23078
  • yc1980
    Üdv, nem próbáltam..
    bár ÜberUnderLordban játszottam, igaz csak Epic közepéig, utána jötta Soulvizor mod, ami érdekelt:)
    de ne aggódj szerintem a szintlimit miatt, még nem hallottam olyat, aki elérte volna a 85-öt :)))
    A multihoz szerintem ugyan olyan verzió kell a másik oldalon is..és nem tudom pl, hogy a hivatalos multit ámogatja-e vagy a tunggle-vel kell próbálkozni..alapvetően LAN-on játszom,de valamikro tehetünk 1 próbát a netes mókával is..de akkor legyen már ÜberUnderLord a nagyobb móka kedvéért:)))
  • Szaruman
    Underlorddal valaki próbált multizni? A játék csak lvl 75ig engedi beállítani a szintlimitet, erre van vmi megoldás? ULben ugye 85 a max...
  • Peetor
    BÚÉK! :)
    A modokat majd kipróbálom, köszi.
  • GLIPX
    Csinálok Szervert, lehet jönni játszani.
    Szerver neve: Szabi's Game
  • alma2
    ahh, igen scrollok -> artifact-ek arra gondoltam, koszi.
    A reszleteket es az okokat kihagyva igazan jol koszontottuk az uj evet, egy kis csaladi titan quest gyilkolaszassal :p
  • Trubi15
    Sziasztok srácok mondjátok meg a neveteket és játszunk együtt mert nagyon unalmas a tunngle, gameranger mert senkivel nem lehet játszani...
    Tunngle nevem : trubi16
    Gameranger nevem : E-mail : [email protected] azon kívül Norbi lesz a nevem.
  • yc1980
    Üdv Harcosok:))
    először is BUÉK mindenkinek, játék szempontjából nagyszerű évünk lesz :)
    Torchlight 2, Diablo 3 Grim Dawn, Mass effect 3 és még sorolhatnám:))
    Node ne kalandozzunk még:)
    1. Azok a scrollok ha jól veszem ki a szavaidből, az artifact-ok, amiekt a hősöd bal oldalára lentre rakhatsz majd be..nem is gondolnád mennyire brutálisak vannak:)
    Az enchantolás kb ennyi, de a dolgot bonyolítja az, hogy a relic-eknél és charmoknál vannak teljes bónusz is, ami változik:))) szóval míg az egyik ad Neked +10 fizikai sebzést, addig a másik összerakási bónusz 35% attack speed-et:)) ugyan ez érvényes az artifactokra is:)) HIdd el, bőven elég lesz megtalálni a megfelelő kombinációkat...de Diablo szerű rúnázást ne várj:))
    2. Oracle...a cuccok nagyon sokat számítanak...de az egyik legerősebb karakter szvsz. :)) az Epci majd minden választható kaszttal könnyű,addigra már elég jó cuccaid vannak és a képességek is kezdik szárnyaikat bontogatni:) de legenden azért más lesz majd a móka főleg act 4-ben:))) de ha nagyon könnyűnek találod, akkor erre vannak a különböző modok:) lásd xmax, über, underlord, lilith, achilles, soulvizor.. rengeteg van, van ami meglehetősen megnehezíti a játékot:)))
    Olvasgass bele a fórumban, és ami érdekel, azt keresd meg neten és tedd fel:)) Egészen más érzés mondjuk epicen 3-6 HÁdész ellen küzdeni, mint 1-et lenyomni fél perc alatt:)))
  • alma2
    Vannak a formulak, amikbe belepakolva koveket es boroket a megfelelo embernel elvileg lesz belole egy scroll.
    Ez egy ugyanolyan egyszer hasznalatos scroll lesz, amit lehet venni 15, 30 40 ezrekert?
    Ha igen, akkor nem torom magam ertuk:)
    -
    Gyakorlatilag ennyi az ossz fegyver enhanced lehetoseg, hogy osszerakok egy essence-t ami 3 vagy 5 darabbol all majd beleteszem a megfelelo targyamba? (amibe eppen bele lehet)
  • Peetor
    Pár napja újra előszedtem a gamet és megfogadtam, hogy végigviszem epicen is és legenden is. :) Korábbam közelharcossal és hunterral próbálkoztam, de normálon se jutottam végig.
    Most gondoltam csinálok egy Oracle-t és végigolvastam minden ezzel kapcsolatos bejegyzést a fórumon. :)
    Na most az Oracle ennyire cheat kari, vagy ennyire jól csináltam meg, hogy gyerekjáték epicen vele? Act 2-őt kezdtem el, de az égvilágon semmi kihívás, csak végigdarálom a pályát, viszont nagy élvezet vele játszani. Furcsállom, hogy normálon jóval nehezebb volt vele, vagy ennyit számítanak a cuccok? Amúgy nem gondolom hogy túl jó cuccaim lennének pedig, nem farmoltam sehol, csak végigmentem mindenhol, minden zugban. :)
    Amúgy 1.17 fan patch van fent.
    A kari most lvl 45-ös.
    A skill tábla így néz ki: (+1 all skill)

