23078
  • iansnail
    Üdv mindenkinek. Segítséget kérnék a játékhoz. Az alapjátékot mindhárom szinten sikerült végigvinnem. Most pedig sikerült eredetiben sikerült megszereznem az Immortal Throne kiegészítést. Feltelepítettem, de a játék közben nem tudom az új dolgokat fölvenni a földről, hiába viszem fölé a korzort nem írja ki a tárgy nevét. Próbálkoztam a frissítésekkel, és a nélkül is,de semmi. Mi lehet a baj? Ja, és magyarosítani sem sikerült a kiegészítést.
  • Szaruman
    Asszem 80%on van a cap, de kiírásban fölé is mehet.
  • yc1980
    üdv, megéri a a másodlagos resisteket magasan tartani, mivel sok mobnak,bossnak vannak resist csökkentő képességei..
    mondjuk van 300% resist-et az ellen meg lecsökkenti 100-ra, még akkor sem sebződsz, de ha csak 150-ed van és lecsökkenti -50-re..akkor...:)))
    a csontikból is így lehet életet visszanyerni,ha a rendkívül magas bleeding resistjeit lehúzod 100 alá!:)
  • Dondark
    Mennyit számít hogyha pl a vérzés ellenállásom több mint 100%? mondjuk 200%... megéri ilyen magasan tartani?
  • Szaruman
    Item shopban még van :D
  • yc1980
    üdv,

a betrayer suffix meglehetősen jó móka, csak kár hogy az IT-ben már nincs benn, szóval ha ilyet akarsz farmolni, akkor az alap TQ-val kell játszanod!:) Lehet már a TQ 1.30-ban sincs benne, azt nem néztem:S
    :)
  • Terensz
    Majdnem kifelejtettem:

- Incarnation of the Golden Fleece -8% rec bónusszal.
  • Terensz
    Közben megtaláltam a -resistes enchantot. Úgy hívják: Incarnation of Shen-Nong's Dark Medicine. Hogy-hogy nem: act 3-ban pottyan. Olyat farmolj, aminek 7-16 Damage a bónusza. Ha rogue lenne az egyik mastery-d, akkor a +25% poison damage bónuszra kéne gyúrnod.

A lifesteal enchant neve: Incarnation of Anubis' Wrath. Ebből a +35% aspd és a +25% damage bónusz az említésre méltó, főleg az utóbbi.

Akkor már megragadom az alkalmat, és leírom az említésre (és farmolásra) méltó enchantokat.

- Incarnation of the Ankh of Isis (Templar): 300 Health, 120% Health Regeneration, +315 Health vagy 18% Elemental Resistance bónusszal (neked ezzel a karakterrel nem.)

- Incarnation of Artemis' Bowstring (bármilyen hunter): 42 Piercing Damage, 12% Attack Speed, +25% Damage bónusszal

- Incarnation of the Code of Hammurabi (bármelyik caster-rel): + sok int

- Incarnation of the Cunning of Odysseus (caster): + mégtöbb int

- Incarnation of Herakles' Might (minden melee): 36 Strength, +25% Damage bónusszal

- Incarnation of the Monkey King's Trickery (mindenki): gyűrű/amulet enchant, 12 Reduced Resistance for 4.0 Seconds, 6% Elemental Resistance, 36% Skill Disruption Protection, szinte minden bónusz jó. Én a + movementet szeretem.

- Incarnation of the Rage of Ares (minden fizikai dmg): 15% Chance of 450 Damage, 3 Seconds Skill Disruption, 25% Damage bónusszal.

