23078
-
Immortal Throne - 500Ft-ért itt -
NeRo31 #22677 Valószínűleg úgy lesz ahogy mondod!Játék reinstall utána windows reinstall!A kártyáé már megvolt...Hátha összejön! -
yc1980 #22676 Üdv én is 24-es LCD-n játszom full HD-ben camera moddal, win 7 64bit alatt, semmi problémám nem volt vele e téren , havernak is hasonló paraméterű gépe van csak 28-as monitor, és nvidia kártyája, neki sem volt gondja:S
valami sajátságos dolog lehet...VGA driver reinstall? játék reinstall? windows reinstall?
mást sajnos nem tudok mondani, esetleg fórumokon nézelődhetsz...
-
kisokka #22675 Én kipróbáltam az lcd tv-men és a legnagyobb felbontásban, széles vásznon sem volt semmi baja.7-esem van nekem is.Lehet már valamelyik codeked kavar be. -
NeRo31 #22674 Full hd!A titan quest is 1920x1080-ba van rakva,de mindegy milyen felbontára raktam a jelenség ugyanez volt... -
Mekkora az LCD TV felbontása? -
NeRo31 #22672 Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy lecseréltem a monitoromat egy samsung le46c530-as lcd tv-re!Minden játék gond nélkül fut csak ez a fránya titan quest szívat!
A gond a következő ha teljes képernyőre teszem a játékot eltűnik az egér kurzor és nem tudok játszani!A bal alsó sarokba ott van "beragadva" a kurzor de nem mozdul!Bármilyen felbontásba teszem ez van!Ha viszont kirakom ablakba akkor az ablak mérete kb 3szorosa lesz az eredetinek,az az a teljes kép negyedét látom csak!Több féle kodeket kipróbáltam a videókarimhoz,sőt a haverom másik kártyáját is beletettük,de a hibajelenség ugyanaz!Windows7-em van!
Valakinek valami ötlet?Esetleg más is használ lcd- tv-t monitorként és játszik a titan quest-tel?Nagyon érdekelne valami megoldás mert ez a kedvenc játékom! -
LordMersey #22671 Ebbe a bugba én is belefutottam anno....most vettem elő jó egy évnyi szünet után. 60-as karakteremmel 73-76-os MOB-ok között járok..de mintha nem jönne az xp. Itt is van valami szintkülönbség, ami felett nem kapom úgy az XP-t? Farmolni cuccokat érdemes bossoknál? -
kisokka #22670 Na sikerült megoldanom, a játék könyvtárában való törölgetés nélkül...Fogtam, eldobtam a kezet és a szemet, mentettem, kiléptem, vissza, megszereztem megint mindkettőt és most már ki is írta, hogy menjek Imhotep-hez és adjam le a cuccokat.
Hét egy kicsit idegesítő bug, de legalább könnyen megoldható.
Kösz a segítséget
-
kisokka #22669 Üdv mindenkinek!
Nemrég kezdtem el a gammát, eddig Egyiptomig jutottam el.A következő problémába futottam bele(ami már pár embernek összejött szintén): amikor Imhotep megkér, hogy szerezzem meg neki a "kezet" és a "szemet" még minden rendben van, bemászkálok 600 négyzetkilométert, megszerzem mindkettőt, erre amikor visszavinném neki, azzal fogad, hogy mostmár csak a másik relikviát kell elvinnem.Holott ott van nálam mindkettő.Az összes küldetés teljesítve van(mellékek is), kiléptem és vissza, de ugyanaz.
Olvastam itt egy megoldást, hogy ki kell törölnöm Imhotepet Commenderrel, de akkor elvész a küldetés is, újra kéne játszanom az egészet.Ez egy 2006-os megoldás és bízom benne, hogy van ennél jobb ötlet is azóta.
Egyébként Immortal Throne-nal tolom.
