• dudovec
    Panel :D:D:D apam , az meg oké h nemtudsz par oldalt visszlapozni , de hogy egy 100% os irónia nem veri ki szemed ez mar tobb mint röhejes:) namind1

Normal fokozat kivegzese utan kezdtem 1 warfare t is , mer a spirittel epic elejen is annyibol all a jatek h idezek percenkent 1 maxos outsidert , es mire beerek a kepernyore ahol a szörnyek lennenek , csak a cuccot kell osszeszednem:) lehet kigyurok melle 1 lichkinget is , meg teszek parat a mind controlra , aztan olyanlesz mint dioba a necro.)

Szoval a warfare 12 es asszem , es naturt valasztottam melle.. egyenlore ugygondolom h talan a nature , illetve a spirit a 2 legjobb kiegeszito mastery , barmien kasztot is valasztasz.(aurak , meg summonolhato lenyek miatt , oak stb) raadasul mindenhez passzol.. bar eleg erosen gondolkodtam , hiszen ha kezdek egy harcos jellegu karit , es varazslo jellegu secondary masteryt valasztok melle , akkor ott energyt meg ien szarokat fogok kapni amikor gyurom ki a masteryjet , ha meg 1 rouget tennek melle akkor onnan is lenne str meg sok life , raadasul az 1 vs1 combatra kielezett kiegeszito skillek , joljohetnek majd actbossoknal , illetve hasonlo nagy monstaknal , hisz azok altalaban lebontjak a summon lenyeket 1-2 spellel , es nemis nagyon sebzodnek toluk... , ezert is szenvedtem meg a spirit-nature karimmal a titánnal sztem.
    bar ami nem act boss , azt sity-suty leepiti az outsider..

jah es 1 kerdes , lehet hogy rosszul lattam , de ha female karit kezdesz , es ugy warfare akkor ha raksz a "health" ra akkor 35 t ad attribut pontonkent , ha meg male vagy akkor 40 et , ez lehetseges? :o illetve tapasztaltatok h 1-2 dologban szamit h male v female , ugyertem ha varazslo jellegut kezdesz akkor jobb mondjuk a female , ha meg harcos jelleget akkor jobb a male?