Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv😊

az 1.17-es fanpatch sok mindent javít..pl a warfare triumph-ját,ami nem is mûködik az alapjátékban😊
Az UnderLordos srác nagy TQ mágus😊 anno még vele teszteltem többek közt a Lilith-et is😊)) Nem iron Lore tag, bár tetszetõs, hogy a Crate Entertainmet (ex Iron Lore-osok), a régi TQ-s fórumk legaktívabb tagjait megkérték, hogy foglalkozzanak az új cég fórumával😊 szoktam olvasgatni a Grim Dawn fórumjait..remélem jó játék lesz😊
Az Über mod 1 felturbózott xmax, a bossok 6-osával vannak, a mobok kb 10*-es mennyiségben,de a nehézséget igazából az átgyúrt OA/DA rendszer adja😊))
Lilith ehhez nem kell a fan patch, új kampány,új történet, pályák,titkos küldetések és sok finomság😊

és a Móka a végére..sok sok modot kombinálni is lehet egymással😊
PL ÜberUnderLord vagy underLilith 😊)) vagy Lilith Masteries és sorolhatnám még😊 van 1 régebbi post, ahová raktam linkeket is, és leírtam nagyjából, mi mire jó, keresd vissza, s ha tudod akkor tölts le párat, megéri😊)) én már nem is tudom hány karakterrel vágtam neki, és hányféle modot próbáltam😊)))
Terensz Mester Te meg kalapáld össze a géped, és nyomjunk valamikor 1 ÜberUnder-t 😊))
Terensz
Szóval: alap TQ + IT: kell.

XMAX: sokkal több szörny lesz, bossok is 3-assával jönnek <#finom>

1.17a fanpatch: én nem szeretem az alapjátékhoz, viszont az Underlord enélkül nem települ. (de lehet, a Lilith sem.)

Underlord: hmm, nagyon klassz cucc, a játék szabályrendszerének átalakítása úgy, hogy aki csinálta, valószínûleg nem keveset játszott az alapjátékkal. (meg szerintem ex-Iron Lore tag). Ezt sem érdemes addig, míg nem játszottad ki legenden a játékot.

Über: csak mazochistáknak! Itt nem mindegy, hány szörnyet húzol be, nagyon taktikus játékot igényel, kb. 10x erõsebb minden ellenfél.

Lilith: egy másik világ, teljesen megváltozik a játéktér.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Úgy érted, nincs fent az Immortal Throne sem? <#wilting>

Valaki fejtse már ki nekem hogy ezeket a modokat
amit használtok,mire jó hogykell feltenni és mit lehet rajta csinálni!!
mert én csak az alap titan quest-el játszok!
Terensz
Persze, hogy érdemes! IT-ben a végére már meg sem ütnek, már a 3x legend Hades farmolás közben is majdnem elalszol, és annak úgy semmi értelme. Underrel legalább van kihívás :-)

Szaruman
Underlordról írna vki pár soros összefoglalót? Kipróbáltam, de azt leszámítva, h viccesen nehéz, nem sok értelmét láttam (50k hps, 6 masterys, 1,2M dpses agyoncsítelt karival is 1-2x majdnem összeestem, sima karival meg viccesen nagyot ütöttek rám. a sima karit úgy kell elképzelni, h MI shopos, normal ITben megüthetetlen kari). Érdemes egyátalán foglalkozni vele, vagy a szemétparaszt kategória, és mint ilyen felejtõs?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

akkor milesz pajti?
irtam pü-t!
Bal oldalon a karaktereket tudod legördülõ listából kiválasztani, jobb oldalon pedig a vaultokat. Nyilván ha nincs vaultod, akkor elõször csak azt tudod csinálni, hogy készítesz egy saját vaultot és a karaktereddel talált cuccokat abba pakolod, majd másik karakternek késõbb be tudod tenni. A másik megoldás pedig, hogy szerzel valahonnan vaultokat. Én is tudok adni párat, ha gondolod.<#wink>
az az igazság h az felvan téve nekem
de nem tudom a rendeltetés szerü haználatát!
kiválasztom a karaktert melyiknek akarok
aztán van valami extract!szal foglalmam sincs hogykell azt használni
TQ Vault-tal ezt meg tudod tenni. Nagyon hasznos kis progi, TQ Defilerrel együtt, érdemes pár dolgot használni abból is.
Sziasztok
Nemtud valaki nekem mondani 1 jó progit amivel tehetek be cuccokat a karimnak??1párszormár kijáccotam!epic-be a lényeg a game😊
Terensz
Jaja, ez valószínû <#eljen>

