23078
  • Terensz
    TQ-ban nincs garantált loot.

- Lila cucc epic fokozaton kezd el pottyanni, legenden pedig unottan adod el őket vendornak :-)

- Orb bossok legenden majd dobnak nagy eséllyel lilákat.
    Act 2: telkine1, telkine2
    Act 3: telkine3, Typhoon
    Act 4: Charon, Hades

Remélem, nem hagytam ki egyet sem.

- Itt-ott pottyan normal-on is jó zöld, de csak legenden farmolj!
  • vzajcev
    "jó, tudom, lehet szűrni a loot-on belül" igen,és hogyan?
  • Tibbor
    Mivel még a játék elején vagyok(Egyiptom) és csak 24-es szintű, lila loot-ot még nem is láttam.Én a kékek között is találtam jókat(pl. ha jól emlékszem "Jégvihar"-íjat(Storm Strike-ként találtam meg a Game Banshee-n), amit csak nemrég cseréltem le egy kivételesen kereskedőnél vásárolt tűzsebzésesre.Amúgy természetesen semmit se veszek szinte traderektől, kizárólag loot-ból öltözködöm...:)
    A bossokra visszatérve, én mégis azt mondom, ha már boss, legyen értelme a rewardon felül a harcnak legalább 1-2 db rare cucc. A trash mobok által elhajigált loot között néha alig veszem észre a jobb holmikat, ugyanis folyamatosan rohamoznak az ellenfelek és mire pihi lesz, már rég messze járok a harc kezdetének helyszínétől.Arról nem is beszélve, hogy a loot mennyisége sem csekély, szinte eltakarja a képernyőt....(jó, tudom, lehet szűrni a loot-on belül) Az elmondottak azonban nem vonnak le a játék értékéből, csupán még jobbá tennék, ha a bossok különleges cuccokat dobnának.Szerintem.
  • Terensz
    "egy bossnak illene zöldet vagy kéket dobnia" - hát nem a TQ-ben.

Van olyan zöld cucc, amit boss dob, de ez a ritkább. Pl. a medúza tesók dobhatják a játék legjobb könyökvédőit.
    Kékek: vackok.
    Lilák: van köztük nagyon jó, de többségük vacak.
    A játék legjobb pajzsa pl. lila.
    Zöldek: általában nem jók, de vannak ún. "monster infrequent"-ek, azok közül is a suffixes darabok a királyok, keress rájuk google-ben.
  • bega82
    Mélységesen egyetértek minden szavaddal!
    Én is nagyon várom a Grim Dawn-t, de kicsit csalódtam amiatt, hogy ebben már puskák is lesznek, én is jobban kedvelem a kardos-íjas-varázslós játékokat. Persze ettől még lehet nagyon jó játék, remélem megszokom majd a lőfegyvereket is.
  • Tibbor
    Évekkel ezelőtt egyszer már elkezdtem az alapjátékot, de mivel folyton behaltam, abbahagytam.Most, hogy feltettem a magyarítást, sokkal élvezetesebb a dolog.Másrészt a talentezést is megértem, nem úgy, mint korábban. Nekem nagyon bejön a game, a karim még csak 21-es idéző.Leggyakrabban kék íjakat használok(villám illetve tűzsebzéssel), de ha körbekapnak, elő a karddal!Pazar a grafika, élvezetes a harcrendszer, jók a hangok.Talán a loot mennyisége eltúlzott kicsit, illetve a bossok által dobott cuccok nincsenek arányban a befektetett energiával.Azért egy bossnak illene zöldet vagy kéket dobnia, ehelyett dob egy sárgát...!:) Annyi már most az aranyam, hogy nem tudom mire költeni.
    Kipróbáltam a pályaszerkesztőt is, egyelőre nagyon az elején tartok.Valaki készített már új pályát ezzel?
  • Terensz
    Üdv :-)

Én kicsit bizakodom, hogy egy dologban fölékerekednek a Diablo 3-nak a GD-vel: offline is játszható lesz a játék.

