Vitality damage tök jó, ha pl. dream az egyik mastery-d és kapsz esetleg rá egy tonna bónuszt. De vitality damage-es charmot (pl. vile ichor) ne rakjatok fegyverre, mert van sokkal jobb. Tehát a lentebbi kérdésre válaszolva: vitality dmg jó, ha mellesleg adja valamilyen tárgy, de foglalkozni külön nem szabad vele.
De akkor mit? Fegyverre a személyes kedvenceim a +dam%-os lifesteal és a +dmg%-os peng claw. Amikor nagyon durva, évek alatt összefarmolt cuccokkal játszó srácok guide-jait nézem, ott viszont szinte mindig resist-csökkentést raknak a fegyverre. Van mondjuk 2 legendary fegyver is a játékban, a Sapros the Corrupter és a Thorny maul. Előbbi dream mellé nagyon ász, pl. egy templarnak. Utóbbi pl. dualwield-es slayernek. Botra pedig fogalmam sincs, mit érdemes enchantolni :-o Szerintem oda is mehet a resist-csökkentés (az enchant nevét elfelejtettem, act 3-ban esik, az biztos.)
Nagyon jó érzés újra tolni, bár a szabadidőm kicsit szűkösebb, mint anno 2-3 éve :-) Külön örülök, hogy Yc Mester még mindig itt van :-) Remélem, a régóta tervezett közös játék egyszer még be fog következni :-)
Régi karaktereimet elhagytam. Most újra templart indítottam :-) A játék legkeményebb mastery-kombója. Néha agyalok, hogy mit kell majd farmolnom neki. Azt hiszem, ezúttal nem az 1200 hp/sec-re fogok menni, hanem damage-re.