Rolly
Ez mind szép és jó 😊 Csak az a baj hogy én még sose vittem ki a játékot :/ Mindig közbejött vmi, ha jólemlékszem legtovább kínába jutottam el eddig csak :/, szóval nekem elég messzelesz az epic meg ezek 😄

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Azért van neki cuccból 6 pluszt skill, mert alapból mindenre kettõvel kevesebbet rakott, és így több mindenre tudott pakolni. Legalábbis így tudom.

Terensz
Kis megjegyzés a srác felszereléséhez: amikor ezt a sok szépet és jót farmolta, még valami õsrégi patch lehetett, ez a build ma már nem jó. Jelen patch-nél +4 a max skill, a srác meg +6-ot rakott ki, 2 fölösleges. Helyette te mondjuk rakhatsz sebzést vagy resistet.

Terensz
Ha már warrizol, akkor vidd el a dualwield legvégéig a talentezést szerintem, addig ne kezdd el a dream-et.

Itt egy jó kis harbinger, ilyesmiben gondolkodj. Ehhez nem kell -100 rec :-)

Kis idõ kell mondjuk, mire összeszeded :-)

Head: Hallowed Anaplekte's Skullcap
Elemental resists, +1 to all skills, 52% Vitality resistance
Enchanted with legendary Crystal of Erebus (+2 to all skills, 20% vitality resistance)

Én kb. egy hétig farmoltam, 1 db akármilyen vacak példány sem esett az anaplekte's skullcap-ból, fõleg nem +1 statos.

De nem az a legdurvább a felsorolásból, hanem a lábbeli 😄

Még annyit, hogy neked a resist-csökkentés akkor kell, ha 1.: (részben) szúrófegyvered lesz, 2.: akarsz lifestealt. (A részben szúrófegyverek szúró része nem veszi figyelembe az armort, de kap dex bónuszt a sebzés ezen részére. Viszont a te esetedben ez nyilván kard, ami eleve keveset sebez, cserébe gyors. Így viszont kisebbeket fogsz PS-ozni, de autoattackban jobb leszel, és regen sem kell, 2 nyisszatással visszajön a HP-d.) Ha kalapáccsal mész és PS/DR kombóra utazol -100 reccel, akkor inkább nyers damage-re menj, még attack speed sem fog azesetben kelleni. Magadnak persze kénytelen leszel resisteket kirakni, ugyanis van egy nagy hátrányod a nem warrikhoz képest: nincs pajzsod.

Trance-t pedig szerintem így válassz: kardos, autoattackos változathoz Wrath, -100 rec-es PS-os megoldáshoz pedig inkább Convalescence.

Rolly
A pierce resist tudom hogy fontos 😊 Meg a warfare paszív is ad 15% ot pluszba 😄 Hát igen a dmg aura, gondoltam, de õszintén elkezdtem a warival, és nincs kedvem megint elõlrõlkezdeni :/ Majd a dreamot viszem mint állat 😄 Mástanács?😊

