• ity
    M3nt0R:
    Én a Heart of the Oak-ot maxoltam először. Önző módon fontosabbnak tartottam a saját életemet, mint a farkasaimét :) Már normál fokozaton ki volt maxolva. Biztos diós berögződés volt, hogy dru-nál az elsők közt azt kell maxolni. Farkasokat késobb maxoltam, mikor epic-en mindig behaltak. Akkor megkapták maxosra a Survival Instict-et is. Hirtelen nagyon szívósak lettek. A Maul-ra és a Strenght of the Pack-ra 1-1 pontot tettem csak kezdetben, mert nem caster druidának indult. Epic végéig simán be tudtam rontani egy csapatba és püfölni őket. Legendary-n kellett skillátrendezést csinálni, mert ott már nem muködött a tank módszer.
    A végeredmény +4 all skill cuccokból így néz ki:
    Heart of Oak 16/12 (+128% élet) a hozzá tartozó passivakra 1-1 pont
    Call of the Wild 19/15 (3 farkas, egyenként 3292 élettel, amire ugye rájön az Oak 128%-a, és így van 3 db közel 8 ezer életes farkas) Survival Instict (minden farkas passive skill maxolva ugyebár) 2500 élet körül bekapcsol, és onnantól 80% sebzést elnyel, ráadásul +105%-al megugrik a farkasok sebzése ilyenkor, szóval alig lehet őket lecsapni, ha még gyógyítod is őket közben.
    Tapasztalataim szerint Legendary-n létfontosságú, hogy vki elvonja a tűzerőt rólad. Főleg, ha varázsló típussal játszik vki. Legendary Typhon ha jól emléxem 2 vagy 3 farkast tudott lecsapni, de ugye rögtön pótoltam őket. Engem meg sem sebzett, én távolról átkoztam és ligtningoltam.
    Egyébként a végére nekem 7690 élet jött ki 1149 manával. Ez elég volt általában mindenhova.