javarészt ugyanaz, mint az elõzõ mozi, csak közelebbi kameraállásból. A fizika még mindig kicsit muris, de jó. Viszont a másik para, az "egy csapással kinyírok mindenkit" címû, az valszeg vmi fejlesztõi okosság, vagyis csak a bemutató kedvéért hullik ilyen serényen az ellen.

grebber
Trailer javarészt látott jelenetek vannak benne és nem sok új.

De a végén fasza amikor hatalmas visitás (röhögés) és egy kibaszott nagy szobor lép egyet akkora a lába hogy hajaj gondolom az a fõellen.

Gamespot-os interjú angolul, új screenshotokkal; a második nagyon ott van, amelyiken szanaszét repülnek a csocsók <#idiota>

grebber
Errõl beszélek én is figyelhetnének ilyen szarságokra 😞

QuippeR
érdekes, hogy egy ellenfélbe sem üt kettõnél többet

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ja, félreolvastam 😛 Meg félreírtam... Nem is tudtam, hogy éjjel én még kommenteztem itt, nagy sörözés után 😄

Mindenesetre a DS-t is maga mögé fogja utasítani, simán.

grebber
Az kicsit más szerintem.

Ehhe, Dungeon Lords-ot szvsz százszor hazavágja... 😛