• scorpion1986
    Üdvözlet!
    Én 50es szinten járok epic szinten a 3. részben eddig én semmi idézőt vagy vitality damage-t nem használtam. A nature részben az idézés normálon nem rossz későbbiekben nem tudom még nem próbáltam. Mellé mindenképpen egy olyan 2. mastery kellene ami támadást ad ajánlani tudom esetleg a vihart. Talán az egyik legjobb és leggyorsabb támadó skill a jégszilánk azt teljesen kihúzod. A maximum varázslási sebesség 300% a fölé nem enged menni. Azzal az egy skillel akármennyi szörnyet meg tudok ölni bár igaz a mana az fogy rendesen de a legnagyobb gond legyen az. Gondolkodtam én is a nature-on de végül is a spirit felé hajlok mert a lich king mind vitality sebzésben mind ellenállásban messze felülmúlja az eddig általam látottakat. Csak amiatt kezdtem spiritet. És az is szépen fejlődik. Azt tudom mondani neked a nature mellé válassz mondjuk egy vihar mastery-t és ott az első legyen a jégszilánk. Kell mellé egy kevés elementál sebzés azt gyűrűben és talizmánban megtalálod még normál módon is. Elvileg varázsló kasztnak a legfontosabb a intelligencia. Strength-re ne pazarolj mert legfeljebb ügyesség fog kelleni ritkán pár pont, hogy a varázsló holmikat használni tudd. dex-re néha rakj pontot az int legyen az első mert az a varázslatokat erősíti. A vitality damage spiritnek van életszívás és társai ott van pár skill a vit damage és a %-os vit damage elvileg a spirit master skilleket erősíti amelyikben van vit damage. Botban amit érdemes lesz keresned az az ami a %-os elementál sebzést növeli, ha a vihar mastert választod másodiknak, ha nem akkor olyat keress amit %-os int-et és %-os energiát növel. Sajnos ahogy normálban elnéztem a viharmágusommal az utolsó részt Hádész birodalmát rettenet volt. Taktikás főleg a bossoknál és sokkal többet sebeztek a szörnyek normálon Hádésznál, mint epic módon a 3. részben. Nehezebb részeknél a peteket állítsd agresszív módra és elvileg mindent támadnak vagy a legközelebb esőket. Ha nem támadót akarsz hanem még ezek mellé idézőt akkor ajánlom a spirittet és ott a lich kinget teljesen húzd ki elég komoly társ. Spiritnek jó a vit damage. Poison esetleg a vadász-zsivány master mellé jók.