Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1.17-es fanpatch sok mindent javít..pl a warfare triumph-ját,ami nem is mûködik az alapjátékban😊
Az UnderLordos srác nagy TQ mágus😊 anno még vele teszteltem többek közt a Lilith-et is😊)) Nem iron Lore tag, bár tetszetõs, hogy a Crate Entertainmet (ex Iron Lore-osok), a régi TQ-s fórumk legaktívabb tagjait megkérték, hogy foglalkozzanak az új cég fórumával😊 szoktam olvasgatni a Grim Dawn fórumjait..remélem jó játék lesz😊
Az Über mod 1 felturbózott xmax, a bossok 6-osával vannak, a mobok kb 10*-es mennyiségben,de a nehézséget igazából az átgyúrt OA/DA rendszer adja😊))
Lilith ehhez nem kell a fan patch, új kampány,új történet, pályák,titkos küldetések és sok finomság😊
és a Móka a végére..sok sok modot kombinálni is lehet egymással😊
PL ÜberUnderLord vagy underLilith 😊)) vagy Lilith Masteries és sorolhatnám még😊 van 1 régebbi post, ahová raktam linkeket is, és leírtam nagyjából, mi mire jó, keresd vissza, s ha tudod akkor tölts le párat, megéri😊)) én már nem is tudom hány karakterrel vágtam neki, és hányféle modot próbáltam😊)))
Terensz Mester Te meg kalapáld össze a géped, és nyomjunk valamikor 1 ÜberUnder-t 😊))
XMAX: sokkal több szörny lesz, bossok is 3-assával jönnek <#finom>#finom>
1.17a fanpatch: én nem szeretem az alapjátékhoz, viszont az Underlord enélkül nem települ. (de lehet, a Lilith sem.)
Underlord: hmm, nagyon klassz cucc, a játék szabályrendszerének átalakítása úgy, hogy aki csinálta, valószínûleg nem keveset játszott az alapjátékkal. (meg szerintem ex-Iron Lore tag). Ezt sem érdemes addig, míg nem játszottad ki legenden a játékot.
Über: csak mazochistáknak! Itt nem mindegy, hány szörnyet húzol be, nagyon taktikus játékot igényel, kb. 10x erõsebb minden ellenfél.
Lilith: egy másik világ, teljesen megváltozik a játéktér.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
amit használtok,mire jó hogykell feltenni és mit lehet rajta csinálni!!
mert én csak az alap titan quest-el játszok!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
de nem tudom a rendeltetés szerü haználatát!
kiválasztom a karaktert melyiknek akarok
aztán van valami extract!szal foglalmam sincs hogykell azt használni
Nemtud valaki nekem mondani 1 jó progit amivel tehetek be cuccokat a karimnak??1párszormár kijáccotam!epic-be a lényeg a game😊
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Itt egy jó kis harbinger, ilyesmiben gondolkodj. Ehhez nem kell -100 rec :-)
Kis idõ kell mondjuk, mire összeszeded :-)
Head: Hallowed Anaplekte's Skullcap
Elemental resists, +1 to all skills, 52% Vitality resistance
Enchanted with legendary Crystal of Erebus (+2 to all skills, 20% vitality resistance)
Én kb. egy hétig farmoltam, 1 db akármilyen vacak példány sem esett az anaplekte's skullcap-ból, fõleg nem +1 statos.
De nem az a legdurvább a felsorolásból, hanem a lábbeli 😄
Még annyit, hogy neked a resist-csökkentés akkor kell, ha 1.: (részben) szúrófegyvered lesz, 2.: akarsz lifestealt. (A részben szúrófegyverek szúró része nem veszi figyelembe az armort, de kap dex bónuszt a sebzés ezen részére. Viszont a te esetedben ez nyilván kard, ami eleve keveset sebez, cserébe gyors. Így viszont kisebbeket fogsz PS-ozni, de autoattackban jobb leszel, és regen sem kell, 2 nyisszatással visszajön a HP-d.) Ha kalapáccsal mész és PS/DR kombóra utazol -100 reccel, akkor inkább nyers damage-re menj, még attack speed sem fog azesetben kelleni. Magadnak persze kénytelen leszel resisteket kirakni, ugyanis van egy nagy hátrányod a nem warrikhoz képest: nincs pajzsod.
