Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, én egyrészt nem akarom közelharcosnak fejleszteni, melee karakterem már van egy pár.<#hamm> Meg úgy is nagyon nagyon sok skill pontra lenne szükség, hogy a peteken kívül még adagoljam az onslaught-ágra is a rengeteg pontot.
wesker24
Nálam csak egy helyen szagatott be durván az pedig az Immortal Throne végefelé volt!
wesker24
Én a spirit mellé a Warfare-t választottam !

Lich King Kimaxolva Whisp ugyis halhatatlan Outsiders a nagyobb bossokra ! Onslaught + WarHorn (Doom Horn-al) kiegészitve és garantált a pusztitás !
Asszem a Nature lesz a Spirit mellé... a Heart of Oak rendesen megnöveli az összes pet életét, ami nagyon kell, mert könnyen halnak.<#shakehead> Legalábbis normálon, remélem késõbb azért erõsödnek majd. Csak tényleg brutálisan sok skill pontot igényel itt minden, el kell döntenem, hogy melyik petek legyenek, és melyeket hagyjam ki...<#wilting>
Köszi a segítséget szarumán.Ki fogjuk próbálni és majd szólok hogy sikerált de még nem volt rá idõ.😞
Terensz
Ez oké lenne, de az én esetemben a gép hibája.

Minden játéknál tapasztalható, hogy kb. félpercenként 2-3 sec-re megmerevedik a kép, de eközben zajlanak az események. Szerintem amúgy HDD hiba, de sajnos teljesen sötét vagyok a hardware-hez <#shakehead>
Azért elég bosszantó, nem volt olcsó a vas, és nem 3 hétre terveztem a vételt.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Az a baj, hogy a TQ bizonyos részeken mindenképpen szaggatni fog, még atomerõmûvel is.<#shakehead> Sajna ez ilyen, meg kell szokni. Nekem sokszor volt úgy, hogy egyértelmûen ennek köszönhettem az elhalálozást...<#falbav>
Terensz
Szép pénteket mindenkinek!

Nos, yc Mester lesz a te embered :-)

Én még szívok egyelõre az új gépemmel, az Underlord+Lilith szaggat kegyetlenül, és nem a videokártya nem bírja :C (ez azért baj, mert így nem tudom, hogy mivel van gáz)

Mit ajánlanátok a spirit mellé petes karihoz? Mert néztem, hogy az occult masteryben is vannak petek... vagy lehetne ugyebár a nature a farkasokkal, de lehetne akár az earth is a core dwellerrel...<#fejvakaras> Van több lehetõség is.<#wink>
Sziasztok. Nemrég raktam fel az Underlordot, meguntam a masteries modot... kicsit gyengébbek azok a masteryk, de azért van pár jó benne, pl. a bestiary-val eszméletlen jó petes karit lehet csinálni, meg a close combat is nagyon kemény!<#eljen> Most nyomom underlord+xmax kombóval, tök jó, egyszerûen megunhatatlan ez a játék!<#taps>
Tetszik, hogy kicsit átvariálták az underlordban is az összes masteryt, valamelyiket jobban, valamelyiket kevésbé... mindenesetre nagyon élvezem továbbra is. Egyelõre íjásszal megyek, mindig íjászkodni szeretek legjobban az rpg-kben, hát... már korábban is megállapítottam, hogy a hunting mastery el lett kicsit "rontva", egyszerûen túl brutális!!!<#eplus2> A scatter shot-nak nincs párja, próbáltam már sokféle karaktert, dárdás, kétkezes, ternionos varázsló stb. de a scatteres íjásznál egyszerûen nincs erõsebb! Mondjuk szemezgetek még petes karival is, a spirit masteryt tényleg jól átvariálták, nagyon jó kis pet-alapanyagok vannak! Csak iszonyat skillpont-igényes dolog, ha valaki petes karaktert akar csinálni.<#rinya>
vinko
Köszi a segítséget !

Terensz
Hello!

#22466: így van.

Kiegészítésképp:
Bramblewood bow: kis villanykörték világítanak rajta. Sötétben a legjobb farmolni :-) A képen egy közepesen jó darab látható, ránézésre 2-3 óra farm és megvan.

