-
dudovec #2706 hi.
en spiritet kezdtem , eloszor nyomattam azt a lich kinget , 1 darabig mindenkit bezuzott de ien lvl 18 felett mar eleg karcsu volt. Haver mondott valamit h van valami nagyobb szörny , csak azzal az a gaz h 30 secig el v iesmi. Megneztem , es igen teny h 30 secig huzza elso szinten , es kb 3-4x annyi ido mire visszatölt a spell. Ekkor gondoltam arra h bevalasztom melle a naturt (igen tudom eleg ellentmondo az elet meg a halal) de ott csak kimaxoltam a masteryt , tettem egyet a refreshre meg az oakra. igy amint megbuggyan az az "outsider" v mi a neve , azonnal tudom recastolni. es szo mi szo elegge bontja a nepet, igaz hamar elcseszi az energijet , de vegulis nempara 1 mana potibol lecastolom 2x a toltessel egyutt meg kozben lovoldozok finoman. arra lennek kivancsi h ez a mukso a kov. nehezsegi fokozatokon is er valamit , v csak normalon superal? merhat 33 skillpontomba kerult kiküszöbölni ezt a hatranyt, eshat a masteryrol nemtudom levenni:o anno az elso 5-6 diablos karimat is full elcsesztem , van egy olyan erzesem h mostis igyvan. most vagyok 30 as , act3 vege felé (utso elotti wp). nagyon elvezetes a jatek. 1x rippeltem le osszvissz , valami sarkany szeru monstaknal amik egyik barlang kijaratanal ramrohannak v 5 en , es addig nemigen szaggat (leadtek 6600gt 256 , a64 3.2 2x1g ram)de ott lemegy 3 fps re illetve az azt követő kb 5 perces reszen , valami lehetetlen szarlesz , es ezek a genyok kb 2 sec alatt leepitettek.
amugy ez a refresh remekul szuperal a mind control melle is. van amikor 3-4 szornyem is van az outsider melle. tobbet nemigen tudok mer mire kozelerek h ecsabitsam , (raadasul castolja v egy masodpercet) addigra az outsider leepiti. de azt a sárga farkas szeru izet ami asszem 2 baltaval rohangal üt mint az allat es sok hp ja van , tigrisekkel szokott asszem jonni. na az kesz fonyeremeny , kidob ien zaszlot ami mindenkimet erositi, megjelenik azis fenn az auraknal. csak mire lecastolom az elcsabitast ra , lezuzza a fele hp mat mer kozel kell menni.
jelenleg ugy allok hogy maxolva van az outsiderem , a tobbi spirit skill kozt 1-2 n nincs , a tobbin 1 van. naturba meg maxolva van a mastery meg 1-1-1 az oakokon , illetve a refreshen es van +1 skillem is ra.
Namost azon filozok h a mind controlt tovabb gyurjam h tobbet eljenek + ragyurok a necro auraira + oakra. ezeket talan tudnam maxolni mire elerem az 50-55 t.
vagy hagyjam az aurakat meg a mind controlt , hanem gyurjam ki a farkasokat az outsiderem melle?
vagy van 1 3ik lehetoseg , ha azt a skillt amivel 1 lovedek helyett 3 at lő a botom , a masik meg erositi felgyurom? es akkor 1 outsiderrel lovoldozok mint jelenleg , csak most 1-1 van rajtuk es van ien 160dmps em.
de ha van mas elonyos alternativa aztis szivesen fogadom , illetve egy infot h mire szamitsak a kov fokozatokon majd:) thx