Trance-t pedig szerintem így válassz: kardos, autoattackos változathoz Wrath, -100 rec-es PS-os megoldáshoz pedig inkább Convalescence.
Onslaught + PS kombó nagyon kellemes ám 😊))))
a ToE-t felejtsd el a késõbbiekban,hacsak nem akarsz damage reflected buildet..de arra nagyon rá kell menni 😊
a ToC nem rossz,de azt inkább a templarnak ajánlanám az eszméletlen HP regen miatt😊 így marad a végére a ToW..a resist csökkentés és a skill distrupt nagyon fog kelleni legenden..majd nézd meg a sebzésed ki, majd bekapcsolt állapotban😊)
Én a DW helyett inkább a DR-t használnám,1 pont a DR-re a többi a TR-re, mesés kombináció a BS majd PS-el becsapódsz közéjük,mehet az onslaught, majd mikor a PS stunja kezd elmúlni, mehet rájuk a DR 😊) szinte meg sem tudnak mozdulni majd😊))
a resistekre nagyon menj rá, mert az act4-es íjjászoknál vért fogsz izzadni 1 közelharcossal😊
Ha igazán mókás karaktert akarsz,akkor mehetsz a 100rec-re de nem lesz könnyû összehozni, a stat pontokkal tartalékolj, hogy a megfelelõ itemeket fel tudd venni, nem árt ha kb 25-30 van talonban a végefelé😊
Underlordban van a dual wield ágnak 1 igencsak tömegoszlató passzív skillje😊)))
Szóval lényegében Terensz mester kollegámat tudnám alátámasztani😊
a Harbi az egyik kedvenc karakterem😊)) de a resist csökkentõ aura, vagy item kötelezõ legenden😊)) és nem gyõzöm hangsúlyozni....pierce resist minél magasabban😊))
Amúgy warfare-vel is lehet kezdeni, csak xmaxon vagy a nehezító modokkal már sokkal nehezebb úgy.
Én kisebb mobcsoportokat onslaught-tal kapnék szét, bossokat meg úgy, hogy felstackelem az ons-t, majd csak PT, de ha leesik egy ons. stack, visszaraknám. Egyiket pl. egyik egérgombra rakod, másikat a másikra.
Valaki tudna mondani egy boltot ahol meglehet venni az alapjátékot +kieget és hogy kb mennyi? vagy küldeni egy oldalt ahonnan lelehet tölteni^^"? elõre is kösz
pl 1 jó kis kardot, vagy botot, vagy sapkát😊
Az altatás ellenállás sztem semmire sem jó!Van egyáltalán olyan enemy amelyik ellen kell?
pár megjegyzés😊
40-ig tudod nyomni,de ad Masterynként eltérõ bónuszokat😊
pl defense-nél 40. szinten 10%fizikáls sebzés ellenállást, Dream-nél 40% altatás ellenállást, szóval megéri kimaxolni😊
Vannak új tárgyak, pl vannak mítikus tárgyak,amiket receptbõl kell összerakni..pl van amelyikhez kell 3 epikus fegyver és 1 dupla affixes zöld cucc😊 és igencsak brutál a kirakott tárgy,errõl van 1 listám, ha van igény elõkeresem😊
én 2 titkos pályáról tudok, az egyiket act3-ban találod közel Barmauhoz😊
a másikat meg az eredeti titkos pálya végén(az Overlordos titkos pálya végén elrejtve😊)
Vannak bizonyos vitality alapsebzésû botok,azokból lehet kettõ a kezedben, persze dual wield képesség mellett,még nem teszteltem😊 de vitality-s bot+pajzsot már igen😊
A templar nagyon kellemes kaszt én azzal nyomom ÜberUnderLordban és act 4 legvégén járok már 0 halállal😊) de a titkos pályákra még csak szõrmentén merészkedtem,mert igen erõsek😊
és még 1 dolog, vannak új lények is..lásd a manticore,talos-hoz hasonlóan, epic,legenden jelenik meg act1-ben, meglehetõsen durva óriás pók😊))
Egyelõre ennyi..a masterykrõl meg annyit, hogy át lettek ugyan avriálva, de szerintem erõsebbek lettek 😊
és még 1 fontos dolog..az OA/DA használata igencsak át lett gyúrva😊
no ennyit mára😊
Nah tegnap felkerült az underlord!Este még csak "tesztelgettem a változásokat!
