• Terensz
    Közben megtaláltam a -resistes enchantot. Úgy hívják: Incarnation of Shen-Nong's Dark Medicine. Hogy-hogy nem: act 3-ban pottyan. Olyat farmolj, aminek 7-16 Damage a bónusza. Ha rogue lenne az egyik mastery-d, akkor a +25% poison damage bónuszra kéne gyúrnod.

A lifesteal enchant neve: Incarnation of Anubis' Wrath. Ebből a +35% aspd és a +25% damage bónusz az említésre méltó, főleg az utóbbi.

Akkor már megragadom az alkalmat, és leírom az említésre (és farmolásra) méltó enchantokat.

- Incarnation of the Ankh of Isis (Templar): 300 Health, 120% Health Regeneration, +315 Health vagy 18% Elemental Resistance bónusszal (neked ezzel a karakterrel nem.)

- Incarnation of Artemis' Bowstring (bármilyen hunter): 42 Piercing Damage, 12% Attack Speed, +25% Damage bónusszal

- Incarnation of the Code of Hammurabi (bármelyik caster-rel): + sok int

- Incarnation of the Cunning of Odysseus (caster): + mégtöbb int

- Incarnation of Herakles' Might (minden melee): 36 Strength, +25% Damage bónusszal

- Incarnation of the Monkey King's Trickery (mindenki): gyűrű/amulet enchant, 12 Reduced Resistance for 4.0 Seconds, 6% Elemental Resistance, 36% Skill Disruption Protection, szinte minden bónusz jó. Én a + movementet szeretem.

- Incarnation of the Rage of Ares (minden fizikai dmg): 15% Chance of 450 Damage, 3 Seconds Skill Disruption, 25% Damage bónusszal.

- Legendary Crystal of Erebus (mindenki) 20 Vitality Damage Resistance, +2 skill bónusszal

- Legendary Demon's Blood 50% Vitality Damage Resistance, 50% Stun Resistance, bónusznak pedig 50% Stun Resistance, 40% Energy Leech Resistance, 1.0 Health Regeneration
    Gyűrű/amulet enchant, 0 halálhoz megfontolandó darab

- Legendary Peng Claw (minden fizikai): 35-65 Damage, +20% Damage bónusszal

- Legendary Spiny Shell (kizárólag akkor, ha defense az egyik mastery): 50 Damage (shield), 15% Shield Block, 50% Stun Resistance, 40% Energy Leech Resistance, 1.0 Health bónusszal

- Legendary Tortured Soul: 50% Damage to Demons, 50% Damage to Demons bónusszal, boss-öléshez elsőrangú. mivel gyűrű/jewelry enchant, a megfontolandó kategóriába tartozik. Így kiesik 12% -resist.

- Legendary Turtle Shell (minden pajzshasználó): 15% Shield Block, -15% Shield Recovery Time, 41% Pierce Resistance bónusszal

- Legendary Viny Growth (Templar): 5 Health Regeneration per second, 100% Health Regeneration, +65% Health Regeneration bónusszal.

A többi enchant (max 1-2-t kifelejtettem) szinte kivétel nélkül haszontalan ezekhez képest.