Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gáz hogy inkább egyszer vinném végig de akkor legyen durva😄😄
Harmadjára már nagyon megunnám ezért akarom egy fokozaton végigtolni.
Amit nem értesz a (2.)olyan helyek a játékban ahol érdemes sokszor újramenni mert nagyon jó cuccokat dobálnak. Végigmész felszeded eladod és elmented aztán betöltöd megint és újra és újra 😄
1. Amúgy xmax moddal játszol? Mert ha nem, akkor tényleg könnyû, szerintem azzal érdemes... meg úgy gyorsabb a fejlõdés is. Asszem csak a Defilerrel lehet megoldani, hogy nehezebb fokozatra lépj, de az úgy már csalás, érdemes végigvinni szépen a normal-t is.
2. Én ezt a kérdést nem értem...<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor>#vigyor>
Megmondom õszintén a Bega által emlitett Spirit+Nature kari nagyon felkeltette az érdeklõdésemet de legnehezebben is megállná a helyét?😛 Lenne még pár kérdésem:
1. Normálon tolom de baromi könnyû nincs valami patch vagy bármi aminek a segítségével legnehezebben tudnám folytatni?
2. Hová érdemes RUN-okat csinálni?
Köszi a többi választ egyébként😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én a Divinert melee karakternek használtam, pajzzsal és dárdával. Petnek csak a Lich Kinget növeltem, mert bossok ellen isteni, szinte semmit nem kell csinálnom, s Legendaryn megkajálja a bossok fél HP-ját. Tömegpusztításra is kitûnõ a Diviner, mivel ott a PS. (Phantom Strike) 100 reccel csak a manát kell gyõzni, de még az is töltõdik vissza. Próbáld ki, ha nem hiszed, nálam mindennél ütõsebb volt a Diviner. A Brigand volt egyedül durvább bossok ellen, de azzal meg nem tudtam igazán sok lényt egyszerre, gyorsan elpusztítani, csak íjjal, de az más, nem ez a kategória. Volt Corsairom is, meg Warden, amivel szintén kellemes volt a gyakás, de Diviner üti. Csinálj egy Divinert 100 reccel, aurákat fejleszd, PS-t, meg Lich Kinget, legyen max a resist és meglátod, csukott szemmel mész végig a pályákon. Amúgy még máig nem értem, hogy mitõl olyan erõs... Majd referálj. Mindenkinek ajánlom közelharci karakternek! Ja, és szívós is, az ellen elõbb meghal, mielõtt meglendítené a fegyverét. 😊
De én úgy vagyok vele, hogy ha petes karakter, akkor csak azokra megyek rá, és végezzék el a piszkos munkát, én hozzá nem nyúlok senkihez.<#nyes>#nyes>
Most az Underlord moddal nyomulok Spirit+Nature karival... valami brutális, hogy hogy pusztítanak el mindent a petek. Jelenleg van 4 csontvázam, 1 csontkutya, a "líccs king" meg 5 farkas!<#wink>#wink><#worship>#worship>
Úgyhogy vagy a harbinger legyen kétkezesként, vagy esetleg ha pajzs csapkodással akarsz pusztítani, akkor defense+ valami... mondjuk egy Warden vagy egy Corsair dárdás karakter.<#eljen>#eljen>
Ok, tényleg jó, de Dondark melee karaktert kérdezett. Akkor pedig a -100 rec evoker sokkal jobb :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Diviner gyerekek, 100 reces Divinert próbáljátok ki.
Tudom, 100 reccel elég sok karakter lesz félisten, de ez halhatatlan.
Tömegpusztító, s a bossokat is zabálja.
Meg kihagytam az assassin-t - Nincs petje, de nagyon erõs - (warfare/rogue)
A leírtak alapján neked egy harbinger-ed lesz 😛 (dream/warfare)
Még van pár lehetõség nagyon jó melee/tömegpusztító karakterre, de vagy peted nem lesz, vagy kezdõ karakternek nem javasolnám, mivel kellõ cuccok nélkül csak szívnál vele magas szintig.
Nincs petje, de nagyon erõs:
- slayer (hunting/warfare)
- conqueror (defense/warfare)
- melee brigand (hunting/rogue)
Lehetne petje, de ne legyen:
- melee haruspex (dream/hunting)
- templar (dream/defense)
- spellbinder (defense/spirit)
- spellbreaker (spirit/warfare)
Nem ajánlom elsõ karakternek:
- champion (nature/warfare)
- melee evoker (dream/earth)
Nagyjából ennyi.
Mindenhová elõre írtam azt a mastery-t, amit (szerintem) elsõnek (level 2) érdemes felvenni.
Az immortal throne könyvtárba csinálsz egy custommaps nevû mappát és abba kicsomagolod!Az x max mod tuti így mûködik!A másikat még nem próbáltam!
Hogyan kell használni az Xmax vagy az Achilles mod-ot?
Bocs hogy zavartam mindenkit.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
gorges lejjeb es ott lesz az 1.1
Az az Oracle és az elég jó kari tud lenni ! Nekem már van egy 37-es Oracle-m !
Ott van nála a Lich King és az Outsiders nagyobb bossokra !
Illetve ott van nála a halhatatlan Wisp is illetve a Jégszilánk is ha fullra kifejleszted mind 3 ágát !
Barátom most akar kezdeni egy varázslóval!
Mit tudtok ajánlani varázslóban ami Legendán is meg állja a helyét?
Elõre is köszönöm!
Az miért van hogy amikor frissíteni akarom a játékot(eredeti) akkor azt írja ki hogy "Titan Quest Updater has encountered an error".Valaki tud mondani valami megoldást?
Hosszú idõ után újra el szeretnék kezdeni TQ-zni. Új karakterrel, és a Lilith móddal. Sopk jót hallottam róla, de még nem próbáltam ki. Valaki esetleg adna linket hozzá? Meg ha kell hozzá még valamit telepíteni, akkor ahoz is szeretnék kérni linket. Köszönöm!
vagy h teszembe én akármit nyomkodok sehol semmi..
Hogyan lehet saját szerver csinálni LAN és Interneten is?
eredeti titan quest/iT-vel is megy?
és ha felteszek 1 ilyen modot attol még a sima
it-vel lehet játszani?
na meg persze h kell feltenni!
(az örökkévalóság zenéje,álmokkönyve,misztikus tükör)
esetleg