Kari:
  • Trubi15
    Igen csak az a gáz hogy a tunngle jó lenne csak nekem nem működik.. Egyszer kitörültem a kapcsolatokból a tunnglet és nem tudok vissza csatlakozni már rá.. hiába telepítettem újra semmi nem jó neki... Azért törültem le mert nem csatlakozott rá a tunngle-ra. Nem láttam semmi szervert.
  • zsotesz
    Ha választasz második kasztot akkor később már nem fogod tudni cserélni, az immortal throne pedig az alapjáték befejezése után jön majd.
  • alma2
    Meg egy kerdes, a Titan Quest Immortal Throne palyai mikor jonnek, ha vege fo kuldiknek, vagy felutan mar el lehet arra is kalandozni?
    Koszi.
  • alma2
    -Asszonnyal ketten elkezdtuk a jatekot lan-ban, 0-as karakterrel. De valahogy nem latom a logikat, kinek mikor adja meg, illetve engedi teljesiteni a kuldetseket. Addig nem is zavart, amig act1-ben eloszor hajora kellett szallni, de engem nem engedett. Gondolom ok, megolom egyedul ismet az elotte levo szornyet a katakombakban, de ott meg jol megszivtam, es nem nyilt ki az ajto "Seald by quest" igy , mar a hajohoz sem tudtam elmenni... Fogtam atmasoltam az osszes terkepet, igy sikerult tovabb jutnom. Ezeket milyen modon lehetne elkerulni?
    -Ha kivalasztjuk a masodik professiont (hunter,rouge stb) ezeket valamikor meg ki lehet cserelni masra?
  • gabichelsea
    tunngle,gameranger,de inkább az elöbbin vannak sokan
  • Trubi15
    Sziasztok valaki nyomja ezt a játékot multiplayerben? Nem az eredetire gondolok hanem valami más programra. Ahol nagyon sokan játszanak.
  • gabichelsea
    megtalaltam:D
  • gabichelsea
    néztem nemrég Shorlex videóját,a Haruspexeset mondjuk már nem lehet látni.....a dex-erö eloszlására vagyok kiváncsi,vagy hogy mennyi volt neki a végén?elöre is köszi a választ:D
  • Terensz
    Boldog karácsonyt, harcosok :-)
  • yc1980
    Kellemes Karácsonyt mindenkinek !:)