Előre is kösz :) -
yc1980 #22668 A +AS-t 1 szép kis suffixnek köszönheted,ami nincs kiírva a képernyőn!:) de defilerrel be tudod állítani, hogy kijelezze őket!:)))
nos 1 SBC-t találni már önmagában 1 kisebb csoda, nem beszélve a hasznos pre és suffixek-ről :))) Terensz linkelt anno 1 oldalt, ahol szépen le vannak írva az ilyen MI cuccok drop esélyei!:)
Tegnap megitn nyomtam kb 10-12 Über-es Pythian cave run-t, ez kb 180-200 medusát jelent....:S nos ismét 0, azaz 0 SBC, bár gorgon cuffs-ból hullott rengeteg,de hát az annyit is ér!:) azt hiszem megyek a Labirintusba farmolni, ott lesz jópár gorgon hero vagy legalábbis varázsló, azok is dobhatnak, igaz kevesebb eséllyel,de jóval több van belőlük,és akkor ha már úgyis farmolok, a telkin run is belefér majd!:)
18 meduse queen a templarommal max 30 sec:))) melee harcosnál ez szerintem nem is rossz!:) -
bega82 #22667 Ja, hogy ez az SBC... jóvan, vágom!
Ezek tényleg jó kis cuccok, én is szeretem őket. És a +attack speed sem elhanyagolható azért!
-
yc1980 #22666 StoneBinder cuff
pl ilyesmi, bár ez már legenden-es és tartalmaz némi extrát:) alapvetően a +3 skill miatt jó cucc ez de ad némi elementális ellenállást is:)
Epic-en "csak" +2 skill :) meglehetősen ritka tárgy, és elég sok dex kell hozzá!:) -
bega82 #22665 Ja nem sorry, a Hack-re gondoltam, hogy az növeli a piercing-et. A Cleave meg valóban csak a bleeding-et, viszont legalább elősegíti, hogy a Hack-kel egyszerre 3 mobot lehessen ütni. Egyelőre úgy nyomom, hogy ezt az ágat fejlesztet, és 2 fejszével megyek. A Concussive Blow és a Heave ágat majd esetleg később kezdem el tápolni, még egyelőre nem, mert a warfare mastery eléggé pontigényes.
Csak sajna nagyon lassan fogok tudni haladni, csak minden második nap vagyok otthon, és akkor is csak 1-2 órákat tudok vele haladni.
-
bega82 #22664 Mi az az SBC?

Amúgy igen, én is úgy voltam vele, hogy a ctap-ra nagyon nagy szükség lesz az íjászok miatt.
Viszont figyi már... a Cleave az sajna tényleg a bleeding-et növeli, de a Heave az a piercing-et, nem? Vagy most az a penetration az micsoda?
Ráadásul multiplicative... 
Én amúgy sima Underlorddal megyek, ez az ÜberUnder nekem már sok lenne...
Titkos pályákat is találtam, ott szoktam is összeszedni sírköveket rendesen!!!
Nagyon nehezek, ez tény.
-
yc1980 #22663 mai statisztika...14 run überUnderben... 0 azaz 0 SBC :S hát engem a görög Istenek nagyon nem szeretnek :) -
yc1980 #22662 Üdv üdv,
járható út!:) méghozzá nem is rossz pláne CF-ben, ugyanis eléggé megemelték a CF bónuszait!:))) de a 100% ctap kelleni fog, mert act 4-ben szét fognak szedni grandmaster íjászok :S pláne überUnderlordban!:)
melyik Underlord verzót használod? tudtommal a legfrissebb a 1.54-es :)
titkos pályákat, mítikus recepteket találtál már? nem kicsit durvák lettek,de valami elképesztően nehéz egyrészt a receptet megtalálni, másrészt a hozzávalókat!:) nekem 1 recept hullott az egyik titkos pályán!:)
Közben már Epic act1-ben kalandozom ÜberUnderLord-ban :))) azt nem mondom hogy sétagalopp a templaromnak, egyedül arachne shame-nél kellett futkosnom,pedig Ő egyedül volt, de valami burtális HP-vel és sebzéssel, a 6 Hádészt könnyebb volt megölni normálon! elindőzök még a gorgon queen-eknél 18b-ól körönként csak kihullik valami jófajta SBC , aután irány Talos! :) A DPS-em olyan 2400 körül van, szerintem ez epic elején nem hangzik rosszul, a legnagyobb sebzés meg éppenhogy 7K fölé csúszott,és nem 1 normál szatírt ütöttem CF-ben Battle Marker Buffal PS-el!:))) AS-t feljebb kéne nyomni,ezért rebegnék hálát SBC-nek alacrity suffix-szel! :)))
visszatérve, a Heave, Cleave skill nagyon kellemes maxolva főleg +4skillel,de azt ne felejtsük el, hogy a cleave sajnos a bleeding damage-t növeli :SSS kár hogy nem a piercinget, ha már a physicalt nem:S
Mindenesetre ha kipróbáltad, érdekelne némi beszámoló!:) mert ÜberUnder után mennék a m4ssbossUndernek! :))) és az már elég MADNESS :)) szóval kell valami elég stram karakter!:) -
bega82 #22661 Továbbgondoltam egy kicsit a dual-os terveimet... mármint az underlord mod-ban készülő conqueror tervét. 
