A farmolás az, amikor egy prefixes zöld "monster infrequent"-ért több ezer mobot/boss-t megölsz.
Pl. a medúza bossokat kinyírod, megnézed, esett-e a Stonebinder's cuffs, ha igen, ad-e aspd-et, +dmd-t, stb-t. Ha nem: eldobod (vagy épp eladod). Visszatöltöd, kezded előröl.
Van olyan is, hogy egy teljes héten át nem esik valami.
Én az Anaplekte's skullcap-pel jártam így.
Sok játék után mindenki rájön, hogy a lila cuccok nem igazán jók, bár akad köztük pár darab, ami használható. Aionios: egyik legjobb pajzs. Sapros: -resistes mace. Thorny maul: kb. 50% szúrósebzéses mace. Ezzel kb. ki is merült a sor. Ezeken túl csak a zöldeket érdemes gyűjteni, azok közül is csak a legjobbakat.
Neked pl. harbingerrel egyik kézbe egy lassabb (nagyobb sebzésű), +dmg, +total dmg fegyver fog kelleni, másik kézbe meg egy jóféle sabertooth. Enchantnak egyikre mehet lifesteal, másikra -resist. Vagy: gyűrűkre, nyakláncra -resist, fegyverre lifesteal/peng claw + %-os sebzéssel. Esetleg egyik kézbe sapros, másikba sabertooth lifesteal, +%dmg prefixekkel, -resist enchanttal. Lilákat nem lehet sajnos enchantolni.
Sokan farmolják a Khthonion Razor-t mindkét kézbe. Szerintem nem olyan jók. Túl kicsi az alapsebzésük, túl gyorsan eléred velük az aspd cap-et, és onnantól nem adnak semmi bónuszt.