• ity
    Na kész.

Mint a képen látszik majdnem 137 óra játékidő volt. Sajna soxor meghaltam (80) és így a játékidő nőtt, a szintem viszont lemaradt, rengeteg xp-t levesz legendary-n. Bár tény, hogy ezeknek a haláloknak majdnem a fele annak számlájára írható, hogy egy ezer éves 64 megés gf4 ti4200-ason tolom és egy nagyobb tömeg ha jön és varázsolnak (meg én is) máris lemegy 3 fps-re és még csak elfutni se tudok mert már halott a kari úgy beszaggat :(

Lényeg, hogy tetszett a game. De legfőképp a legendary fokozat, mert ott már csak lépésről lépésre lehett haladni, taktikázni kellett, stb. És nem hiszem, hogy a karival lett volna a baj, hiszen normálon végigfutottam gond nélkül, epic-en is viszonylag jól ment még, bár ott már volt egy-két halál ami saját hülyeségem számlájára írható. Pár pályavégi főmonsztánál még skillátrenedzés is kellett, mert úgy elakadt szegényke. Amég közelharcos volt, muszáj volt tömegbe befutni, és hát legendary-n az nem túl egészséges (legalábbis egy druidával). Skill átrendezés után viszont a farkasokat max-ra gyúrva lightning varázslatokkal szép lassan mindenki meghalt amerre jártam.
    Ami érdekes, hogy a leganyobb monsztának még mindig Talos-t írja akit kivégeztem. Mondjuk tény, hogy nehezebb is volt kinyírni legendary-n, mint bármelyik nagyobb főmonsztát, beleértve Typhon-t is.