hmm, fincsi Harbinger 😊))))
Onslaught + PS kombó nagyon kellemes ám 😊))))
a ToE-t felejtsd el a késõbbiekban,hacsak nem akarsz damage reflected buildet..de arra nagyon rá kell menni 😊
a ToC nem rossz,de azt inkább a templarnak ajánlanám az eszméletlen HP regen miatt😊 így marad a végére a ToW..a resist csökkentés és a skill distrupt nagyon fog kelleni legenden..majd nézd meg a sebzésed ki, majd bekapcsolt állapotban😊)
Én a DW helyett inkább a DR-t használnám,1 pont a DR-re a többi a TR-re, mesés kombináció a BS majd PS-el becsapódsz közéjük,mehet az onslaught, majd mikor a PS stunja kezd elmúlni, mehet rájuk a DR 😊) szinte meg sem tudnak mozdulni majd😊))
a resistekre nagyon menj rá, mert az act4-es íjjászoknál vért fogsz izzadni 1 közelharcossal😊
Ha igazán mókás karaktert akarsz,akkor mehetsz a 100rec-re de nem lesz könnyû összehozni, a stat pontokkal tartalékolj, hogy a megfelelõ itemeket fel tudd venni, nem árt ha kb 25-30 van talonban a végefelé😊
Underlordban van a dual wield ágnak 1 igencsak tömegoszlató passzív skillje😊)))
Szóval lényegében Terensz mester kollegámat tudnám alátámasztani😊
a Harbi az egyik kedvenc karakterem😊)) de a resist csökkentõ aura, vagy item kötelezõ legenden😊)) és nem gyõzöm hangsúlyozni....pierce resist minél magasabban😊))
Rolly
Attól még értékelem a segítséget 😊 Köszöntem szépen! Azt még megtudnád mondani hogy adhatok át valamit egyik karimtól a másiknak?

Terensz
Amit én írtam, az csak egy változat, nem biztos, hogy a legjobb fejleszési út.

Amúgy warfare-vel is lehet kezdeni, csak xmaxon vagy a nehezító modokkal már sokkal nehezebb úgy.

Rolly
Sajna már elkezdtem a warfare-t :/ DE eléghamar feltudom hozni majd a dreamet, már csak azt nem tudom hogy melyik aurát érdemes majd fejleszteni :/

Terensz
Én dream-mel kezdeném, distortion wawe-t felvinném maxra, majd mennék tovább a dream-mel. Warfare-t csak level 30 fölött kezdeném el (mármint normál játékban). A warfare túlságosan single target addig, amíg a dual wield nincs kimaxolva. Persze amikor nagyon jól tudsz közelharcban mob-csoportokat eltüntetni, nyilván a distortion wave-re nincs feltétlenül szükséged. Én ott hagynám a pontokat, mert szed le armort, pici a rec rajta, meg elég viccesen néz ki. Nem mellesleg lassít. Meg azért mégiscsak területet sebez, és mondjuk ha 50-en támadnak egyszerre, nem biztos, hogy tanácsos dolog melee range-ben megküzdeni mindegyikkel. Mondjuk végsõ talentezésként (level 60+) én phantom strike + distort reality kombóra utaznék. Ott a felcharge-olt onslaught eléggé nyom a latba. De akkor manára + manaregenre is eléggé rá kellene gyúrnod, meg ugye sebzésre. Valami jó maxsebzésû kalapács mehet a jobb kézbe. -rec-es cuccokból is be kellene tárazni hozzá, viszont lifesteal-t lehetne hanyagolni is akár. Enchantnak mehetne a kalapácsra peng claw +20%damage bónusszal, nyakláncra, gyûrûkre pedig raptor tooth kerülne, szokásos monkey kinget el lehetne felejteni ebben a variációban :-)

Rolly
Hát lehet Bossok ellen tleg mind2 kellene. Mert a PT ugye csak 3. majd késõbb mégtöbb ütésre adja be a pluszt. Mondjuk warfare-el kezdtem el 😄 Már csak azt nem tudom melyik aurát vigyem majd :/ Hisz az elsõ jónak tûnik, visszaver x %-ot és még tölti 1 kicsit a hp-t. A második ugye gyógyulásban segít, 3. meg sebez. Melyik éri meg legjobban?

Terensz
Szia!
Én kisebb mobcsoportokat onslaught-tal kapnék szét, bossokat meg úgy, hogy felstackelem az ons-t, majd csak PT, de ha leesik egy ons. stack, visszaraknám. Egyiket pl. egyik egérgombra rakod, másikat a másikra.

