• yc1980
    Üdv :)

1. Titan Calc itt az eredeti mastery-k vannak felsorolva, hazsnos :)

2. Templar nagyon kellemes, én si azt tolom ÜberUnderLordban, epic act 1-en:), Én ebbe az irányba mennék vele :High level templar, nagyon pusztító lehet, CF-ben PS igen durva, nem beszélve akár az ezer feletti HP regenről..Saprossal kézben és valami komolyabb pajzzsal, akár Ainos-al!:)
    A lucid Dream ág kötelező, a pulverize is, a CF igazi Boss killer, a PS-el és Batterrel meg jól lehed szedni a mobokat!:) a Trance-ek igazából ízlés dolga, a ToC és a ToW tűnik érdekes választásnak, a ToW-nál nem kell resist csökkentő Itemet használni, de a Toc meg durva regenerációt ad, ami adrenaline-nal kombinálva félelemestes lehet!:) Van aki rámegy az electrical burn damage-re és a DR-el jaszál, az is nagyon durva 100-recnél:) Mindent összevetve a templar 1 nagyon masszív, életrevaló karakter, nem kiemelkedő,de elég durva sebzéssel, egyaránt jó mobok és bossok ellen is, ha lemondasz a 100 rec-ről akkor nagyon durva cuccok sem kellenek, 100-recnél az AS sem számít,csak a mana regen!:) nem árt neki magas OA sem, hogy a PS-el soks ok critical-t üssön!:) Nekem nagyon bejön, nem unalmas vele haladni,sok használható képesség van, viszont ha meggátolnak ezek használatában....akkor gondban lehetsz,szóval másodlagos resist nem árt!

3. Fan patch, én mindig felrakom, javít pár skillen főleg a warfare ágon ,és sok modhoz elengedhetetlen, bár van ami tartalmazza :)