Dárdából ez az egyik legjobb. A bal oldali vagy dropmod, vagy a farmolójának lottó 4-es körüli szerencséje volt. A jobb oldaliért meg szépen fizet bármelyik vendor :-)

Üdv,

a jófajta íjat act4-ben az anouron-ok dobják, már messzirõl lehet látni a kivételes darabot az ellen kezében😊
A soronisi mocsár az ideális, rengeteg hemzseg belõlük😊
a dárda jó kérdés, ez azért függ a többi gear-edtõl is😊
de valami jóféle zöldet össze lehet szedni,rágyúrni az attack speedre valami ereklyével vagy szúrósebzés növelõvel, a resist csökkentést elvégzi a study prey...😊

vinko
Hello !Olvastam,hogy Bramblewood íjat, a kiegben a Graey housban lehet találni !Az lenne a kérdésem,hogy ez merre van pontosan?És melyik a legjobb dárda a játékban Brigandnak és mit kell beletenni ?Köszi

Szaruman
http://www.tunngle.net/
ha nem találnátok 😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
tunngle-t használjatok. azzal megy az IT.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!

Nekünk lenne egy problémánk az immortal throne-al. Hamachin szeretnénk játszani de amikor indítunk egy szervert akkor a játék nem mutatja a szervert annál aki fel akar lépni, hozzáteszem egy routeren megtalálta a szervert a 2 gép de másik lakásba már nem jött létre a kapcsolat. Örülnénk ha tudnátok segíteni köszönjük elõre is 😛
Üdv Terensz 😊
én is így véltem 😊
látom kóstolgattad az Übert😊

A TQ sajnos alapból optimalizálatlan..nekem a C2D E8500-on ati4850-en szaggat full hd-ben..igaz ritkán,de ott leesik az fps 1-2-re sõt 0-ra is nagyobb lag idején...

Idõközben végeztem normal act4-el, megvolt a 6 Hádész..de igazából,amiért nagyon neheéz volt,az a jópár anapest..nagyon szívósak..kemény ellenfelek..szégyen szemre, emgint a trón termen kívülrõl nyilaztam a bramblewood-dal😊)
Normalon megfelelõ gear hiányában...piszok nehéz az act4...
ráadásul 6 hádészból 1 sem volt képes az Overlordot dobni:S
lehet megyek epic act1-re és jobb gear-rel jövök vissza farmolni,meg a titkos pályákat rendesen bejárni 😊
Terensz
Hello srácok!

"OA/DA érték nem lényeges szerintem"

De.

2000 körüli DA esetén melee attack-kal nem tudnak eltalálni sem.
Nézd meg übermodban, ott nem dodge-olod nagy DA-val sem a támadásokat!

Yc Mester, sajnos kegyetlenül szaggat a lilith nálam :CCC
Vadiúj laptop nagyon király videozsugával. Még tesztelgetem, de szerintem valami hibás benne és visszavivõs történet lesz a vége. Full-full grafon hibátlanul kellene mennie...

Tegnap újra leteszteltem és megint semmi különbség többezer és a 0 páncél között!Kipróbáltam az armor absorption-t is de még teljesen kimaxolva sincs változás!Az OA/DA érték nem lényeges szerintem mert bármekkora is az értéke akkor is kellene,hogy látható legyen a különbség!
az OA/DA értékeket is figyelembe vetted?
Még valami:ha az adott 100 as páncél 66 damage-t nyel el alapban akkor azt minden esetben vagy ezt nem tudni hogyan mûködik?
Én kipróbáltam egy karakterrel h beleraktam 4000 páncélt és beálltam a szatírok közé legenden, defilerrel kiírattam a sebzést amit kapok de nem vettem észre h kisebb lenne mint amikor levettem az összes páncélt!Márpedig a 4000 és a 0 között észre kellett volna venni a különbséget!Mind1 lehet letesztelem még 1x!
Üdv Nero😊