Rolly
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem. Most kezdtem 1 Harbingert (Warfare+Dream), és azt szeretném tudni hogy melyiket érdemes használni az alap támadásként? Az Onslaught-ot vagy a Psionic Touch-ot? És ha tegyük fel az utóbbit használnám, akkor az onslaught passzív skilljei még megmaradnak nem?

lolSL
vagy ha még nem vetted meg akkor itt most -66% akciós

lolSL
Hali!
Valaki tudna mondani egy boltot ahol meglehet venni az alapjátékot +kieget és hogy kb mennyi? vagy küldeni egy oldalt ahonnan lelehet tölteni^^"? elõre is kösz
yc, amúgy errõl az átgyúrt OA/DA használatról tudsz mondani valami részletesebbet, ez érdekelne!
fegyvereket, páncélokat ilyesmiket raksz össze belõle😊)
pl 1 jó kis kardot, vagy botot, vagy sapkát😊
Engem érdekelnének azok a mítikus tárgyak...Fegyver helyett lehet õket használni vagy a talizmánok helyére kell berakni?
Az altatás ellenállás sztem semmire sem jó!Van egyáltalán olyan enemy amelyik ellen kell?
Nemrég átértem epic-re, és meglepõdve találkoztam azzal az óriás pókkal... de seperc alatt szétkapták hû szolgálóim!<#worship> Jelenleg 5 farkas, 4 csontváz nyomul velem, plusz a líccs king meg az a nagy csontváz kutya!<#eljen><#nyes>
Üdv,

pár megjegyzés😊
40-ig tudod nyomni,de ad Masterynként eltérõ bónuszokat😊
pl defense-nél 40. szinten 10%fizikáls sebzés ellenállást, Dream-nél 40% altatás ellenállást, szóval megéri kimaxolni😊
Vannak új tárgyak, pl vannak mítikus tárgyak,amiket receptbõl kell összerakni..pl van amelyikhez kell 3 epikus fegyver és 1 dupla affixes zöld cucc😊 és igencsak brutál a kirakott tárgy,errõl van 1 listám, ha van igény elõkeresem😊
én 2 titkos pályáról tudok, az egyiket act3-ban találod közel Barmauhoz😊
a másikat meg az eredeti titkos pálya végén(az Overlordos titkos pálya végén elrejtve😊)
Vannak bizonyos vitality alapsebzésû botok,azokból lehet kettõ a kezedben, persze dual wield képesség mellett,még nem teszteltem😊 de vitality-s bot+pajzsot már igen😊
A templar nagyon kellemes kaszt én azzal nyomom ÜberUnderLordban és act 4 legvégén járok már 0 halállal😊) de a titkos pályákra még csak szõrmentén merészkedtem,mert igen erõsek😊
és még 1 dolog, vannak új lények is..lásd a manticore,talos-hoz hasonlóan, epic,legenden jelenik meg act1-ben, meglehetõsen durva óriás pók😊))
Egyelõre ennyi..a masterykrõl meg annyit, hogy át lettek ugyan avriálva, de szerintem erõsebbek lettek 😊
és még 1 fontos dolog..az OA/DA használata igencsak át lett gyúrva😊
no ennyit mára😊
Hi!
Nah tegnap felkerült az underlord!Este még csak "tesztelgettem a változásokat!
Tapasztalat:szerintem a karakterek gyengültek,legalább is a vadász amit kipróbáltam!32 helyett 40es skill ág!Ez megint nem tudom mire jó azon kívül h plusz 8 pontot "elvesztegetsz"!Az életerõ ital sokkal lassabban töltõdik vissza!Csomó lila kék tárgyat módosítottak,szintén nem jó irányba!
Azért kipróbálom a Templar karit,mert azt már tesztelték elõttem és jónak tûnik!
Pár kérdés:új tárgyak vannak-e?
A titkos pályákat merre lehet megtalálni?
Valahol úgy olvastam lehet 2 botot használni egyszerre,hogyan?
Nah ma délután elkezdem ha lesz valami kérdés vagy tapasztalat írok!
Üdv, a Lilithnél abba a kriptába nehézségi fokonként csak egyszer lehet bemenni, ha meghaltál, akkor a küldetést buktad arra a nehézségi szintre😊
A temetõben lévõ tombo-ot derítsd fel,szerezd meg a kõtáblát..
A 2 kótáblával kell menni a mocsár felé, majd a szellemek világába tudsz bejutni, ahol megleled Mordakot 😊
van 2 küldetés nehézségi fokonként, amiket csak egyszer tudsz megpróbálni,ha meghalsz buktad...
a másik ilyen, amikor Asteriában 1 nõnek kell megszerzeni a nekromikont..ott légy résen 😊
mellesleg nem vesztettél sokat, hisz pár aranyat kapsz, meg van a barlangban 1-2 nagyobb láda😊
Sziasztok.
Volna egy kis gondom, felraktam a Lilith módot mellette fen van a underlord is. Elkezdtem vele játszani, a temetönél átmentem egy kapunál egy épületbe és utána balszerencsés modon meghalt a karakterem és azóta abban a épületben egy pár terembe bejutok de van egy ajtó ami nem akar kinyilni ( annál az ajtó után patkolt el a karakterem, hogy tudnék tovább jutni. Már minden fele voltam és nem tudok tovább jutni. Vagy kezdjem újra egy másik karakterel? Elöre is köszi a segiséget.
Bocsi, hogy ilyen körülményesen írtam le az egészet.
3 hozzászólással lejjebb is ott van!<#smile> Amúgy igen, a defiler is mûködik vele, persze.
Hi!
Megpróbálom felrakni az UnderLord-ot!Írjátok le lépésrõl lépésre hogyan kell!Bocs ha már leírtátok többször!
Még valami, defiler mûködik UnderLord alatt?
1 kezes bot??? <#wow1> Ezt nem is tudtam! Ezzel a vitality damage-el viszont az a gond, hogy az undead-ek ellen meg nem sebez semmit, nem?<#fejvakaras>
Próbáltam fel menni underlord serverre de azt irta nem jó a verzio szám.Lehet nekik még csak 1.51 verzio van meg.Persze ezzek külföldi szerverek voltak.
az UnderLord 1.52-en tartalmazza az 1.17-es fan patch-et😊
ezért jó😊
1. feltelepíted az alap TQ-t
2. rá az IT-t, kell neki az 1.30-as TQ alap patch,ezt anno nekem letöltötte netrõl, de szerintem fenn van egyben is 😊
3. csak rá kell telepíteni az underlordot és kész is😊
ezután mehet rá a megfelelõ Über vagy Lilith, vagy xmax 😊
ha multizni akartok UL alatt,akkor semmi mást ne tegyetek fel...
nem tudom, nem próbáltam, hogy az ÜberUnderLord megy-e neten..pedig az ám a jó móka, akár 2 személynek,akár 4-6-nak is😊

