• dudovec
    na vegeztem vele enis. utso waypoinntol a főfőbossig gond nelkul atértem , minotaurok is eleg fikak voltak. aztan jott a foboss ameik ien tuz demonokat idezget.. hat szivos volt , de nemigen sebzett , amiket idezett kb atlagosan 1mp t eltek altalaban , aztan kapta az adagolast tovabb, vegulis siman utottem es dobott 1 zsir palyzsot , valami defendernek valo cuccos. (ő lenne a talos? lattam h irtatok paran, de nem emlexem ien nevure)
    nah ezutan jött a főfőfő gizda csavo , eloszor ien 30 as resistekre meg 2000 es hp ra olyanokat utott meg lott h befostam , 40-70% at levette az eletemnek 1-1 tamadassal. ami fura a jatekban. ha egy szorny kipécéz maganak akkor ráüthet akarmennyit a segitod , meg csinalhat vele barmit , a szorny akkoris teged kerget/üt majd. ami ez esetben ugy nezett ki h futottam a boss elol ,az utanam , azt meg kergette az outsider.:D amikor megallt loni ram 1-2 t akkor tudta utni az outsiderem , meg 1-2 lovest betudtam neki vinni de nagyon vitte az eletemet ha eltalalt , ove meg nagyon lassan fogyott.
    aztan feltettem 1 ien stun resistes pancelt , 10 all resistel meg meg valamivel , es akkor szemmel lathatoan jobban birtam a harcot , bealltam ele kozelre , igy az outsider folyamatosan utotte velem egyutt , igy mar csak az 1/3 at szedle le az eletenek kb amikor eltalalt , es persze diablo utodhoz hiven ittis elvan cseszve :D hogy beallsz teljesen ele , es az egyik legdurvabb skillje az a tűzcsóva.. hat mögötted lövődik ki amikor fujja , igy ha teljesen kozel allsz , gyakorlatilag nemsebez semmit , akarcsak diablo lightning os skillje a regi jatekban.D szoval odaalltam , adtam neki maradt kb 1mm az elet csikjabol amikor meghalt az outsiderem , odebb futottam h aze biztos ami biztos castolok 1 ujat , epp varazsolom- erre a nyakamba hullott egy adag kavics es azonnal meghaltam:D aztan persze lementem ralottem 2t es osszeesett , dobott valami atom ringet szal orullt a fejem , de az osszes tobbi mosta kb igy 0 volt , a főbosshoz kepest.. bar ha jol emlexem valameik masik act bossja is nagyon kemeny szivatos volt (az ameik gyogyitotta magat)
    mehet az epic:)