• yc1980
    A tekercseket nem tudod eladni:)
    ha szeretnéd megőrizni őket, hogy minden meglegyen majd a játékbók, akkor ajánlom a TQVaultot! Én oda pakolgattam a rengeteg artifactot, szettet, amit összegyűjtögettem!:)
    Übernél a bossok előtt nem árt cserélgetni a cuccokat!:)
    Sok sok avoid és bleeding resist és Hádész sem okozhat gondot!:)
    De a Dactyl hősök vagy az Gigantes anapest hősök nagy számban, bármilyen karakter ellen veszélyesek!:)
    Én még mindig ÜberUnderLord act-4ben járok Hádésznél..még nem mentem be hozzá, mert 0 halálos karit nyomok, lásd Diablo2 Hardcore karik!:)
    Elötte már tisztogattam a templarommal, de elég pepecselős, s résen kell lenni !:)
    Találtam 1 új modot,12 boss van massbossmod vagy mi a neve!:) az lesz a következő amit kipróbálok ha megy UnderLord alatt 0 halállal!:) bár félő oda már nem lesz elég farmolgatni..hanem majd pakolgatni kell a cuccokat is más hősöktől!:)
    1 apró tanács,ami segíthet:) az ilyen lénynövelő modoknál, ha 1 boss-t megölsz,akkor kinyílik a zárt hely, pl Hádész kamrájánál a kristályok, vagy Charonnál a vízfüggöny, és akkor ki tudsz menni a relatíve kis helyről, van időd gyógyulni,rendzeni a soraid, sőt még portalozhatsz is!:) Szóval kis fifikával, nem vészes sem az xmax sem az über!:) feltéve ha nem 0 halálos karid van!:)
    én normal végén már 52. szintű vagyok!:) gondolhatod mennyit farmoltam, igaz überben vittem végig acz1-től!:)
    Milyen karaktered van?