NeRo31#22828
Hali!
Nem tudom feltenni mert csak a cégnél van net!:(
De van olyan zöld páncél az ún. "veterán" páncél amit lehet itt ott találni,abból van amelyik 21%lövés elkerülést ad és kb 17% védekező képességet!Bele rakod a Guang You jóindulata ereklyét/nem tudom jól írtam-e/ ami csomó védekező képességet ad!Nyakláncnak beteszed az ún. "cseles" zöld nyakláncot,/ez sem ritka/Ami kb.15%lövés elkerülést ad!Pajzsba meg hektor lelke ereklyét ami már epic-en 9%lövés elkerülés és 120 védekező képességet ad!
+4skillel a vadász 35%lövés elkerülést ad a dream mastery meg 25%ot!Meg a kettő összesen 80%al növeli a védekező képességet is!
Ha összeadod a lövés elkerüléseket akkor 35%+25%+21%/páncél/+15%/nyaklánc/+9%/hektor lelke/=105%!!!Már 100felett is vagy,tehát nem is kell a legjobbakat megtalálni h 100 legyen!Természetesen ügyességre sok pontot kell rakni h a védekező képesség minél nagyobb legyen!
Kb. ennyi a lényeg!Lehet bonyolultnak hangzik de epik végére de legkésőbb legend közepére már simán el lehet érni!Még csak nem is kell sokat farmolni!Kis szerencsével találni is lehet ezeket a tárgyakat!