Tapasztalat:szerintem a karakterek gyengültek,legalább is a vadász amit kipróbáltam!32 helyett 40es skill ág!Ez megint nem tudom mire jó azon kívül h plusz 8 pontot "elvesztegetsz"!Az életerõ ital sokkal lassabban töltõdik vissza!Csomó lila kék tárgyat módosítottak,szintén nem jó irányba!
Azért kipróbálom a Templar karit,mert azt már tesztelték elõttem és jónak tûnik!
Pár kérdés:új tárgyak vannak-e?
A titkos pályákat merre lehet megtalálni?
Valahol úgy olvastam lehet 2 botot használni egyszerre,hogyan?
Nah ma délután elkezdem ha lesz valami kérdés vagy tapasztalat írok!
A temetõben lévõ tombo-ot derítsd fel,szerezd meg a kõtáblát..
A 2 kótáblával kell menni a mocsár felé, majd a szellemek világába tudsz bejutni, ahol megleled Mordakot 😊
van 2 küldetés nehézségi fokonként, amiket csak egyszer tudsz megpróbálni,ha meghalsz buktad...
a másik ilyen, amikor Asteriában 1 nõnek kell megszerzeni a nekromikont..ott légy résen 😊
mellesleg nem vesztettél sokat, hisz pár aranyat kapsz, meg van a barlangban 1-2 nagyobb láda😊
Volna egy kis gondom, felraktam a Lilith módot mellette fen van a underlord is. Elkezdtem vele játszani, a temetönél átmentem egy kapunál egy épületbe és utána balszerencsés modon meghalt a karakterem és azóta abban a épületben egy pár terembe bejutok de van egy ajtó ami nem akar kinyilni ( annál az ajtó után patkolt el a karakterem, hogy tudnék tovább jutni. Már minden fele voltam és nem tudok tovább jutni. Vagy kezdjem újra egy másik karakterel? Elöre is köszi a segiséget.
Bocsi, hogy ilyen körülményesen írtam le az egészet.
Megpróbálom felrakni az UnderLord-ot!Írjátok le lépésrõl lépésre hogyan kell!Bocs ha már leírtátok többször!
Még valami, defiler mûködik UnderLord alatt?
ezért jó😊
1. feltelepíted az alap TQ-t
2. rá az IT-t, kell neki az 1.30-as TQ alap patch,ezt anno nekem letöltötte netrõl, de szerintem fenn van egyben is 😊
3. csak rá kell telepíteni az underlordot és kész is😊
ezután mehet rá a megfelelõ Über vagy Lilith, vagy xmax 😊
ha multizni akartok UL alatt,akkor semmi mást ne tegyetek fel...
nem tudom, nem próbáltam, hogy az ÜberUnderLord megy-e neten..pedig az ám a jó móka, akár 2 személynek,akár 4-6-nak is😊
szóval bár látszólag ugyan az,de eltérõ játékot igényel😊
farmolj..lépj szintet, szerezz cuccokat😊
Tegnap elkeztem az underlordot.Knossosban járok de vagy 20szor meghaltam.Nagyon kemény lett szegény warriorom nem birja az ütéseket.
UnderLorsban, van vitality alapsebzéses..egy kezes bot 😊
nah most képzeljétek el Spirit/Ternion..1 pont is elég rá, mivel a ternion csak az elementál sebzésnél indul hátrányól...a spirit-es aurák..csökkentik a vitality resistet,bleeding resistet...
másik kézbe még pajzsot is lehet tenni...
Egyébként origi TQ IT-nél én is kedvelem az oracle class-t😊))
UL-ben még mégütõsebb a wisp bónusza miatt
elindít, bejelentkezik, rpg kategóriából kiválasztja a TQ-t, és lanon kreál 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.