van megoldás😊
az UnderLordnak van manual package installja,amit csak be kell másolni..szóval, ha csinálsz backup-ot a fájlokról,akkor utána egyszerûen csak vissza kell másolni,s felülírni😊 és ismét az eredeti játékod van😊 nem próbáltam még,de mûködhet😊
a másik kérdés, az armor absorbtion..alapesetben ez az érték 66%, ez azt jelenti, hogy minden páncél az armor protection értékének 66%-át képes elnyelni..
szóval ha van 1 páncélod, aminek az armorja 100, akkor 66 damage-t képes elnyelni..a defense masteryben az armor handling képes ezt növelni 16%-al, szóval ha ezt maxolod, akkor az armor absorbod 82% lesz..az iménti 100-as páncélod így 82 damage-t tud elnyelni a 66 helyett😊 ezért rendkívül hasznos skill ez,hisz a játék vége felé nem ritkán 2500-3000 armorod is lehet,és ott már ez a 16% bizony több 100 sebzéstõl óv meg😊
Hi!
Egyenlõre hanyagolom az underlord kipróbálását,mert ha "elcseszem" vagy nem tetszik akkor buktam a játékot,mert nincs meg a lemezem...A netem meg megszûnt otthon sajnos...
Most tolvaj+védelem kombóval nyomom!Normálon járok Hadésznél 0 halállal!
A tûz+lélek-kel végeztem de az akt 4 legenden rendesen megizzasztott!
Azt szeretném megkérdezni hogy a védelemnél mit jelent az,hogy páncél általi sebzés elnyelés angolul armor absorption!Én nem jöttem rá!
Üdv, a tárgyak elõkövetelményeit illetõen vannak változások, az ÜberUnderben biztosan😊 -22% kell mindenbõl, kivéve a szinteket
de a hõn áhított karvédõhöz kevesebb INT kell, szerintem olyan 250-300 már elég lehet bõven😊
a dream ad Neked intet, szóval túl sokat ne invesztálj rá, próbálj meg megtartani olyan 25 attribútum pontot, így ha megleled, akkor nem lesz gond ezzel 😊
a másik fele, UnerLordban 85 a max szint😊))
ez Über és Lilithben is érvényes😊
a throny maul-t szeressük,de a sparos-t se felejtsd el, a ressit csökkentés, feleslegesség tehet 1 trace-t,és rakhatod vagy a sebzésvisszaverésre, vagy a regen-re 😊 a regen kelleni fog,fõleg az adrenalin mellé..Underben az is fellett turbózva, kimaxolva (+4 nélkül) 44HP/sec...nah ezt felszorozgatva itemekkel,relic-ekkel..hát gondolhatod 😊)) és elég sûrûn bejön😊
az éeltszívõ cuccok nagyon kellenek majd, mivel a batter 3 felé megy nálam, így jelentõsen redukálódott a potion igényem...és a 16 sec-es cooldown mellett, ez nagyon nem hátrány😊)
a resistek nagyon fontosak lesznek, fõleg a másodlagosak...😊
Terensz
Szerintem elõször megnézem a normál Under/Lilith-et :-)

Int/str-re visszatérve:

Nem tudom, lilith-en lesz-e változás a tárgyak koncepciójában az alapjátékhoz képest, mert ha nem, akkor továbbra is a karvédõ lesz -50% körüli rec, amihez int kell. +sapka, amihez str is kell, ha jól emlékszem. Ezesetben viszont az int a tárgyak miatt kell majd, ha jó az elképzelésem. Mi a véleményed?

Ha PS fizikai, akkor fegyverekbõl egy thorny maul-félét tudnék elképzelni, gyûrûkre ezesetben monkey king's trickery mehet, ami %dmg kiesés lesz a raptor tooth-ok hiánya miatt. Vagy: mehet egy jóféle Folg? Nyers dmg legyen inkább nagy, vagy némi pierce legyen -resistekkel?

Akkor 1 kis mesélés😊
alapvetõen 2 féle mod van, az egyik magát a játékot írja át, a másik pedig 'csak 1 custom maps" 😊
ezt a 2 típust kombinálhatod, de pl 2 custom maps-et nem,max ha a készítõik összerakják õket😊
Ergo xmax Lilith nincs😊
de ezért hazsnálhatod a Lilith-hez készült difficulty changert, ahol vna olyan nehézségi fok,ahol növelheted a lények számát, és bizonyos értékeit, pl HP,AS,OA,DA ilyesmik😊
hidd el ha felrakod Insane, vagy heroic fokozatra vagy ezek Max fokozatára, elegendõ kihívás lesz! 😊

a másik..szeretnék DR-t vagy DW-t használni?😊 érdekes elgondolás 😊
a PS-nek ha jól tudom Underben legalábbis inkább fizikális sbezése van😊
én is szeretném elérni a 100 recet majd Colossus formban PS-eket nyomatni,azaz igazán durva😊 a templarnál Intre én nem nagyon tennék, bár az electrical burn damage-t tudod vele tápolni,de nem olyan mértékben, mint fizikait😊
Még 1 dolog..Underben a kritikal sebzéseket kissé átdolgozták..ritkábban ütsz kritikált,de sokkal nagyobbat😊 szóval a dex sem alhanyagolható, fõleg, ha 1 komolyabb Lilith nehézségi fokon játszol😊
Terensz
Nagyon köszönöm az infókat :-)

Lilith-en érdemes esetleg xmaxozni?