Szóval: arra gondoltam, hogy mi van akkor, ha a defense mastery-ben pakolok pontokat a bal oldali oszlopra, ami ugyebár a bunkókkal okoz jó nagy sebzést, meg stun-t, valamint a mellette lévő ágat is tápolom, ami a baltákra ad bónuszt, és több enemy-t is lehet vele sebezni... ez így járható út, hogy akkor dualosként az egyik kezében valami bunkó, a másikban pedig balta?
Ez részben a vidu képéről jutott eszembe, egy jó erős folg+ egy phonoi ebben az esetben elég jól működne... már ha ez így tényleg működik.
De szerintem elvileg működnie kell.
-
dudovec #22660 Hehe:) Egyáltalán nem haragszik :) régi szép idők, bár a dual wielder nemvolt sosem tul biztonsagos kari, de élvezetes az fix:) -
vidu01 #22659 Slayerről lévén szó, utána néztem a szépirodalomban remélem nem haragszik meg a szerző ha belinkelem az ide vágó szemléltető videót.:)
-
vidu01 #22658 Brigand nekem sem a kedvencem csak egyszerűen dpsben a legtöbbet ő adja. Funolni naon jo a dws setup nekem harbi volt a kedvencem élmény volt vele nyomulni (meg főleg életben tartani).:) Munkásököl vasököl odaüt ahova köll alapon legalább ilyen fegyókkal kellene nyomulni és akkor garantált a taglózó hatás:
-
yc1980 #22657 Üdv, UnderLord alatt pl Dual Wieldes Slayer:)))
2 Thorny Maullal :DDD -
bega82 #22656 Ok. Igen tudom, hogy betetted, csak nem volt kedvem előkeresni. 
Na mindegy, lehet, hogy kezdek majd egy brigand karit megint, kedvet kaptam egy dárdás-pajzsos karakterhez... csak azt nem szeretem benne, hogy hiába jó nagy sebzést lehet vele csinálni, viszont nem igazán jeleskedik tömegpusztításban. A másik, amin gondolkodok egy dual-os karakter 2 baltával, és underlord moddal... a defense mastery baltás skilljeivel kiegészítve.
Csak ettől meg azért tartok kicsit, mert a defense az akkor használható ki igazán, ha van pajzs a kezünkben. Mindegy, majd eldöntöm melyik legyen a kettő közül.
-
vidu01 #22655 Szia bega! Persze, megvan minden kép eltettem őket emlékbe de ezeket már egy csomószor beraktam fórumba ide is meg hwsw tq topikjába is. Sőt a karik is megvannak elmentettem őket csak újra fel kellene tennem a játékot. Szép volt, jó volt, régen volt. Aztán elkezdtem wowozni a tq meg abbamaradt. Egyébként ki ne próbáljátok mert tényleg függőséget okoz(hat). Kockázatok és mellékhatások tekintetében bla-bla-bla :)
Egyébként brigand produkálja a legnagyobb dpst egyértelműen. -
bega82 #22654 Szia vidu!!! De rég "láttalak"
Figyi, ha már így előkerültél, megvannak még neked azok a brutális sebzéses képek? Asszem briganddal csináltad a legnagyobbat, vagy corsair volt, már nem emlékszem.
Dual wield-del amúgy esélytelen olyan hatalmas sebzéseket produkálni, mint dárdával?
-
vidu01 #22653 Azóta sincs egyéb alternatíva úgyhogy marad a TQ, legalábbis dio3 bétáig.:) -
bega82 #22652 Ezt hogy érted?
Miért ne menne? Ha valaki játszik vele...
-
dudovec #22651 Húú ez a game mégmindig megy ?:) -
bega82 #22650 Kivéve underlord modnál... de ott is csak baltával.
