• ity
    Igen, ahogy (Epic) Kínába értem (a havasokba) és jöttek a Jeti-k, drasztikusan lecsökkent a sebzésem. Futni kellett nmy elől, ami eddig nem volt megszkott :)Nem használtam előtte mást, mert meg se tudtak addig közelíteni. Viszont odaérve át kellett csoportosítanom pár skill-t. Volcanic Orb-ra kezdtem el pakolni a pontokat a passive-jaival együtt. Vettem boltban egy jó kis botot, amin van %-os int, nrg és 24%-os tűzsebzés. Igaz cast delay még így is bejátszik, de egy lövés elég egy Jeti-nek így már (nem önmagában, a Core Dweller üti le). Fragmentek meg (stun) lekötik picit még egyet kivégez, azt mehet a következő. Addigra Volcanic Orb is visszatölt. Szóval weapon switch-el jól elboldogul a havasokban is így a karim.
    Ha innen kiérek, valszeg visszateszem Volcanic Orb-ról a pontokat és megyek tovább, ahogy előtte (Squall).
    Viszont épp most találtam egy kék gyűrűt, amivel most bőven 200% fölött lett a Cast Speed-em. Nem győzőm inni a manát :D Viszont iszonyatosan sokat számít, mert kegyetlen gyorsan szórja a jégszilánkokat így.