Onnantól már csak azt kell megoldani, hogy ne lehessen Chrisrelic-hez hasonló borzalmakat hackelni a játékba (+kétcsilliárd sebzés, -100 rec, + 3milliárd armor, OA, DA, stb)

Vegyék át az mmo-kból a tárgyak bind-olódását (nem adhatod másnak) és a need/greed lootrendszert, és legyen annyira élvezetes, mint a TQ + IT + moddok. Ha ez így lesz, legjobb H&S lesz, ami valaha napvilágot látott.

Ha nem így lesz, akkor is megveszem, csak duzzogva
  • yc1980
    üdv..
    a TQ-nak szerintem egyetlen egy baja volt csak...nem volt olyan mítikus atmoszférája, mint a Diablonak..lehetett volna 1-2 helyen sötétebb, meg dolgozhattak volna kicsit többet a sztorin és a hangokon...
    mindezt leszámítva, szerintem magasan veri az összes, ebben a műfajban megjelent játékot!:)
    És ami mindenképp mellette szól, MODdolható!!!!! Miért felejtik el ezt a fejlesztők sokszor??? 1 játék életciklusát nagyságrendekkel kitolhatja..én szinte az alap TQ IT-vel már nem is játszom...ezernyi modot keverek, hogy új dolgok,nehezebb kampányok legyenek!:) A grafikában, a skill rendszerben és ebben egyszerűen verhetetlen ez a játék...full HD felbontásban, még ma is gyönyörködöm olykor a játékban...a 2011-es játékokat is odaveri,és a látottak alapján ez a D3-al sem lesz másként..viszont a Blizzardnál tudnak valamit...mert a D1-ben majd összefstam magam lenn a katakombák mélyén a különböző siralmas nyögéseket hallgatva és nyomasztó helyeket látogatva, ott éreztem hogy igen nekem kell megmentem a világot,senki másra nem lehet számítani..sajnos a TQ-ból ez hiányzott...az eddigi Grim Dawn hírekből, mozgóképanyagokból kiindulva, tán e téren lesz változás, bár a mágia és a lőfegyverek, és különböző technokrata megoldások keverése nekem sosem tetszett!:)
    Valami vagy legyen TQ/Diablo vagy legyen Fallout 1-2 :))) keverve ritkán jó...szerintem:)
    Mindenesetre bizakodom, sok sok jó játék lóg a levegőben mostanság, D3, Skyrim (tudom tudom ez nem hack and slash:) ),Torchlight2, Grim Dawn..
    Szívből drukkolok a TQ-s srácoknak hogy sikereket érjenek el, rajtam nem fog múlni, már csak a TQ maitt is meg fogom venni a GD-t, mégha csak pár órát is játszom vele!:)
    Egyébként nagyon szimpatikusak a srácok, ugyanis a hivatalos fórumon, rengeteg mindent megosztanak, sőt..a jó 5leteket szivesen is veszik!:) Sok törzstagot felkértek a fórum menedszelésére, a régi TQ-s fórumról!:)) Ez példamutató,és ezt kellene tennie minden fejlesztőcégnek...remélem lesznek követőik!:)
  • Terensz
    Bakker, keverem

Ahogy mondod.
  • lolSL
    nem, a teljes d3-t kapod meg, és a panda betat. ha előbb kijön és nem fizeted tovább akkor elveszik.
  • Terensz
    Szép jó napot, Játékosok!

