• yc1980
    üdv..
    a TQ-nak szerintem egyetlen egy baja volt csak...nem volt olyan mítikus atmoszférája, mint a Diablonak..lehetett volna 1-2 helyen sötétebb, meg dolgozhattak volna kicsit többet a sztorin és a hangokon...
    mindezt leszámítva, szerintem magasan veri az összes, ebben a műfajban megjelent játékot!:)
    És ami mindenképp mellette szól, MODdolható!!!!! Miért felejtik el ezt a fejlesztők sokszor??? 1 játék életciklusát nagyságrendekkel kitolhatja..én szinte az alap TQ IT-vel már nem is játszom...ezernyi modot keverek, hogy új dolgok,nehezebb kampányok legyenek!:) A grafikában, a skill rendszerben és ebben egyszerűen verhetetlen ez a játék...full HD felbontásban, még ma is gyönyörködöm olykor a játékban...a 2011-es játékokat is odaveri,és a látottak alapján ez a D3-al sem lesz másként..viszont a Blizzardnál tudnak valamit...mert a D1-ben majd összefstam magam lenn a katakombák mélyén a különböző siralmas nyögéseket hallgatva és nyomasztó helyeket látogatva, ott éreztem hogy igen nekem kell megmentem a világot,senki másra nem lehet számítani..sajnos a TQ-ból ez hiányzott...az eddigi Grim Dawn hírekből, mozgóképanyagokból kiindulva, tán e téren lesz változás, bár a mágia és a lőfegyverek, és különböző technokrata megoldások keverése nekem sosem tetszett!:)
    Valami vagy legyen TQ/Diablo vagy legyen Fallout 1-2 :))) keverve ritkán jó...szerintem:)
    Mindenesetre bizakodom, sok sok jó játék lóg a levegőben mostanság, D3, Skyrim (tudom tudom ez nem hack and slash:) ),Torchlight2, Grim Dawn..
    Szívből drukkolok a TQ-s srácoknak hogy sikereket érjenek el, rajtam nem fog múlni, már csak a TQ maitt is meg fogom venni a GD-t, mégha csak pár órát is játszom vele!:)
    Egyébként nagyon szimpatikusak a srácok, ugyanis a hivatalos fórumon, rengeteg mindent megosztanak, sőt..a jó 5leteket szivesen is veszik!:) Sok törzstagot felkértek a fórum menedszelésére, a régi TQ-s fórumról!:)) Ez példamutató,és ezt kellene tennie minden fejlesztőcégnek...remélem lesznek követőik!:)