XmaX mod
  • Proofy
    Az xMax mod-ot honnan lehet megkaparintani? :-)
  • yc1980
    azért ezt némiképp vitatnám..igen a harc az egyik alapja a TQ-nak...de ott van mellette a skill és loot rendszer is...ami megadja a zamatát az egésznek, mivel igen jól ki lett találva..egyedül a drop az, ami nem mindig esik jókor,jó helyen:)
    de be kell látnod, hogy azért mondjuk 1 God of war-ban vagy Dante infernoban, vagy akár 1 Devil may cry-ban a harc dominánsabb, míg a skill és a loot sokadlagos, ha van olyan egyáltalán!:)
    Ezért tetszett nekem az amit linkeltem..mivel tán ötvözi mind a kettőt!:)
  • ollie
    Már, hogy minél akció orientáltabb? Mert a Titan Quest arról szól, semmi másról. Szerepjátszás kb a nullával egyenlő, így elég nehéz ennél akció orientáltabb RPG-t csinálni. Persze ugyanez a helyzet a Diabloval is.
  • titanos
    http://ballor.hu/titanquest/
  • Proofy
    Én Legenden Delphinél járok, de idáig még egy Lila vagy Kék cuccot nem dobott sehol...Epic-en Delphi-ig már vagy 6-7 ilyet kaptam!! :-( Érdekes...egyébként eddig átlagban 60-64-es ellenfelek voltak ezen a szinten.
  • titanos
    Normal Level Runs

Minotaur/Megalesios (Greek Telkine): 19 Formulas
    Level 5: Lesser: Deathrattle (x2), Wraithguard (x2)
    Level 10: Lesser: Amber Flask (x2), Pale Moon (x3), Shroud of Eternal Night (x3), Star Heart (x2)
    Level 15: Lesser: Leafsong (x2), Skyfire Pendant (x3), Touch of the Fool (x1)

Aktaios (Egyptian Telkine): 13 Formulas
    Level 5: Lesser: Deathrattle (x2)
    Level 10: Lesser: Amber Flask (x2)
    Level 15: Lesser: Chaos Cube (x1), Leafsong (x1), Skyfire Pendant (x1)
    Level 20: Lesser: Song of the Serpent (x3), Soul Shiver (x3)

Ormenos (Asian Telkine): 13 Formulas
    Level 15: Lesser: Chaos Cube (x1)
    Level 20: Lesser: Cinderbolt (x2), Soul Shiver (x2)
    Level 25: Lesser: Bloodrage (x1), Crystal Tear (x1), Sunstone (x2)
    Greater: Book of Dreams (x1), Druidic Wreath (x3)

Typhon: 19 Formulas
    Level 10: Lesser: Star Heart (x1)
    Level 20: Lesser: Cinderbolt (x1), Razor Claw (x1), Soul Shiver (x2)
    Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x4), Sunstone (x5)
    Greater: Book of Dreams (x2), Soul Prism (x1)

Hades: 17 Formulas
    Level 5: Lesser: Scroll of Oneiros (x1)
    Level 20: Lesser: Song of the Serpent (x1)
    Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x2)
    Greater: Book of Dreams (x2), Druidic Wreath (x1), Soul Prism (x2)
    Level 30: Greater: Eye of the Heavens (x1), Fury of the Ages (x2)
    Level 35: Lesser: Emerald Quill (x2)
    Level 40: Lesser: Raven’s Shadow (x1)

Secret Passage: 35 Formulas
    Level 20: Lesser: Cinderbolt (x2), Soul Shiver (x1)
    Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x1), Sunstone (x2)
    Greater: Book of Dreams (x2), Druidic Wreath (x2), Soul Prism (x3)
    Level 30: Greater: Eye of the Heavens (x12), Fury of the Ages (x4), Shadow Veil (x4)
  • Proofy
    Érdemes a Skilleket is átrendezgetni néha egy-egy Boss Fighthoz! Én Magic Warriorral nyomatom, tehát inkább a közelharcot csipázom, de Pl Hádész ellen Epic szinten esélyem annyi volt mint hógolyónak a pokolban! :-) ..úgyhogy fogtam, vissza"butítottam" egy-két közelharcos skill-t és csineltam egy űber-brutál-mega-giga maglakót...az aztán ráadásul mintha immunis lett volna Hádész mester "átalakult" Jég-fagy sebzéssel operáló okosságaira, teljesen lekötötte addig a figyelmét a kedves Boss-nak, én meg hátulról jól lealáztam a sárgaföldig!! (Persze a skill-rendezés elég borsos áron van, de hát jó sok aranyat kell gyűjteni hozzá! ) UI: persze ez csak egy lehetőség, de érdemes néha kipróbálni! Üdv
  • yc1980
    Üdv üdv,