Vagy felejtsem el, under+lilith kellõ kihívás lesz?

Másik:

Azon gondolkodtam, hogy most kicsit más stílust játszok majd templarral, mint szoktam/kellene.
Azaz: str-t is és int-et is növelek (agi-t alap a DA/OA miatt), így level 70-re alacsonyabb lesz mindkét statom, mint ahogy normál esetben csak az egyik lenne. tehát 1000 str/700 dex/200 int helyett lesz kb. 700/700/700. Így a varázslataimmal is ütõképes lehetnék, csak lemondanék egy csomó fizikai dps-rõl. Viszont: rámennék a -rec-re.

A másik kérdés - elõzõvel összefüggésben: a Phantom Strike-nak fizikai vagy varázssebzése van vajon? Mert ha fizikai, akkor int-re fölösleges rakni, mert úgy tervezem, hogy a sebzésem nagy részét a PS fogja adni.

és a másik meglepetés, a HP és EP cooldown-ja 16 sec lett..szóval megfontolva kell haladni😊
csinálok majd 1 screenshotot a talált mítikus tárgy receptemrõl😊
Elindítod a játékot magát, látni fogod már a menüben az UnderLord hatását😊
ha Sima játékot indítasz, akkor normal UnderLord, ha a custom mapseknél kiválasztod, akkor a LilithUnderLord 😊
ha a custom-nál az Überest választod, akkor ÜberUnderLord 😊
én az utóbbival nyomom most, a kis templarommal, 52. szint lassan eljutok a throne room-ba Hádészhez😊
kb 70K mobot öltem már meg😊
szóval ez még az xmaxnál is durvább😊
viszont abból a szempontból gáz kicsit, hogy így magasabb szintû leszel, mint a mobok 99%-a 😊
de az 1.52-es UnderLordban ezt orvosolták már epicen/legenden, mert ott kapnak ha jól tudom +3/+5 szintet a lények, így eleinte erõsebbek, majd egyenrangúak lesznek nagyjából😊
Csak vigyázz, mert van, hogy 1 kupac lényben, van pár hero is,és azok könnyen meglephetnek😊
Lilith-hez hazsnálj difficulty changert,ha erõsíteni akarsz,ott értelemszerûen nem él az Überes boss 6*szorozás,ami nem is baj, mert a Lilith sokkal nehezebb, mint az alapjáték😊
6 Krakennel a végén azért mókás lenne 😊
Ha templarozni akarsz ÜberUnderben, akkor 1 jó tanács, mihamarabb szerezz 1 jó brambewood bow íjat 😊 nekem nagyon sokat segít,fõleg act4 további részén😊
Ha meg Lilith-et játszol,akkor farmolj sokszor,mert 1-es területeken lévõ lények erõsebbek sokkal, mint az elõzõek,amiken jártál😊 Ha túl erõsek,akkor nem arra kell menni 😊
és még 1 figyelj nagyon az eldugott átjárókra, van vagy 9 titkos ösvény és 2 titkos pályarész is,amiknek a megnyitásáról még nem mesélek 😊

Terensz
Ezesetben hogyan fog mindkét modban indulni a játék?

Csak az underlordot indítsam, és az lekezeli egyben a lilith-et is?

Teljesen jól csináltad😊
a Custom maps alatt a játékban fogod látni mindkettõt 😊
egyik sem rak vissza az xmaxhoz hasonlóan a fõmenübe,hanem rögtön indul a játék😊
Lilith-es karaktert ne használj más modban,és más mod karit se használj Lilithben😊
de indulhat a móka, mindkettõben😊
Terensz
Nos, akkor most van egy TQ-m és egy IT-m, valamint (egyfile-osok kicsomagolva):
- 2011_01_03_Underlord_1_52_M3_installer.1.exe - 638M
- SetupLilithClassical11.exe - 669M
- LilithUnderlord.arz - 16M
- általad linkelt more-uber.rar

Ha jól gondolom:
1.: 2011_01_03_Underlord_1_52_M3_installer.1.exe telepítése
2.: SetupLilithClassical11.exe telepítése
3.: LilithUnderlord.arz a Documents mappába a nyilvánvaló helyére
4.: more-uber.rar szintén a Documents mappába

Így elvileg ha custom játékot fogok indítani, ezt látom a listában
- Lilith
- Uber-under

Ha eddig jó az elképzelés, akkor hogyan tovább? Az uber-under úgy mûködik, mint az xmax, hogy töltöget kicsit és visszarak a fõmenübe (minden játékindítás elõtt)? Majd gondolom Lilithet indítom, és oké is.