- Legendary Crystal of Erebus (mindenki) 20 Vitality Damage Resistance, +2 skill bónusszal

- Legendary Demon's Blood 50% Vitality Damage Resistance, 50% Stun Resistance, bónusznak pedig 50% Stun Resistance, 40% Energy Leech Resistance, 1.0 Health Regeneration
    Gyűrű/amulet enchant, 0 halálhoz megfontolandó darab

- Legendary Peng Claw (minden fizikai): 35-65 Damage, +20% Damage bónusszal

- Legendary Spiny Shell (kizárólag akkor, ha defense az egyik mastery): 50 Damage (shield), 15% Shield Block, 50% Stun Resistance, 40% Energy Leech Resistance, 1.0 Health bónusszal

- Legendary Tortured Soul: 50% Damage to Demons, 50% Damage to Demons bónusszal, boss-öléshez elsőrangú. mivel gyűrű/jewelry enchant, a megfontolandó kategóriába tartozik. Így kiesik 12% -resist.

- Legendary Turtle Shell (minden pajzshasználó): 15% Shield Block, -15% Shield Recovery Time, 41% Pierce Resistance bónusszal

- Legendary Viny Growth (Templar): 5 Health Regeneration per second, 100% Health Regeneration, +65% Health Regeneration bónusszal.

A többi enchant (max 1-2-t kifelejtettem) szinte kivétel nélkül haszontalan ezekhez képest.
  • Terensz
    Találtam pár éves hsz-ben egy igen jó main hand fegyvert :-)
  • Terensz
    Ja, lentebb már írta valahol yc1980 Mester: legend előtt ne farmolj! Nincs értelme.
  • Terensz
    Szép jó napot mindenkinek!

A farmolás az, amikor egy prefixes zöld "monster infrequent"-ért több ezer mobot/boss-t megölsz.

Pl. a medúza bossokat kinyírod, megnézed, esett-e a Stonebinder's cuffs, ha igen, ad-e aspd-et, +dmd-t, stb-t. Ha nem: eldobod (vagy épp eladod). Visszatöltöd, kezded előröl.

Van olyan is, hogy egy teljes héten át nem esik valami.
    Én az Anaplekte's skullcap-pel jártam így.

Sok játék után mindenki rájön, hogy a lila cuccok nem igazán jók, bár akad köztük pár darab, ami használható. Aionios: egyik legjobb pajzs. Sapros: -resistes mace. Thorny maul: kb. 50% szúrósebzéses mace. Ezzel kb. ki is merült a sor. Ezeken túl csak a zöldeket érdemes gyűjteni, azok közül is csak a legjobbakat.

