Scorpion: Az oracle az egyik legjobb varázsló kaszt a játékban, a lich king, meg a legjobb pet :)
Amiket leírtál az jól hangzik,de pár jó dolog:)
Az egyik a Squall, epic Act4-ben és legenden már igencsak szükséged lesz az ellen resistjének csökkentésére és az íjjászok blokkolására, erre tökéletesen megfelel a Squall :)
A másik nem tudom figyelted-e de a Storm mastery Wisp-jének passzívja, kb 100% elementális sebzés bónuszt ad..igencsak menyomja a DPS-ed ha a wisp aura aktív, márpedig elég gyakran aktív...
Harmadik dolog a Dark covenant és passzívja, szintén megdobja az elementális sebzésed, bossoknál szükséged is lesz rá majd legenden...
Negyedik az Outsider idézés...az egyik legjobb Boss killer pet, fakultatív, de jó szolgálatot tehet, sajnos time limit-es, de nagyon jó pet...
és végül ezzel kapcsolatban, sajnos a Jégszilánk legenden nem fog olyan sokat sebezni....a Chain Lightning vagy a ternion sokkal,sokkal jobb lesz, tégy 1 próbát, változtass a pontjaidon, ha rengeteg pénzed van,akkor megérheti :)
Én alapvetően a ternionos Oracle híve vagyok, mert olyan 3*16K sebzést ki lehet hozni belőle másodpercenként és a közeledben mindenki halott lesz igencsak hamar:)
Zorrobomber:
Ha coopban tolod, akkor a Nature mellé ideális a választás a Spirit, am ennyiben a társad pl harcos :) a Spirit ág miatt, tudja csökkenteni az életszívás és a vérzés ellenállását a moboknak,amiket 1 harcos örömmel ki tud használni, mert még több sebzést tud átalakítani életerővé :) aztán ott vannak még,amiket fenntebb leírtam, főleg ha Petekre gyúrtál rá, a lich king+farkasok+Outsider..hát igen durva kombó:)))
és az utolsó dolog, a vitality damage-el ne nagyon foglalkozz, miveln incs olyan fegyver aminek az lenne az alapsebzése, így nem igazán tudsz belőle rendkívül magas sebzést összehozni, kivvée az UnderLord mod, ahol már vannak ilyen tárgyak:)
Nos röviden ennyi, ha van kérdés, szívesen válaszolok:)