-
yc1980 #22807 Üdv,
bár én nem vagyok 1 Ice Shard párti, ugyanis a Damage még mindig nem elég nagy legend végére..a Ternion a botodból nyeri az erejét, kevesebb mana, ugyan úgy lehet növelni az attack speed-et igaz kevesebb, mitn a casting speed...de a 19500 DPS kontra 3*13000, nos...:)))) ráadásul a ternion, mitn írtam a botodból nyeri az erejét, az alap támadását, így bármikor áttérhetsz a coldról, a lightning-re :)))
1 jó zöld bottal, megfelelő reliccel, háááát..de döntse el mindenki maga:))
a kérdésre válaszolva...UL-ben az ice shard is átesett 1 kis kozmetikázáson..és erősebb lett, bár nem túlzó mértékben..ami viszont igencsak..az a Wisp passzívja..teljesen kimaszolva +200% elementális sebzés...ez azért nem hangzik rosszul:)))
ha Ternionos Oracle-t indítok,akkor pár lövés a Titánba közelről és vége :) Legenden kap 1 Squall-t és nicsn esélye...3 nak sem, a 6 már neccesebb Überben...de ha bejön minden aura...és jó időben támadok,akkor 6 Titán is fekszik 0,5-1 perc alatt:)
Egyébként nem tudom, én sosem voltam oda a Nature mastery-ért...ha az ember hosszú távon gondolkozik..akkor max a farkasok érnek valamit legenden...főleg mondjuk a warfare-el 1 jó ksi Battla Standard és a farkasok megtáltosodnak:)) főleg, hgoy ott van még az ancestral horn is :)) bár 1 Summoner is életképes lehet..:))
nálam keigészítő skill a Spirit is a Dream, akár varázsló,akár harcos, mindkettő jól jöhet mindkét irányban, szinte bármivel passzol,remekül kiegészít:) pl Dream+Storm, UL-bem meglehetősen komoly kombó, mert az electrical burn damage-t alapsoan fel lehet tolni és akkro 1 DR alaposan rendet tesz bármilyen szituációban:DD
Igazából elmondható, hogy rengeteg életképes kombináció létezik,de ne fejlessz össze vissza, ha varázslót akarsz,akkro szinte csak int-re tegyél, meg ami a cuccok maitt kell dex-re, erőre semmit, ha harcost akarsz, akkro int-re nem kell semmi..ha meg hibridet akarsz...nos akkor készülj fel alapoasn a +4-re és a 100 recre különben xmax legenden kihullik pár szál hajad, de lehet már epic act 4-ben is:))
A skilleket tetszés szerint rendezgetheted,amitt nem kell aggódni,de a stat pontokra figyelj...
lehet hülyeségeket beszélek, de rég játszottam már original TQ-val:)