Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az IM van fent meg a 1.30as patch bár az a simához van sztem+magyaritás. Nincs xmax azt se tudom mi az <#vigyor>
Az a gáz hogy inkább egyszer vinném végig de akkor legyen durva😄😄
Harmadjára már nagyon megunnám ezért akarom egy fokozaton végigtolni.
Amit nem értesz a (2.)olyan helyek a játékban ahol érdemes sokszor újramenni mert nagyon jó cuccokat dobálnak. Végigmész felszeded eladod és elmented aztán betöltöd megint és újra és újra 😄

Pont hogy akkor állja csak meg igazán. Az elején nehezebb ilyen karival a játék, de epic-en meg legendary-n már nagyon erõsek a petek, és mindent szétkapnak... gyakorlatilag menni kell utánuk, és összeszedni a cuccokat!<#nyes>
1. Amúgy xmax moddal játszol? Mert ha nem, akkor tényleg könnyû, szerintem azzal érdemes... meg úgy gyorsabb a fejlõdés is. Asszem csak a Defilerrel lehet megoldani, hogy nehezebb fokozatra lépj, de az úgy már csalás, érdemes végigvinni szépen a normal-t is.
2. Én ezt a kérdést nem értem...<#fejvakaras><#vigyor>
Harbingerrel kezdtem el végül 20as szintü vagyok és nagyon gyalázok😄😄
Megmondom õszintén a Bega által emlitett Spirit+Nature kari nagyon felkeltette az érdeklõdésemet de legnehezebben is megállná a helyét?😛 Lenne még pár kérdésem:
1. Normálon tolom de baromi könnyû nincs valami patch vagy bármi aminek a segítségével legnehezebben tudnám folytatni?
2. Hová érdemes RUN-okat csinálni?
Köszi a többi választ egyébként😊

Szaruman
100 reccel sztem bármelyik karakter imba lenne, nem csak a diviner 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Amúgy ha már így több ízben szóba került, valakinek nincs jó kis 100 reces cuccokból vault gyûjteménye?<#kerdes><#papakacsint>
Hella!

Én a Divinert melee karakternek használtam, pajzzsal és dárdával. Petnek csak a Lich Kinget növeltem, mert bossok ellen isteni, szinte semmit nem kell csinálnom, s Legendaryn megkajálja a bossok fél HP-ját. Tömegpusztításra is kitûnõ a Diviner, mivel ott a PS. (Phantom Strike) 100 reccel csak a manát kell gyõzni, de még az is töltõdik vissza. Próbáld ki, ha nem hiszed, nálam mindennél ütõsebb volt a Diviner. A Brigand volt egyedül durvább bossok ellen, de azzal meg nem tudtam igazán sok lényt egyszerre, gyorsan elpusztítani, csak íjjal, de az más, nem ez a kategória. Volt Corsairom is, meg Warden, amivel szintén kellemes volt a gyakás, de Diviner üti. Csinálj egy Divinert 100 reccel, aurákat fejleszd, PS-t, meg Lich Kinget, legyen max a resist és meglátod, csukott szemmel mész végig a pályákon. Amúgy még máig nem értem, hogy mitõl olyan erõs... Majd referálj. Mindenkinek ajánlom közelharci karakternek! Ja, és szívós is, az ellen elõbb meghal, mielõtt meglendítené a fegyverét. 😊

Petes karaktert meg szerintem melee-vel kombinálni nem túl jó ötlet.. persze ki tudja, lehet valakinek bejön.
De én úgy vagyok vele, hogy ha petes karakter, akkor csak azokra megyek rá, és végezzék el a piszkos munkát, én hozzá nem nyúlok senkihez.<#nyes>
Most az Underlord moddal nyomulok Spirit+Nature karival... valami brutális, hogy hogy pusztítanak el mindent a petek. Jelenleg van 4 csontvázam, 1 csontkutya, a "líccs king" meg 5 farkas!<#wink><#worship>
Ja, az aurával meg az a baj, hogy csak a játék elején hasznos. Az earth mastery-ben a Ring of flame mindent elpusztít az elején, ott nagyon jó, de késõbb már nem sokat ér. A Dream mastery-ben meg a Trance of wrath, de hát az az elektromos sebzés se valami nagyon ütõs!<#shakehead>
Meleenek valóban a harbinger a legütõsebb, ha tömegpusztítani akarsz.<#wink> A legjobb tömegpusztító amúgy a scatter-es íjász, csak hát az nem melee...<#nyes> Meg persze 100 rec esetén az earth mastery az eruption-nal (tök mindegy, hogy mi a második mastery hozzá!<#eplus2>). Csak hát ez megintcsak nem melee karakter.
Úgyhogy vagy a harbinger legyen kétkezesként, vagy esetleg ha pajzs csapkodással akarsz pusztítani, akkor defense+ valami... mondjuk egy Warden vagy egy Corsair dárdás karakter.<#eljen>
Terensz
Ahoy!

