járható út!:) méghozzá nem is rossz pláne CF-ben, ugyanis eléggé megemelték a CF bónuszait!:))) de a 100% ctap kelleni fog, mert act 4-ben szét fognak szedni grandmaster íjászok :S pláne überUnderlordban!:)
melyik Underlord verzót használod? tudtommal a legfrissebb a 1.54-es :)
titkos pályákat, mítikus recepteket találtál már? nem kicsit durvák lettek,de valami elképesztően nehéz egyrészt a receptet megtalálni, másrészt a hozzávalókat!:) nekem 1 recept hullott az egyik titkos pályán!:)
Közben már Epic act1-ben kalandozom ÜberUnderLord-ban :))) azt nem mondom hogy sétagalopp a templaromnak, egyedül arachne shame-nél kellett futkosnom,pedig Ő egyedül volt, de valami burtális HP-vel és sebzéssel, a 6 Hádészt könnyebb volt megölni normálon! elindőzök még a gorgon queen-eknél 18b-ól körönként csak kihullik valami jófajta SBC , aután irány Talos! :) A DPS-em olyan 2400 körül van, szerintem ez epic elején nem hangzik rosszul, a legnagyobb sebzés meg éppenhogy 7K fölé csúszott,és nem 1 normál szatírt ütöttem CF-ben Battle Marker Buffal PS-el!:))) AS-t feljebb kéne nyomni,ezért rebegnék hálát SBC-nek alacrity suffix-szel! :)))
visszatérve, a Heave, Cleave skill nagyon kellemes maxolva főleg +4skillel,de azt ne felejtsük el, hogy a cleave sajnos a bleeding damage-t növeli :SSS kár hogy nem a piercinget, ha már a physicalt nem:S
Mindenesetre ha kipróbáltad, érdekelne némi beszámoló!:) mert ÜberUnder után mennék a m4ssbossUndernek! :))) és az már elég MADNESS :)) szóval kell valami elég stram karakter!:)