scorpion1986#22777
Sziasztok!
Eddig is szerettem az e fajta játékokat, egy hete rábukkantam a polcon ennek a játéknak a lemezére és felraktam. Most lett a varázslóm 41es szintű és maradt eddig fel nem használt képesség pontokból 44 db. Viszonylag taktikus játékot játszottam a vihar mágusommal és elég volt eddig a jégszilánk és a chain lightning képesség azt a kettőt teljesen kihúztam. Egyedül talán a cerberus fogott meg de azt is kiküszöböltem a random-ra ellőtt láncvillámmal persze csak a kapunál állva. Nos, nézelődtem a másodlagos mester fán és ami talán feltűnt az a lich king a spirituálisban. A többin nem sok olyat találtam ami megfelelő lett volna. Abban kérném ki a véleményeteket, hogy mi lenne a legmegfelelőbb 2. master egy viharmágusnak. vagy teljes támadó mágiára gondoltam e mellé a két skillem mellé vagy teljes védő. Egyszerűen nem tudok dönteni. Egy biztos, hogy normál módon elég volt a két skillem amit használtam. Most epic módon is egyenlőre elég, de Hádésztól előre tartok. Bár az is megfordult a fejemben, hogy addig nem használom fel őket míg a lich kinget nem tudom teljesen kihúzni. Elég keményre sikeredet az az ága a spirit mastery-nek. Ha, tudtok segíteni azt megköszönném, viszonylag taktikus alapon szeretném továbbra is építeni. A válaszokat előre is köszönöm!