Neked pl. harbingerrel egyik kézbe egy lassabb (nagyobb sebzésű), +dmg, +total dmg fegyver fog kelleni, másik kézbe meg egy jóféle sabertooth. Enchantnak egyikre mehet lifesteal, másikra -resist. Vagy: gyűrűkre, nyakláncra -resist, fegyverre lifesteal/peng claw + %-os sebzéssel. Esetleg egyik kézbe sapros, másikba sabertooth lifesteal, +%dmg prefixekkel, -resist enchanttal. Lilákat nem lehet sajnos enchantolni.
    Sokan farmolják a Khthonion Razor-t mindkét kézbe. Szerintem nem olyan jók. Túl kicsi az alapsebzésük, túl gyorsan eléred velük az aspd cap-et, és onnantól nem adnak semmi bónuszt.
  • Dondark
    Mellesleg a faromolás mit jelent?
  • Dondark
    Aljas módon Tq vaulttal dupláztam az egyik lila fegyveremet:D
    813Dps ami sztem baszott jó ahhoz képes ahol tartok
  • Dondark
    Lérlek szépen egy 45ös szintü harbingerem van epicen act 2 elején vagyok.
    Igazából most kezdtem el először komolyabban a játékot mert előjöttek a diablos ösztönök és le kellett foglalni magamat:D.
    A tekercseknél nem az eladásra gondoltam hanem csak kidobom őket de TQ vault lesz ebből.Amúgy beadta a teknőcök a 30. Hádésznál azt hittem nagyobb durranás ami ott van bent :D
  • yc1980
    A tekercseket nem tudod eladni:)
    ha szeretnéd megőrizni őket, hogy minden meglegyen majd a játékbók, akkor ajánlom a TQVaultot! Én oda pakolgattam a rengeteg artifactot, szettet, amit összegyűjtögettem!:)
    Übernél a bossok előtt nem árt cserélgetni a cuccokat!:)
    Sok sok avoid és bleeding resist és Hádész sem okozhat gondot!:)
    De a Dactyl hősök vagy az Gigantes anapest hősök nagy számban, bármilyen karakter ellen veszélyesek!:)
    Én még mindig ÜberUnderLord act-4ben járok Hádésznél..még nem mentem be hozzá, mert 0 halálos karit nyomok, lásd Diablo2 Hardcore karik!:)
    Elötte már tisztogattam a templarommal, de elég pepecselős, s résen kell lenni !:)
    Találtam 1 új modot,12 boss van massbossmod vagy mi a neve!:) az lesz a következő amit kipróbálok ha megy UnderLord alatt 0 halállal!:) bár félő oda már nem lesz elég farmolgatni..hanem majd pakolgatni kell a cuccokat is más hősöktől!:)
    1 apró tanács,ami segíthet:) az ilyen lénynövelő modoknál, ha 1 boss-t megölsz,akkor kinyílik a zárt hely, pl Hádész kamrájánál a kristályok, vagy Charonnál a vízfüggöny, és akkor ki tudsz menni a relatíve kis helyről, van időd gyógyulni,rendzeni a soraid, sőt még portalozhatsz is!:) Szóval kis fifikával, nem vészes sem az xmax sem az über!:) feltéve ha nem 0 halálos karid van!:)
    én normal végén már 52. szintű vagyok!:) gondolhatod mennyit farmoltam, igaz überben vittem végig acz1-től!:)
    Milyen karaktered van?
  • Dondark
    Ezek nyugodtan eldobhatom? mert csak a helyet foglalja eddig :)
    Mellesleg kipróbáltam az über modot hades runnál de csak normálon. A szemem kiugrott olyan bandák jöttek meg mindegyik feje fölött csillag:D
    Utána kipróbáltam egy xmaxot 3xen ment is egészen a 3 hádészig ahol esély sincs mert 2 mp alatt szétdarálnak pedig amikor egyedül van 30mp max és vége(tudom még ez is sok normálon de még csak 43as szintü vagyok :D)
  • yc1980
    vannak a játékban ilyen eastern egg-ek!:) lásd pl a tekercsek,amik semmi egyébre nem jók, minthogy elolvasd őket!:)
  • Dondark
    köszi az infókat:)
    De még mindig nem tudom mi az amit a börtönőrnél találtam az a tekercs és egy teknősforma van benne.Egy kérvény Így van leforditva
    Amit Hádész dob azt kellene majd oda beletenni?
  • NeRo31
    Kattints rá egérrel az életerő csíkra és újra kiírja h mennyi...
    legalább is nálam így működik!
  • yc1980
    Hádész dob 1 pici teknős figurát, Overlord a neve,
    vissza kell menni act 4 elejére, és ott volt 1 lezárt kapu,amit nem tudtál kinyitni, a teknőccel már szabad a pálya:)
    runnolni igazából csak legenden érdemes:)
  • Dondark
    találtam egy peticiót hádész előtt a kulcs örzőjénél azzal mit kell csinálni? :D
  • Dondark
    3-6 hádész be is baszna :D:D
    és hogyan ismerem meg azt a titkos küldetést?
    valami jó run van még ahol jó cuccok vannak? :P
  • yc1980
    üdv, az utóbbi bug!:)
    a Hádész dolog, nos kb 5% eséllyel dobja..szóval runnolj még bátran:)
    vagy hazsnálj xmaxot vagy übermodot, akkor 3 illetve 6 Hádész vár:)
  • Dondark
    Sziasztok
    A problémám a következő lenne.... a 6-7. hades runt csinálom már és még mindig nem adta be a titkos küldetést:D Valaki valami ötlet?
    Jah és egyszer csak meggondolta magát a titan quest és nem mutatja most már az életerőmet csak egy sima piros csikot ez miért lehet?:D
  • yc1980
    Üdv Harcosok:))