Multiban jó lenne játszani.Nekem az 1.52verzio van meg 1.17patchelve.
Üdv, az UnderLordot nem szabad egybõl végigvinni, vissza kell menni farmolni,szintet lépni..másként mûködik az OA/DA számítása...
szóval bár látszólag ugyan az,de eltérõ játékot igényel😊
farmolj..lépj szintet, szerezz cuccokat😊
Sziasztok!

Tegnap elkeztem az underlordot.Knossosban járok de vagy 20szor meghaltam.Nagyon kemény lett szegény warriorom nem birja az ütéseket.
Köszi szarumán mindent megcsináltunk csak azt hittük hogy a tunngléból kell majd szervert indítani nem a játékból. De most már megy köszi 😊
Üdv,

UnderLorsban, van vitality alapsebzéses..egy kezes bot 😊
nah most képzeljétek el Spirit/Ternion..1 pont is elég rá, mivel a ternion csak az elementál sebzésnél indul hátrányól...a spirit-es aurák..csökkentik a vitality resistet,bleeding resistet...
másik kézbe még pajzsot is lehet tenni...

Egyébként origi TQ IT-nél én is kedvelem az oracle class-t😊))
UL-ben még mégütõsebb a wisp bónusza miatt
Szaruman
http://www.sg.hu/galeria/1119182595/11191825951302350819.jpg

elindít, bejelentkezik, rpg kategóriából kiválasztja a TQ-t, és lanon kreál 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szarumán feltettük a tunnglét de sötétek vagyunk hozzá :S😄 Segítenél hogy kell szervert csinálni?
wesker24
Nekem eddig van egy Spellbreaker-em meg egy Oracle-em !

Spellbreakernél csak az Onslaught van kimaxolva a többit nem maxoltam ki csak raktam rá 1-1 pontot !