Ok, tényleg jó, de Dondark melee karaktert kérdezett. Akkor pedig a -100 rec evoker sokkal jobb :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Áve!

Diviner gyerekek, 100 reces Divinert próbáljátok ki.
Tudom, 100 reccel elég sok karakter lesz félisten, de ez halhatatlan.
Tömegpusztító, s a bossokat is zabálja.

Terensz
Ja, a melee brigand elsõsorban single targetre jó, az nem igazán tömegpusztító.

Meg kihagytam az assassin-t - Nincs petje, de nagyon erõs - (warfare/rogue)

Terensz
Szia!

A leírtak alapján neked egy harbinger-ed lesz 😛 (dream/warfare)

Még van pár lehetõség nagyon jó melee/tömegpusztító karakterre, de vagy peted nem lesz, vagy kezdõ karakternek nem javasolnám, mivel kellõ cuccok nélkül csak szívnál vele magas szintig.

Nincs petje, de nagyon erõs:
- slayer (hunting/warfare)
- conqueror (defense/warfare)
- melee brigand (hunting/rogue)

Lehetne petje, de ne legyen:
- melee haruspex (dream/hunting)
- templar (dream/defense)
- spellbinder (defense/spirit)
- spellbreaker (spirit/warfare)

Nem ajánlom elsõ karakternek:
- champion (nature/warfare)
- melee evoker (dream/earth)

Nagyjából ennyi.

Mindenhová elõre írtam azt a mastery-t, amit (szerintem) elsõnek (level 2) érdemes felvenni.

Sziasztok! Érdekelne 2-3 megoldás olyan karakterhez aminek van aurája vagy jó tömegpusztító vagy van valami társat tud maga mellé idézni. Inkább közelharci stílus érdekelne. Totál nem értek a játékhoz nemrég kezdtem el ezért kellene a segítség mire érdemes tenni a pontokat hogy a végén is erõs karakterem legyen😊Elõre is köszi a választ

Hi!
Az immortal throne könyvtárba csinálsz egy custommaps nevû mappát és abba kicsomagolod!Az x max mod tuti így mûködik!A másikat még nem próbáltam!
Csá all!
Hogyan kell használni az Xmax vagy az Achilles mod-ot?
Szaruman
Szimplán pech.

Legendary fokozaton Charon hídja után vagyok, és a troglodyteokat farmolom még mielõtt bemennék a Stygian Marsh-ba (kell egy Folg a Harbingeremnek <#ravasz1>). Feltettem az x3 és xmax modot. Elõtte simán is mentem néhány kört, és esett Folg és Atouk is, bár nem túl jók, úgyhogy még folytatnám amíg nem találok valami értelmeset. Miután x3-mal/xmax-szal indítottam látszólag lecsökkent a drop rate. Normális ez? Vagy netán szimplán csak nincs szerencsém?

Nekem ott van bajom a Lilithben, hogy én nem találom a kis buksza teknõsét. Keresztül kasul bejártam azt a nyomorék erdõt 172-szer, de sehol nincs teknõs. Mutatja azt egyáltalán valami? Folyamatosan az Alt-on van az ujjam, de teknõs sehol.
pisztácia
Na jolvan köszi szépen a segítséget....a héten van egy szabad naom jatszani, de akkor se tudok mert senki nem segit... jólvan, akkor nem játszok, és nem is fárasztalak titeket. Lemondok inkább az egészrõl
Bocs hogy zavartam mindenkit.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Nah, közben rájöttem. Most ott vagyok, hogy kiszabadítottam Mordak-ot. A questnél kiírja, hogy quest complete. Most mit kell csinalni? Vagy enyi volt a lilith mod???