felmerült bennem a gondolat, hogy csinálhatnánk ilyen fórum versenyt!:)
    Lehetne alap TQ IT-vel, lehetne külön moddolttal, saját karival szerzett cuccokkal, vagy másoktól átpakoltakkal is!:)
    Minél kevesebb halállal, vagy esetleg halál nélkül!:)
    Kezdésnek olyasmit gondolnék, hogy a köv lehetőségek lennének!
    1. TQ+IT+fan patch 1.17 untwinked karakter 0 death( farmolni lehet a karival,de nem adhatóak neki olyan cuccok,amiket nem ő szerzett) ez amolyan normal hardcore challagne:)
    2. TQ+IT+fan patch 1,17 twinked 0 detah( ua mint az előző,csak adhatók neki cuccok más kariktól is)
    3. Tq+IT+fan patch+xmax vagy über untwinked 0 death( ua mint az 1. csak über moddal vagy xmax-al:) )
    4. TQ+IT+fan patch+ xmax vagy über twinked 0 death( ua, mint a 2. csak über moddal vagy xmax-al:) )

Ha van más 5let még,akkor jöhet!:) Viszont ha belekezdünk valamelyikbe is,akkor kéretik tisztán játszani,nem defilerezni,nem vaultozni vagy ilyesmik!:)
    Akik részt vesznek a játékban, azok között kisorsolunk 1 baráti kézfogást, és egy SG TQ forum 0 death challange bajnoki címet!:)
    A részeredményeket, mindenki postolhatná ide képernyők, a karai statjairól, mindkét oldal, és leírná nagyjából hol tart!:)
    Szóval ha van igény,akkor foglalkozhatnánk ezzel komolyabban is, nem idő korlátos lenne, így mindenki úgy halad ahogy akar, és mindig közzétennénk 1 legfrissebb ranglistát!:)
    Én benne lennék, ha valakinek még van kedve, jelezze, vagy ha van egyéb alternatívája,5lete!:)))
  • bega82
    A relic-ekre gondolsz? Mert azoknra egyszerűen rákattintasz, nyomva tartod a LMB-t, és odahúzod a kívánt tárgyhoz. Ha zöld lesz a háttér, akkor rendben van, bele lehet tenni, ha piros, akkor abba a tárgyba nem lehet. Ja és igen, kék meg lila cuccokat nem lehet relic-elni.
  • BmwE30M3
    hééj fijuk
    követ hogy tudok betenni bármiféle cuccba meg melyikbe lehet melyikbe nem?gondolom a lilába nemlehet..
  • Terensz
    Szép jó napot mindenkinek :-)

Látom, pörög a topic :-)

#22594: yc1980 Mester által leírtakat célszerű etalonnak venni :-)
    Hát igen, farmolgattam a zöldeket egy darabig :D Anaplekte's skullcap 1 hét farm után sem esett :-/

#22607: Pontok visszavonása filléres dolog lesz, amint legenden leszel.
    Egy fehér cuccért adnak százezreket a vendorok :-) Teljes átskillezésért kb 20 percig kell majd szedegetned a leeső tárgyakat.
    Ami nagyon drága lesz, az az enhantok levétele, nagyon drága fegyverekről akár 60-70 millába is kerülhet a disenchantolás.