Grimm az egy másik fószer :P

Grim Dawn topic

Diablo 3 nem lesz még februárban szerintem. Új wow promót elnézve új wow kieg (Pandaria) hamarabb lesz, mint Dia3. Ha wow-ozol és vállasz 1 éves hűséget, Diablo 3 bétára automatikusan kapsz jogosultságot.
  • Odikeee
    Köszi!
  • vidu01
    Milyen linket akarsz? battle.neten fent van minden. Skill Calculator Itt meg tudod azt is nézni hogy ha hozzárendelsz egy rúnát az adott tulajdonsághoz mennyiben fogja módosítani azt.
  • Odikeee
    linket kapunk?
  • vidu01
    Diablo is elég ütős lesz, az alapján amit eddig lehetett látni belőle. Rengeteg újdonság, random pályák, random questek, szépen kidolgozott skillek, gyönyörű grafika. Csak éppen a megjelenést húzzák halasszák, jelen felállás szerint jövő év februárban dobják ki legkorábban. De legalább skill calculator már van hozzá, lehet tervezgetni a karikat. :)
  • Odikeee
    Mikor jön ki?
  • yc1980
    várom is már nagyon,de ez nem TQ2 :P
    csak azok csinálják,akik a TQ-t,de mindenképp must have vétel lesz:) csak jönne már:$$
  • lolSL
  • jarlaxxe
    Lesz TQ2 csak Grimm Dawnnak hivják majd.
  • yc1980
    ha lenne tervbe véve TQ2 jobban várnám, mint a D3-at :))))
  • Alblink
    Koszonom szepen,sokat segitettel ezzel.vegre egy jatek ami igazan erdekel,es pont el is fut a gepemen.
  • yc1980
    Üdv,

a játékkal ismerkedőnek ajánlott a Conqueror (warfare+defense) a skilleket tudod később kozmetikázni,amire viszont figyelned kell azok a attributum pontok:) Harcosnál igazából csak az erőre és az ügyességre kell pakolni, kezdetben mehet az 1:1 majd szép lassan orientálódni az erő felé!
    az ügyesség leginkább a cuccok és a magas támadó és védekező képességek miatt fontos( kevesebbszer találnak el, és több kritikalt ütsz ha magas) de a sebzést alapvetően az erő növeli közelharcosnál, illetve ez sem igaz ,mert sok fegyvernek van %-os szúrósebzése,amit viszont a dex növel!:)
    Szóval ha nem dárdával, vagy kardokkal küzdesz,hanem valami komolyabb sebzésű ámde lassabb fegyverrel,akkro egyértelműen az rő viszi a prímet!:) Jó tanács..ne költsd el mindig azt a 2pontot, hanem ahlmozz fel olyan 20-30-at szépen lassan, így akkor tudod majd mindig pakolni a dex-re amennyit kell a cuccok miatt!:)
    A skilleket meg próbálgasd, max pénz ellenében újra osztod..alepvetően elmondható, hogy a passzív skilleket megéri maxolni mindig..a többi a játékstílusodtól függ!:)
    Közelharcosnak még pár jópofa kombó,amivel érdemes lehet próbálkozni:
    - warfare+dream
    - warfare+spirit
    - warfare+hunting
    - hunting+dream
    - defense+dream
    - defense+hunting
    Szóval rengeteg féle párosítás van, viszont hibdrid karaktert ne csinálj elsőre, nehezebb vele a játék és kellenek a jó itemek!:)
    Normálon igazából ez sem fontos, később válik nehézzé a játék!:) Ha D2-ztél,akkor mondanom sem kell, hogy bossokat érdemes farmolni, és idővel majd speciális lényeket,amik dobhatnak MI-ket(legjobb zöld cuccok,amik "socket-elhetőek) :)
    Ha bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel, sok itt már a veterán, akik imádják ezt a játékot!:)
  • Alblink
    Hi!
    en most talatam ra erre a jatekra,nem nagyon ertek hozza,sok idom nem is lesz jatszani...Diablo 2-vel jatszottam regen sokat,par hasznos tanacsot szivesen fogadnek,kozeharc erdeklne,milyen kasztot inditsak,milyen agat valaszak,a tapszatalati pontokat mikre fejlszedem fokent...nagyon nem kutatnek utanna,csak elveznem a jatekot mikor van idom,mar ha igy nem lesz tul nehez...elore is koszi.
  • yc1980
    Üdv :)

