• yc1980
    Üdv üdv,

akkor szép sorjában:)
    1. A tiszta varázslónál lásd pl az oracle kasztot, nem kell semmi az erőre, szinte mind mehet az intelligenciára, max a tárgyak miatt kell tenni az ügyességre is! Ha gyorsan levernek annak alapvetően 2 oka van :) az egyik hogy lassú vagy, nem tudsz elmozogni, a másik, hgoy az ellenállásaid nem elég jók..ha megbénítanak, lelassítanak, elkábítanak,akkro véged van van legenden..a skillekkel meg próbáld őket lassítani,fagyasztani, vagy megölni őket, mielőtt odaérnek hozzád, én ezért kedvelem pl a ternion attack-ot:))) csak hullik előttem a temérdek mob, miközben a petek végzik a dolgukat!:)
    2. Élőhalottak és életerő sebzés..nos a játékban nincs immunitás, csak nagyon magas resist, amit viszont lehet csökkenteni, ergo ha 100 alá tudod vinni, mondjuk 2-300-ról akkor tudsz rajtuk életerő sebzést is okozni:) Kétvféle resist csökkentés létezik az egyik a százalékos, a másik a fix pontos..a százalékosak nem adódnak össze, a fix pontosak igen...pl 1 Study prey és 1 Battle standard nem adódik össze..de ha azt ltáod, hgoy valamiylen skill, vagy fegyver nem százalékosan csökkent, értem ezalatt hogy 56-al csökkenti a resist-et 3 másodpercre akkro az hozzáadódik a study preyhez,és így sokkal nagyobbat lehet sebezni rajtuk!:)
    3. xp.. igen jól látod, a program azon ellenek után ad a legtöbb pontot,akik kb Veled 1 szinten vannak, ha sokkal magasabb 7-8 szint, akkor nem kapsz annyit, ha meg sokkal alacsonyabb, akkor se sokat...Az ellefelek mehetnek 75. szint fölé is, így fordulhat mahjd elő, hogy találkozol 80. szint fölötti bossokkal is:)))
    4. Ha ennyivel erősebbek,akkor nagyon rohantál, farmolj kicsit, lásd Orb bossokat, vagy az MI-s lényeket,ebből a szempontból jó az xmax mod és hasonlók, mert nem kell 10 run-t lenyomnod, hanem elég csak 3:)
    5. Hidd el, van olyan zöld cucc, ami megfelelő relic-kel porba gyalázza a legjobb kéket, lilát is:))
    5. Kipróbáltam 1 új modot, Soulvizor a neve, meglehetősen kellemes az Underworld modifikációra épül, rengeteg új cucc, relic, charm van benne, sőt vannak oylan scrollok is, amikből fegyvereket lehet csinálni, továbbá megjelentek benne a nyersanyagok, lásd arany,ezúst,bronz,paltina,fa,só és még rengeteg hasonló!:) Aki szeretne valami újat, az próbálja ki nyugodtan, majd adok linket, kb 600 MB nagyságú..hozzáteszem, hogy annak ellenére, hogy nincs benne több lény, mint a sima játékba..a moster hero-k nagyon durvák lettek!:) ÜberUnderlordban epic act 1-ben járok 0 halállal, míg ebben már normál act 1 felénél meghaltam vagy 3* :)))