• yc1980
    Üdv:))

no végre..valaki kedvet kapott a 0 death challange-hez !:)))
    én ÜberUnderLordban Epic Act2-ben járok eddig nulla halállal:)
    mondjuk hozzá kell tenni, hogy szerény véleményem szerint a legellenállóbb karakterrel haladok,a Templarral!:))
    Terensz, Te mivel haladsz?
    :)
    a Templar nagyon jó, mert elképesztően magas DA-t lehet kihoznibelőle és olyan 1300-1500 körüli HP regent/sec:) és a Bossoknál meg ott van a a Colossus form extra HP-je is:)))
    No igen, ÜverUnder-ben a 18 Medusa elég nagy fjfájást tud okozni..a Helaereket kell leszedni először,ami nem könnyű,de CF+PS combo emgteszi a hatását,de Normál fokozaton baromi nehéz így a játék, hisz se jó skillek (még), se jó item-ek:SS utána valamivel már könnyebb,de act 4-ben a párkák..nos abból is 18..kis helyen..életveszély:SSS
    Az Epic eddig sétagalopp volt, megfelelő poison resisttel a Scarab sem nehéz, általában elmondható, hogy tudni kell, a nehezebb ellenfelek, milyen támadást hajtanak végre, és mik a gyengéik:) Ezért kell nekem a Templaromnak a Sapros...de az még nagyon nagyon messze van...:S
    Azért ajánlom nektek az ÜberUnder-t...a bónusz báják, nagyon nagyon nehezek.....viszont rengeteg jó item, temérdek pénz és nem mellesleg igencsak sok XP hullik a lényekből, csak győzni kell eljutni a végére..még nekem sem sikerült..pedig Epci act2-ből mennék vissza Normal act 3-ba a titkos pályára...de még mindig erősek...
    a 6 Hádész gyerekjáték, amennyiben nincsenek ott a spéci giant-ek..félelmetes HP-vel és brutálsi táamdásokkal..szégyen vagy sem...a trón terem kapujából nyilaztam le jópárat belőlük és vagy 3 Hádészt is, hogy be merjek menni közéjük..mindezt 1 Templarral...a Druida az kb instan death, heart of the oak ide vagy oda:)))