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Pls help, elakadtam. Végig mentem swamps-on, és a végén volt vmi invocation altar, meg egy teleport. Mit kell ott csinalni? teleportbol csak akezdofaluba tudok menni. PLS PLS help

pisztácia
És miéet van az h ha meghalok a kezdofaluba eledek ujra?? Nincs mentesi pont mint a simaba???

pisztácia
Köszi, amúgy milyen hosszú ez a lilith mód? remele nem egy napos. Kb a sima jatekhoz kepest, mennyivl rovidebb?

a játék menübe saját játékot nyomod és voálá
pisztácia
Feltettem, de most hol kell a lilith modot inditani?

pisztácia
köszi, akkor ehez nem kell a fan patch?

ha a Lilith modot fel akarom tenni az is eltûnteti a karaktereim skilljeit mint az overlord?
Daell Drow
Google elso talalat: Lilith
gorges lejjeb es ott lesz az 1.1
pisztácia
Valaki adna lilith modhoz linket? közönöm

Ez is nagyon jó tud lenni adott esetben... fõleg ha valaki reces karit csinál, akkor az eruption mindent pusztít!!!<#nyes>
Köszönöm a válaszokat!!!!
wesker24
A Spirit és a Storm tökéletes párositás !

Az az Oracle és az elég jó kari tud lenni ! Nekem már van egy 37-es Oracle-m !

Ott van nála a Lich King és az Outsiders nagyobb bossokra !

Illetve ott van nála a halhatatlan Wisp is illetve a Jégszilánk is ha fullra kifejleszted mind 3 ágát !
A Spirit/Earth, szerintetek?
A Spirit/Storm-ról mit gondoltok?
Szaruman
Dream/spirit, ternion attackkal. Az mindenhol aláz.

Csá all!
Barátom most akar kezdeni egy varázslóval!
Mit tudtok ajánlani varázslóban ami Legendán is meg állja a helyét?
Elõre is köszönöm!
Ahhoz nem kell semmit fel tenni, csak egy kis erõs paprikára van szükség, jó sok fokhagymára, meg makói hagymára!<#bee1><#nevetes1> Amit te keresel, az a magyarítás!<#smile>
sziasztok!
Az miért van hogy amikor frissíteni akarom a játékot(eredeti) akkor azt írja ki hogy "Titan Quest Updater has encountered an error".Valaki tud mondani valami megoldást?
pisztácia
ja, meg azt kérdezném még, hogy a magyarosítást fel lehet majd tenni?

pisztácia
Üdv!

Hosszú idõ után újra el szeretnék kezdeni TQ-zni. Új karakterrel, és a Lilith móddal. Sopk jót hallottam róla, de még nem próbáltam ki. Valaki esetleg adna linket hozzá? Meg ha kell hozzá még valamit telepíteni, akkor ahoz is szeretnék kérni linket. Köszönöm!

vault
ezeket a valut-file-at hogy nézem meg TQValu-t progival
vagy h teszembe én akármit nyomkodok sehol semmi..
Csá all!
Hogyan lehet saját szerver csinálni LAN és Interneten is?
kösz azé a reakciót...
wesker24
Ha elszurtad volna a karaktered skill rendszerét akkor a TQ Defiler progival ujra beállithatod öket persze ha tudod mit állitottál be neki !
Üdv! feltettem az Undrlordot és az alap IT karaktereimtõl elvett minden képességet és skillpontot. Visszatettem az IT-t és ugyancsak hiányoznak a skillpontok. Ezeket vissza lehet varázsolni valahogy vagy ezt szívtam? Kösz!
ilyen modokat honnan szedhetek le..
eredeti titan quest/iT-vel is megy?
és ha felteszek 1 ilyen modot attol még a sima
it-vel lehet játszani?
na meg persze h kell feltenni!
Szaruman
Szedd le azt a magyarítást...

csötök nemtud valaki esetleg adni nekem 3 talizmánt???
(az örökkévalóság zenéje,álmokkönyve,misztikus tükör)
esetleg