1. Titan Calc itt az eredeti mastery-k vannak felsorolva, hazsnos :)

2. Templar nagyon kellemes, én si azt tolom ÜberUnderLordban, epic act 1-en:), Én ebbe az irányba mennék vele :High level templar, nagyon pusztító lehet, CF-ben PS igen durva, nem beszélve akár az ezer feletti HP regenről..Saprossal kézben és valami komolyabb pajzzsal, akár Ainos-al!:)
    A lucid Dream ág kötelező, a pulverize is, a CF igazi Boss killer, a PS-el és Batterrel meg jól lehed szedni a mobokat!:) a Trance-ek igazából ízlés dolga, a ToC és a ToW tűnik érdekes választásnak, a ToW-nál nem kell resist csökkentő Itemet használni, de a Toc meg durva regenerációt ad, ami adrenaline-nal kombinálva félelemestes lehet!:) Van aki rámegy az electrical burn damage-re és a DR-el jaszál, az is nagyon durva 100-recnél:) Mindent összevetve a templar 1 nagyon masszív, életrevaló karakter, nem kiemelkedő,de elég durva sebzéssel, egyaránt jó mobok és bossok ellen is, ha lemondasz a 100 rec-ről akkor nagyon durva cuccok sem kellenek, 100-recnél az AS sem számít,csak a mana regen!:) nem árt neki magas OA sem, hogy a PS-el soks ok critical-t üssön!:) Nekem nagyon bejön, nem unalmas vele haladni,sok használható képesség van, viszont ha meggátolnak ezek használatában....akkor gondban lehetsz,szóval másodlagos resist nem árt!

3. Fan patch, én mindig felrakom, javít pár skillen főleg a warfare ágon ,és sok modhoz elengedhetetlen, bár van ami tartalmazza :)
  • Odikeee
    Üdv!
    Én is éppen el akarom kezdeni a game-et újra. Múlt nyáron éjjel nappal csak ezzel játszottam. Végig vittem minden szinten. 66-os Conqurerorom volt.
    Most újra elkezdeném, kérdésem az lenne, hopgy a fan patch-et érdemes-e felrakni? Másik, hogy én is Templart szeretnék kezdeni. Ezekhez viszont nem értek. Valaki leírná milyen skilleket használjak, hogy végigvihessem a játékot?

Köszönöm
  • pisztácia
    Üdv!

Én is elkezdeném újra a game-et. Valaki megadná azt az oldlat, ahol a kssztok fel vannak sorolva?
    Továbbá templart szeretnék kezdeni, vki leírná melyik skillekre gyúrjak rá?
  • yc1980
    no Üdv,