#22609: ezt tanulmányozd.
  • gabichelsea
    hello,tunggle-n melyik patchet kell felrakni,hogy tudjak csatlakozni?Nekem az 1.17-es van fent,illetve sima jatek+xmax.....vagy ők überbe vannak?
  • BmwE30M3
    hja hja magyarositásba adja ezt a nevet neki:D
    meg az érdekelne h "relics"-et hogyan és hol tehetek na meg h mien fegyverbe!
    Kösz az infot hogy hádész pajtás hajigálja..1x 2x most rámegyek!
  • wesker24
    Amint Delphi-be érsz rögtön visszavonhatod az összes rossz helyre rakott skill pontodat ! Persze elején még olcsó de késöbb már elég drága mulatság a skill pontokat visszavonni !
  • MaRee
    Hogyan lehet újra elosztani a skillpontokat? Rossz helyre raktam hármat, és nemtudom már visszavonni..
  • yc1980
    no igen kb 5% eséllyel! :))
    szóval ha mod nélkül nyomod, akkor lehet jópár run kelleni fog..igaz nekem elsőre dobta!:)
    Überben meg volt, hogy 2-t is dobtak 6-an :)))
  • Szaruman
    LOL, ez a magyarításban van, vagy saját gyártmány? Nagy úr...
    Az overlordot hades dobja, bármelyik szinten (normál, _epikus_ vagy _legendás_ :D ).
  • BmwE30M3
    halihó
    nincs meg valakinek
    "a nagy úr" kulcs?
    feltehetné tq.vault ként
    vagy holvan a legnagyobb esély h megtaláljam?
  • ph0bia
    TQVaultMon-t nem futtattam mert nekem vmiért a sima TQ-t indítja el. Később kitapasztaltam, hogyha pakolom az itemeket, és először a játékot zárom be, aztán a vaultot, akkor mindig ez történik velem, elvesztem az expet, skilleket, amiket azóta szereztem míg utoljára megnyitottam a játékot. De ha először a vaultot zárom, aztán a játékot akkor jó minden. Mindenesetre elég fura jelenség :D
  • yc1980
    nem beszélve az oracle kasztról, mainél én maximálisan ternion párti vagyok, igaz akkor le kell mondanom a Chainlightning stunjáról..de 1 squall kíséretében...a lich king, outsider, no meg a wisp passzív elemental boostja...3*(12-15K) sebzés 1 lövésnél..kettőt belelövök a Titánba közelről és kifeküdt !:) 100 rec és mana regen nélkül :)))
  • yc1980
    mindemellett hozzáteszem, a dream és a spirit az egyik kedvenc masterym:))))
  • yc1980
    a defense mastery ilyenkor üt igazán, hisz HP regen..mondanom sem kell, hogy ez a CF-ben milyen jól jön,ahol közel dupla annyi a HP-d mind alapból..és nem beszélve a szinte kötelező stun resistről, mert különben még a Divinered is 5 mp alatt hal meg, lich king ide vagy oda :))) nem feltétlen a bossok a veszélyesek, mert ott fel tudsz készülni, hogy miylen cuccok kellenek, miylen sebzéssel támadnak...de amikor mondjuk 4-5 mob hero és vagy 20-30 mob vesz körül...akkro a lich king használhatatlan..a PS ér ugyan valamennyit,de ha egyszer elkapnak, s megállítanak (akár stun,akár slow,akár sleep akár bármilyen trap), akkor bizony Neked kampó! :) és ha 0 death challange van,akkor az ember nem kicsit óvatos, mert ha egyszer meghalsz, kezdheted elölről !:)
    Ezért említettem a Dactylokat...mert felettébb kellemetlen mondjuk epic act 4 végén elhalálozni! :)
    vagy ne is menjünk ennyire előre...megnézném ha mondjuk 10 GrandMaster Mechea archer talál meg pár f agyasztó Empusa kíséretében..vagy mondjuk van 1 Empusa boss, aki simán beteleportál Téged a legnagyobb szörnykavalkád közepébe, ahol 2-3 mp alatt elfogy az összes HP-d :)))
  • yc1980
    a UnderLordos titkos pályákról nem is beszélve..ahol a hajad téped, akkorát sebeznek rajtad a sima egyszerű mobok is hiába van a DA-d és az armorod 1000 felett normalon! :)))