-
yc1980 #22649 Üdv üdv:)))
én mindenképp a hunting-et javasolom, a brigand eszméletlen jó karakter, és így az íjról sem kell lemondanod!:)) a többivel egyetértek bega válaszával:)
a defense inkábbb warfare, hunting, dream esetleg spirit karakter mellé ajánlható!:) semmit nem profitál a szúrósebzésből:S -
bega82 #22648 Előfordulhat, ez nekem szerintem amíg élek a kedvenc játékom lesz! 

Az attribútumok elosztásánál is mindenki másra esküszik. Valaki inkább az erőre gyúr, valaki inkább a dexterityre, valaki fele-fele arányban. Változó.
Én megmondom őszintén íjásszal mindenképpen, de általában dárdás karakterrel is inkább a dexterityt szoktam feltornázni. A pierce damage-et növeli a dex, és ami még fontosabb az offensive és defensive abilityt is!
És ha az ember eléri az 1800-2000 körüli DA-t, akkor gyakorlatilag nem tudják megütni... ha még emellé gyűjtögeti az "x% to avoid projectiles" cuccokat, és eléri a 100%-ot, akkor az íjászok meg a varázslók lövedékei sem fogják sebezni, tehát lesz egy tulképp halhatatlan karakter.
Persze ez nem teljesen igaz, bizonyos varázslatok így is tudják sebezni, de a legtöbb mob hozzáérni sem tud így az emberhez. És hát a nagy DA eléréséhez mindenképpen a dexterityt kell tápolni, anélkül nem megy.
De mondom, valaki arra esküszik, hogy az erő legyen minél nagyobb, és jó nagyokat lehessen sebezni. Csak ez is olyan, hogy lehet, hogy a karakterlapon a damage tényleg akkor lesz nagyobb, ha erőre pakolunk, viszont a dex növeli a szúrósebzést ugyebár, ami a dárdás karakternél a sebzés nagy részét képezi.
Na mindegy, szóval ez is olyan dolog, hogy ki-ki a saját ízlése/kénye-kedve szerint teheti a pontokat, amire csak akarja.
-
bitangokke #22647 Azért szeretnénk mindenképpen dárdás karival menni mert még ez az egyetlen amit nem próbáltam.
De szerintem akkor marad a defense valahogy megpróbálok túljutni athénon aztán meglátjuk, Talossal nem tudom mit fogok kezdeni max kikerülöm :D
még egy kérdés: az erő, ügyesség pontokat milyen arányba érdemes rakni dárdás karinál?
10 ből 6 ment eddig az erőre 4 ügyességre néha-néha pedig életerőre
Amúgy Bega téged ismerlek egy másik (Titan) fórumról azt hiszem :D -
bega82 #22646 Hát igen, nem egyszerű. Tömegpusztítás szempontjából nem mindegy, hogy milyen karival megy az ember. A scatteres íjász jó erre, meg a varázsló karik (főleg ha reces karik), esetleg még kétkezesek.
Végülis a pajzzsal is lehet azért aprítani, mondjuk ha belerongyolsz a mobokba a shield charge-al (kimaxolt disruption-nan), majd utána adsz a szájuknak a batterral (kimaxolt rend armor), akkor az elég szépen aprít, a maradékot le lehet szúrkálni a dárdával.
Meg ott vannak a jobb oldali passzív pajzsos támadások, azok között is van asszem olyan, ami több mobot is támad.
De tény, hogy így sem hasonlítható a scatter shot-hoz vagy mondjuk az eruption-hoz.
Viszont dárdás karival iszonyat nagyokat lehet majd sebezni, szóval ha nem is tömegpusztít, de egyes bossok ellen meg lehet, hogy könnyebb lesz vele.
És igen, erősebb lesz a defense azért később, ott lesz pl. az iron will, ami nagyon jó kis resisteket ad majd.
Csak hát igen... Immortal Throne és persze xmax mod nélkül sajna ez van, hogy az ember már jócskán epic szinten tart, és még 40-es szintet sem érte el. Így tényleg nehezebb az biztos!!! Én általában kb lvl42, 43 szoktam lenni, mikor átérek epic-re.