szemezgetve picit, találtam még 1 finomságot, lehet többen már ismeritek...Kingdom of Amalur
    nem tűnik rossznak, igaz kissé akció orientáltabb, de benne egész jópofa skill és loot rendszer!:) node ennyi off topic elég:)
  • yc1980
    Üdv üdv,

akkor szép sorjában:)
    1. A tiszta varázslónál lásd pl az oracle kasztot, nem kell semmi az erőre, szinte mind mehet az intelligenciára, max a tárgyak miatt kell tenni az ügyességre is! Ha gyorsan levernek annak alapvetően 2 oka van :) az egyik hogy lassú vagy, nem tudsz elmozogni, a másik, hgoy az ellenállásaid nem elég jók..ha megbénítanak, lelassítanak, elkábítanak,akkro véged van van legenden..a skillekkel meg próbáld őket lassítani,fagyasztani, vagy megölni őket, mielőtt odaérnek hozzád, én ezért kedvelem pl a ternion attack-ot:))) csak hullik előttem a temérdek mob, miközben a petek végzik a dolgukat!:)
    2. Élőhalottak és életerő sebzés..nos a játékban nincs immunitás, csak nagyon magas resist, amit viszont lehet csökkenteni, ergo ha 100 alá tudod vinni, mondjuk 2-300-ról akkor tudsz rajtuk életerő sebzést is okozni:) Kétvféle resist csökkentés létezik az egyik a százalékos, a másik a fix pontos..a százalékosak nem adódnak össze, a fix pontosak igen...pl 1 Study prey és 1 Battle standard nem adódik össze..de ha azt ltáod, hgoy valamiylen skill, vagy fegyver nem százalékosan csökkent, értem ezalatt hogy 56-al csökkenti a resist-et 3 másodpercre akkro az hozzáadódik a study preyhez,és így sokkal nagyobbat lehet sebezni rajtuk!:)
    3. xp.. igen jól látod, a program azon ellenek után ad a legtöbb pontot,akik kb Veled 1 szinten vannak, ha sokkal magasabb 7-8 szint, akkor nem kapsz annyit, ha meg sokkal alacsonyabb, akkor se sokat...Az ellefelek mehetnek 75. szint fölé is, így fordulhat mahjd elő, hogy találkozol 80. szint fölötti bossokkal is:)))
    4. Ha ennyivel erősebbek,akkor nagyon rohantál, farmolj kicsit, lásd Orb bossokat, vagy az MI-s lényeket,ebből a szempontból jó az xmax mod és hasonlók, mert nem kell 10 run-t lenyomnod, hanem elég csak 3:)
    5. Hidd el, van olyan zöld cucc, ami megfelelő relic-kel porba gyalázza a legjobb kéket, lilát is:))
    5. Kipróbáltam 1 új modot, Soulvizor a neve, meglehetősen kellemes az Underworld modifikációra épül, rengeteg új cucc, relic, charm van benne, sőt vannak oylan scrollok is, amikből fegyvereket lehet csinálni, továbbá megjelentek benne a nyersanyagok, lásd arany,ezúst,bronz,paltina,fa,só és még rengeteg hasonló!:) Aki szeretne valami újat, az próbálja ki nyugodtan, majd adok linket, kb 600 MB nagyságú..hozzáteszem, hogy annak ellenére, hogy nincs benne több lény, mint a sima játékba..a moster hero-k nagyon durvák lettek!:) ÜberUnderlordban epic act 1-ben járok 0 halállal, míg ebben már normál act 1 felénél meghaltam vagy 3* :)))
  • titanos
    a méreg sem hat az élőhalottakra. nem tudom ki hogy jut el a legendre, de én az eposzon vagyok a Styx folyónál, ahol 6 szinttel erősebb monszták vannak, amiket ha tömegesen támadnak nem lehet legyakni.

