• yc1980
    Üdv Harcostársak! :))
    Örömmel látom, hogy ismét pörög kicsit a fórum! :)
    Akkor pár személyes megjegyzés :))
    A spellbreaker nagyon is jó tud lenni petekkel, hisz ott a Battle standard és passzívja, aztán ott van az Outsider, a Lich King, és az ancestral horn :))) ez 7 pet, legend fokozaton érdemes látogatni a skilles NPC-ket, ugyanis először felpakolod a skilleket a petekre, majd keresel egy +4-es shrine, s amíg aktív megidézed a lichkinget, ha megfelelő itemek vannak rajtad, nos meglehetősen brutális tud lenni, és akár act végéig halhatatlan !:) ha ez megvan,akkor vissza a skilleshez, majd leszeded róla azt a rengeteg pontot és átpakolgatod szépen más skillekre ! :))) így rengeteg pontot tudsz spórolni, igaz kissé macerás...de 1 iylen kompániával..dual wieldben Onslaught és spirit közelharci aurák maxolva...:))) hát nem is tudom....meglehetősen kellemes, könnyed a játék! :))
    A diviner jó szeressük, bár elég manaigényes, főleg 100 reccel, a harbinger szintén remek, de ha kapsz valami debuffot, és lelassítanak,elkábítanak, akkor meghalsz azonnal xmax vagy afeletti nehézségű modban! :)) A haruspex, egy nagyon sokoldalú karakter, nehezebb modokban...szükség lehet az íjjra is :)))
    Viszont amiről nem esett szó, és nagy kedvencem lett, az a templar...sokan emlegettétek a PS-t, gondolom el tudjátok képzelni, hogy 100 reccel állandó Colossus formban mikre képes :DDDD ha vannak resist csökkentő aurák,itemek..nem árt a konvertálás sem...eszméletlen HP-regennel, akár 1000HP/sec!!!!! :) nos ez már majdnem halhatatlanság:))
    A másik, amit hiányoltam, igaz már a varázsló karakterek közül, az az oracle..furcsa, hogy senki nem említi a játék legbrutálisabb tömegpuszító varázslóját :)))
    Harmadik dolog...igazából farmolni csak legenden érdemes, addig szinte elég csak végigfutni a játékon, hogy legyen elég magas szinted, hogy hazsnálni tudd a jó cuccokat :) Vannak bizonyos zöld itemek, amik sokkal durvábbak a társaiknál! :) Ezeknek hollétéről Terensz Mester tud alaposabb felvilágosítást nyújtani! :)
    ÉS végül az utolsó dolog, ha visszaolvastok a topicban..írtam anno 1 postot, amiben taglaltam a különböző nehezítő modok miben és hol létét, és telepítési eljárását! :)))
    Most hogy így olvastalak benneteket, folytatom is az ÜberUnderLordos Templaromat normal Hádésznál 0 halállal! :)))