-
bitangokke #22645 Köszi a választ:)
Amúgy elvittem Epic Athénig egymagába a Rougét (0 halállal
), dehát rohadt nehéz volt már mindenkit 2-3x kell megütnöm (az se segít sokat hogy nem találtam epicbe használható fegyvert), sőt a katakombák végi főellenséget meg sem bírtam ölni, ez volt tegnap úgyhogy választottam a defenset de így sem sikerült azóta nem próbáltam de alig maradt pénzem hogy vegyek életitalt
, szóval most nem tudom hogy mit csináljak 37. szinten vagyok ennyit fejlődtem azóta :
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Corsair&master1=6&master2=5&sa=0&m1=32-8-6-2-0-1-1-1-6-1-0-1-10-0-2-6-2-1-6-0-0-0&m2=10-1-1-1-1-1-0-0-1-1-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0
defense később beerősödik?
használtam régebben a defenset de pl earth vagy warfare mellett, úgy jó is volt de itt kétségeim vannak
vagy válasszak mást mert igazából a tömegek ellen nehéz nagyon szóval olyan kéne amibe van tömegekre ható sebzés de illik is a rougéhez
kiszedtem a mentést azért mielőtt választottam úgyhogy megoldható
-
bega82 #22644 Nem olyan rossz ez eddig.
A második mastery pedig... a hunting talán a legjobb megoldás, ha dárdával megy az ember. Bár tény, hogy rogue+defense is jó erős dárdás kari tud lenni, ráadásul a defense masteryben ugyebár ott van a jó sok pajzsos támadás, ami hunting+rogue esetén nem lenne... szóval nem tudom, mindkettő jó, rajtad áll a döntés.
A warfare sem rossz a rogue mellé, csak azzal már inkább valami más közelharcos karakternek kéne lenni, nem éri meg dárdával menni, mert arra nem adnak bónuszt a warfare mastery skilljei.
Úgyhogy vagy hunting, vagy defense. -
bitangokke #22643 Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem:
Van 1 Rouge lándzsás karakterem, mingyár kelet végére érek és még nem választottam mellé másodlagos szakosodást.
Kérdésem az lenne hogy a defense, hunting közül melyik lenne ideálisabb (kiegészítő nélkül játszok)
vagy esetleg warfare? bár így is elég gyenge a védelme.
Rouge-val most megyek először, abba se vagyok biztos hogy jól osztottam ki a pontokat
de így állok jelenleg:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Rogue&master1=6&master2=0&sa=0&m1=32-8-6-2-0-1-2-0-6-0-0-1-3-0-2-2-2-1-2-0-0&m2=0
és van még 15 felhasználatlan pontom is
Előre is köszi segítséget -
yc1980 #22642 normal act 1-ben 36 gorgon queen vagy 12 minotaurusz....hát nem is tudom......:))))
nem importált cuccokkal rendelkező karakterrel, nem fűzök hozzá sok reményt....szerintem act 1-ben több halálom lenne, mint az Überes harbingeremmel legend végéig!:))))
a massboss mod tipikusan multis...méghozzá összeszokott csapatnak, már az Übernél is néha rohangálok, mint a mérgezett egér..a kedvencem act 2-es telkin volt...alapból ugye 6,de valamikor "gondol2 egyet és megháromszorozza magát...1 rossz lépés és kifeküdtem volna még 80-as fire resisttel is!:)))
inkább nem képzelem el, mi lenne 12(*3) telkinnel :DDDD
mellesleg act-ben a hatalmas kőszobroknál rendesen belagzottam :DDDD volt hogy 12HP!!!!-ről gyógyultam vissza..hanem jön be az adrenalin buff,akkor végem hamar :DD
-
yc1980 #22641 Üdv üdv...
előbb szeretném az ÜberUndert végig vinni!:)))
6 Hádész 3-4 Gigantes Anapesttel épp elég nagy kiíhvás jelenleg az idegrendszeremnek!:)
ha meglesz a legend fokozat is s még mindig halál nélkül, no meg Legend Lenith trófeája, akkor adok 1 esélyt továbblépni!:)
De véleményem szerint már ez az über is hatalmas kihívás, a massboss elég mazomod!:)))) -
winternacht #22640 Udv..
Yc kiprobaltad a massboss modot? -
Hello!
Szerintem amikor épp nem ütsz valakit, tartsd mindig lenyomva az ALT-ot. Kijelzi a képernyőn levő összes tárgy nevét, megfelelően színezve. És elég a nevekre kattintani, nem kell a tárgy néhány pixelét eltalálnod az egérrel.