úgy vettem észre, több xp-t számol a progi ha 4-8 szinttel gyengébb ellent hentelünk.

ha már eposzon is 58-as az ellen a Styx folyónál, akkor legenden mindenki 75-ös? hogy lehet ott haladni? (főleg hogy nem fejleszhetőek a lila szajrék)
  • NeRo31
    Sziasztok!
    Már régen jelentkeztem de ez nem azt jelenti h hanyagoltam a játékot!:)
    AZ lenne a kérdésem h egy varázslós karinál milyennek kell lennie az erő int ügyesség arányának?Legendre kb. milyen értékekkel kell rendelkeznie?
    Mert én hadilábon állok a varázslókkal,több félét próbáltam már,de legendre mind nagyon gyenge lett!A sebzés jó volt de kb. 2 ütéstől behal,úgy h csak szenvedés az összes!
    Legendre az értékeim ilyenek szoktak lenni kb:erő:50 arra nem rakok intelligencia kb 1200-1600 ügyesség kb 180-220
    Jó ez így?
    Másik kérdés:az élőhalottakra tudtommal az életerő sebzés nem hat,akkor az sem ami százalékosan veszi le?pl van olyan h 10% eséllyel 30%kal csökkenti az ellenség életerejét!
  • titanos
    köszi, tárgy lesz a ludas.
  • yc1980
    Üdv, nincs ilyen tolvaj képesség, a spirit ágon van olyan (Dark covenant), ami HP-t szed le másodpercenként:) ), esetleg valami olyan cucc lehet Nálad, ami -HO regennel jár, van pár ilyen zöld, nézz körül köztük!:) Ha használni akarod, akkor más cucokkal, skillekkel növelned kell 0 fölé!:)
    Ha mégis valami bug lenne , bár én nem tudok ilyesmiről, és elég sokat játszottam, és rengeteg fórumot olvastam, akkor próbáld meg újrarakni és rátenni az 1,17-es fan patch-et! Más ötletem nincs, de első körben a cuccokat nézd meg, vagy a spirit ágat, ha azt választottad!:)
  • titanos
    az vmi bug h ha használok 1 tolvaj képességet (jobb gomb) akkor az életerőmet gyorsan és folyamatosan csökkenteni kezdi? egészen a nulláig, ha hagyom.
  • yc1980
    Üdv üdv...
    én eddig meglehetősen MMO ellenes voltam,de ma láttam valamit, amit megosztanék veletek, hát ez mindent odaver eddig,amit valaha láttam !:)
    D3 mehet majd kocsikázni! :))))
    Megannyi5let, hangulat, kivitelezés..ááááá, még nem találok szavakat!:)))

Lineage
  • titanos
    kicsit zavar az is, h a tárgyakat nem lehet billentyű lenyomás nélkül felvenni mint a dioban. ha nem nyomok alt-ot akkor a földön heverő szajré felvehetetlen. bár lehet h rossz beállítást használok.

de a game mindennek fényében simán megérdemel 95%-ot. még a Loki sem ellenfele.

