• bega82
    Előfordulhat, ez nekem szerintem amíg élek a kedvenc játékom lesz!
    Az attribútumok elosztásánál is mindenki másra esküszik. Valaki inkább az erőre gyúr, valaki inkább a dexterityre, valaki fele-fele arányban. Változó.
    Én megmondom őszintén íjásszal mindenképpen, de általában dárdás karakterrel is inkább a dexterityt szoktam feltornázni. A pierce damage-et növeli a dex, és ami még fontosabb az offensive és defensive abilityt is!
    És ha az ember eléri az 1800-2000 körüli DA-t, akkor gyakorlatilag nem tudják megütni... ha még emellé gyűjtögeti az "x% to avoid projectiles" cuccokat, és eléri a 100%-ot, akkor az íjászok meg a varázslók lövedékei sem fogják sebezni, tehát lesz egy tulképp halhatatlan karakter. Persze ez nem teljesen igaz, bizonyos varázslatok így is tudják sebezni, de a legtöbb mob hozzáérni sem tud így az emberhez. És hát a nagy DA eléréséhez mindenképpen a dexterityt kell tápolni, anélkül nem megy.
    De mondom, valaki arra esküszik, hogy az erő legyen minél nagyobb, és jó nagyokat lehessen sebezni. Csak ez is olyan, hogy lehet, hogy a karakterlapon a damage tényleg akkor lesz nagyobb, ha erőre pakolunk, viszont a dex növeli a szúrósebzést ugyebár, ami a dárdás karakternél a sebzés nagy részét képezi.
    Na mindegy, szóval ez is olyan dolog, hogy ki-ki a saját ízlése/kénye-kedve szerint teheti a pontokat, amire csak akarja.