• NeRo31
    Sziasztok!
    Csak nekem tűnt fel ha pajzsos karakterrel vagy,azaz a defense mastery-t használod akkor a fegyver sebzése hozzáadódik a pajzséhoz!Leteszteltem h ugyanannál a pajzsnál betettem több fegyvert is:az első 21-28as sebzésű bárd másik 115-135 bunkó a harmadik meg 245-272-es pöröly-t!Mindegyik "fehér" volt azaz semmi plusz bónusz nem volt benne!És természetesen az utolsóval sokkal nagyobbat sebzett maga a pajzs mint az elsőben!Játék közben már éreztem h így van de miután kipróbáltam bebizonyosodott!
    scorpion1986:
    Én a Nature azaz természet ágat ajánlom!Én azzal vittem végig!
    1:sokkal nagyobb lesz az életerőd/heart of oak/ ráadásul a varázslási sebességed is nagyobb lesz 10-el ami a jégszilánk kilövési sebességét növeli!Ha jól csinálod el tudod érni a 300at!Ami totál írtja a népet!
    2:ott vannak a petek is a farkasok meg a nimfa,ami viszont védettséget ad!kimaxolva kb 260sebzést nyel el a karaktered,azaz annyival kevesebbet ér az enemy sebzése
    3:ott a nature ág tetején a refresh skill ami nagyon jól jön a villámnál mert gyakorlatilag kettőt tudsz egymás után nyomni!
    4:a plague skill meg leveszi az ellenfél ellenállásait így sokkal nagyobbat sebzel nekik!
    Szóval én mindenképp a Nature ágat ajánlom!