megyek hentelni....
  • yc1980
    Üdv,

itt a patch, ami kell az IT-hez : 1.30 patch
    a hibákról..
    1. Petek támadása.. van olyan pet, ami maga köré vonza az ellenséget, lásd pl az earth mastery golem-je,
    2. ha megfelelő movement speed-del rendelkezel,simán lehagyhatod őket,és ők ffelhagynak az üldözéssel 1 bizonyos távolság után :)
    vagy town portal,ha nagyon szorul a hurok..
    3. Soecket, kéket és lilát NEM lehet..sose lehetett, vannak modok,amik lehetővé teszik,de azzal teljesen felborítod a játék mechanikáját..idővel a jobb zöldek sokkal erősebbek lesznek a kékeknél,liláknál:) tisztelet 1-2 kivételnek :)
    4. egy darab socket..nos ez bőven elég, mivel a relicek, charmok adnak összerakási bónuszokat..nagyon nagyon durvákat:))
    5. valóban 75 a max szint,de van mod ahol 85-re emelték..mellesleg, íg ykihívás, és nem rakhatsz mindenre pontot így..döntened kell,ettől izgalmas a játék, ugyanis ugyan azon mastery kombi is igen eltérő lehet, attól függően, mit hazsnálsz :))
    és 6. a grafikája messze a legjobb az összes hasonló játékok közül, egyedül némi fizika hiányzik csak..de az sem fontos igazán, mert e nélkül is csodálatos játék...

szerintem,amiben lemarad a D2-től,az a kellően félelmetes atmoszféra..és a multiplayer...haverokkal nagyon jó,de ahogy a neten keresgélsz,csak szívás van :SSS de hát azért, nem rendelkeznek akkroa tőkével, mint a Blizzard..sajnos...
    Egy szó, mint száz, amiekt felsoroltál, szerintem nem hibák, csupán játékmenetbeli sajátosságok,amikből mégváltozatosabb lesz a játék! :)
    és ne feledd..rengeteg jobbnál jobb mod van hozzá ! :))
  • titanos
    Nekem sem engedi patch-elni, de ettől függetlenül lehet vele játszani. Nem tudom, nálad miért nem működik a játék. (tört?)

Amúgy maga a game nagyon jó. Tetszik, hogy nincs kötött skill fa mint a D2-ben ahol ugye már kezdetben adottak a karid képességei. Itt lehet választani, sőt kombinálni is a hatalmakat. Az újraelosztás alapból van.

Viszont van 2 orbitális hiba is, ami a játékélményt is tönkreteheti adott esetben:

1 - Az ellen ha észrevesz, csak téged támad, lexarja a segítőidet. Így azok jelenléte nem sok vizet zavar sajnos. Sem feltartani, sem megzavarni nem tudják az ellent. D2 bérenceinek viszont ez nem volt "gond".

2 - Az ellen soha nem hagyja abba az üldözést. Ha belebotlotok 1 nagyobb csoportba amit ráadásul 1 boss vezet, akkor hiába is menekültök, azok követnek még a városba is, és lexarnak mindenkit rajtad kívül. Még a városi őrök sem segítenek túlzottan. Ha gyenge vagy már, a potikat is hiába nyakalod, ugyanis csak téged hentel a monszta lerázhatatlanul. Ez gáz. (még a barlangba is követ)

van még kisebb hiba is:

a kék és a lila tárgyakat nem lehet socketelni, hiába írja azt a progi

ja és még 2:

csak 1 socket lehet 1 tárgyban, s ez elég kevés Dioban akár 6 is lehetett

elég kevéske a 75-ös szintlimit, jó lenne a 99, vagy akár a végtelenített mint a Sacred-ben

de a graf még mindig nagyon jónak számít, a világ csodálatos, klassz a körítés, és a kivitelezés is átlagon felüli.
  • aTom21
    Sziasztok.Olyan problémám van,hogy nem engedi patch-elni a játékot...még a kiegészítőnek a "Titan Quest Updater"-je se, és anélkül nem tudok a kiegészítővel játszani...mi lehet a baj?Segítsetek plííííz :)
    köszönöm
  • vzajcev
    Köszi,eddig csak altoztam :)
  • Tibbor
    Benne van a billentyűkiosztásban:

ITEMS
    Alt Key show items on ground (non broken)
    Z Key show items (all)
    X Key show items (non common)
    D Key drop item (must be selected)