ismét belelkesedtem és játszogattam kedvenc templarommal!:)
    Epicen a 6 talos kissé rohangálósra sikeredett, de a CF+PS combo majd a Batter és PT sikeresen lerendezte őket!:)))
    A 6 minotaurussal gondban leszek, mert rémesen laggzani szokott a játék, és ha mind a 6-ot megkapom egyszerre, akkor bizony könnyen halál lehet a vége ! :SS
  • abaloghtibi
    Ez a Sapros-os dolog elég jónak hangzik... rá is kerestem, volt már hozzá szerencsém :D emellett nézelődtem még gamebansheen és találtam egy másik szépséget Thorny Maul. Meglesem majd h melyik lesz jobb neki ha eljutok odáig, bár ez a thornika elég sok marhaságot ad persze a pc sebzésen kívül.
  • yc1980
    Üdv üdv !:)
    azért egy 100 rec-es Haruspex...Study-val és Phantom strike-al elég szépen tud írtani!:)) csak győzd energiával:)
    A Champion-ra legenden azrét elgondolkodtató az egyik fegyver helyére betenni 1 Sapros-t igaz nem ad semennyi szúrósebzést, viszont durván csökkentő a resistet...a study presen felül 3mp-re :)) Valahol olvastam, hogy ha valami resist csökkentés van, akkro a százalékosan csökkentők közül, csak a magasabb érvényesül, tehát hiába nyomok 1 study prey-t és 1 battle standerd-et a hatásuk nem fog összeadódni...de ha mondjuk a Sapros 65-ös resist csökkentéséhez hozzávesszük a study 50-ét (+4-el mégtöbbet), akkro bőven nulla alá vihetjuk még legenden is a mobok,bossokét!:) nem véletlenül az egyik legjobb fegyver majdnem minden közelharcos számára:))
  • bega82
    Hát igen, a hunting mastery leginkább a dárdára meg az íjra van kihegyezve, és hát a warfare is elég pontigényes, de azért lehet dual wield esetén is kicsit rámenni a pierce dmg-re. A study prey alkalmazásával le lehet szedni szépen a pierce resistet a mobokról, úgyhogy elég erős karakter tud lenni a slayer. Szóval ha bírod skill pontokkal, akkor nyomathatod az art of the hunt ágat is, valamennyit segít kardoknál is. Viszont ha mondjuk két bunkó vagy kalapács van a kezeidben, akkor nem sok értelme van.
  • Szaruman
    Bizonyos fegyverek adnak pierce sebzést (asszem a kardoknak 10%). Ez vmi olyasmit jelent, h a kiírt sebzés 10%a pierce dmg. Ezt lehet növelni. Egyrészt kurvamagasra lehet növelni sok dexxel, másrészt erre nincs sok ellenállás, főleg ha tudod csökkenteni (study prey, rúnák, 1-2 imba fegyver itemshopból^^).
  • abaloghtibi
    Ja és igen dual wield-el erőlködök :D
  • abaloghtibi
    Üdv mindenkinek!
    Lenne egy gyors kérdésem pierce dmg-el kapcsolatban... mégpedig.
    Kezdtem nem régiben egy Slayer karaktert. Ugyebár a hunta ágon akadnak pc dmg-t húzó buffok... na és itt jön a kérdés. Ki lehet e ezeket használni vagy nem? ha igen hogyan? Figyelgettem h a bow/spear/sword típusú fegyvereknél található ilyen %os pc dmg és ha esetleg sword-ot használok akkor az skálázódik e rajta? Gondolom így nagyobb dps-t lehetne elérni talán.. talán nem.. lehet hülye vagyok kicsit :D Csak hamár slayert húzok akkor legyen valami haszna a hunta ágon lévő Art of the hunt skillnek nem csak az h gyorsabban futkosok stb. :D
    Választ előre is köszi :)
  • gabichelsea
    rendben,köszi:)
  • bega82
    Na, ez megint olyan kérdés, ami már rengetegszer szerepelt itt ebben a fórumban is, meg valszeg az összes TQ fórumban. És nincs egyértelmű "recept".
    Én abba a táborba tartozom, akik arra esküsznek, hogy dex-et tápolni minél jobban, erőt csak annyira, amennyi a cuccokhoz szükséges. Hiszen a dex növeli a szúrósebzést, ami az íjaknál elég nagy hányada a sebzésnek, meg hát ugye offensive/defensive ability-t növel!
    De olyat is ismerek, aki meg a dex-re adott csak annyit, hogy a legjobb íjat kézbe vehesse, amúgy meg erő, mert statok szerint úgy nagyobb a sebzés.
    Olyanok is vannak, akik nagyjából fele-fele arányban fejlesztik mindkettőt, szóval ez igazából rajtad áll, hogy melyik utat járod.
  • gabichelsea
    oké,köszi a válaszokat:),még azt nem tudom pontosan hogy hogyan osszam el az attribut pontokat?
    4dex-1 erö vagy mind dexterytire?
    szerintem ijasz lesz
  • bega82
    Hát igen, tulajdonképpen a fegyvertől függetlenül el lehet érni ezt a "halhatatlan" állapotot, de még így is azt mondom, hogy egyszerűbb az íjásszal, a tömegpusztító mivolta révén.
  • Szaruman
    Cuccoktól függ ez is. Ha van az a cipő, ami a mocsárban esik (vmi bacakármi greaves), meg 1-2 ctap cucc, akkor röhögve elérsz 100 ctapt és 1500+ DA-t . Haruspex a dream/hunting kombo, ugye? Ott eleve vmi 40% ctapt el lehet érni skillből. Plusz mind2 ad DA-t is. Imho dream egy 'kicsi' imba lett.
  • bega82
    Szerintem az íjász az brutális. Lehet, hogy a dárdással nagyobb sebzéseket lehet bevinni egy adott ellenfélre (sőt biztos), de az íjász a scatter shot-tal nagyon durva tömegpusztító karakter. Könnyebb vele haladni véleményem szerint, és jó nagy dexterity-vel, meg 100% ctap-al gyakorlatilag halhatatlan!
  • gabichelsea
    haruspexbol az ijasz vagy a dardas az erosebb?