Ez mind csak elképzelés, telepíteni holnap fogom õket.
Jól látom a menetét?

az lesz az😊
azt kell bemásolni ha jól emlékszem a custom maps-be a Lilith mappában a megfelelõ helyre😊
Terensz
Az már meg is van, szerintem :-)

7 megás file, LilithUnderlord.rar névre hallgat.

ez jó feltelepíteni,de ki kell cserélni 1 megfelelõre a databasa.arc-ot, megkeresem, amit be tudsz másolni😊
Terensz
Még azt meg tudnád nézni, hogy az underlorddal kompatibilis lilith-ednek mi a neve és mekkora a mérete?

Amit én találtam, az: SetupLilithClassical11.exe és 669 330 983 byte a mérete.

Terensz
Nagyon köszönöm :-)

Akkor emellé xmaxot már nem rakok fel 😄

Holnap lesz programom a mai 24 órás mûszak után, azt hiszem :-)

Übdermod Under alá😊
ha jól tudom ez az 1.52-es 😊
http://www.gamefront.com/files/20074301/more-uber.rar
próba cseresznye😊
így már rengeteg mobod lesz és 6-os bossok😊
Terensz
Ez másik über, dedikáltan underlord alá.

Itt bukkantam rá, elvileg 1.51-es underhez linkelték, de a linkben szereplõ titanquest.net oldalon azt írják, ez 1.1 Über 1.4 Underlord alá. 1.51 a jelenlegi Underlord.

Terensz
Underlordhoz való Über-t keresve erre bukkantam.

Ez jó lesz, vagy esetleg mást javasolsz?

Terensz
Nos, megoldódni látszanak a kompatibilitási kérdések :-)

- MSN címem Sándor bátyánkat idézve: Vót' valamikor.
Egyszer majd regelek egyet :-)

- Kell a Lilith 1.1
- Kell a LilithUnderlord adatbázis patch
- kell az Underlord.

Kérdés már csak az, hogy hogyan lesz xmaxom 6x bossokkal és Übermodom az Underlord alá. Mindjárt utánajárok.

bár ahogy látom itt régebbiek vannak😊
ha van MSN-ed át tudom majd tolni, ami kellhet😊
a mérrt oké,csak a database.arc fájnak kellene kompatibilisnek lennie az UnderLord-éval..mert a Lilith-nek is vannak saját item-ei és az UnderLordban is van rengeteg😊
a lényeg ami lényeg, az UnderLord 1 keret,ami megváltoztatja az alapjátékot, és ehhez vannak a modok..
a sima modok, mint pl az xmax, az achilles és hasonlók, minden további nélkül mûködnek,de amelyiknek saját database fájlja van, azokkal lehet gond, ezért kell figyelni a kompatibilitásra...
és még 1 apróság, ha lehet ne használjatok magyarítást a játékhoz😊
Ha már 10-edszer viszed végig a játékot, akkor úgyis tudod angolul, mi mit jelent😊
Terensz nézz szét itt, találhats segítséget😊
http://www.moddb.com/mods/underlord/forum/thread/mods-utilities-translations

😊

Terensz
Van valami ezzel a modsreloaded-del :/

Otthon nekem is üres oldal jött be, itt a melóhelyen meg látszik minden.

Amúgy 1.1-es Lilith, méret: 638,32 MB

az UnderLordos tökéletes, a másik nem jön be :S
Terensz
Az a tárhely a jövõ zenéje, de lesz majd olyan is :-)

Egyelõre ezt a Lilith-et találtam:

Lilith mod Jó ez vajon?

Underlordból pedig ezt találtam.

A MAstery-t hagyd, az 1 teljesen más mod, az UnderLord is újra gyúrja a masteriket 😊)
nekem a spirit tetszett nagyon😊
érdekes oracle-t lehet kihozni belõle😊
Csak arra kell figyelni, hogy ha felrakod az UnderLordot,akkor hozzá kompatibilis Lilith-et és Übert kell feltenni, különben nem mûködik hibátlanul:S
Kéne valamilyen ingyenes tárhely, ahová fel tudom tölteni a modjaimat, van vagy 3-4 gigányi😊)
Terensz
Ahogy nézegetem, egyre finomabbnak tûnnek <#finom>

Szóval über/under/lilith lesz belõle. Ez így olyan lesz, mint egy másik játék. Mastery moddal esetleg célszerû kombinálnom ezt a hármat?

Jó lenne mindenbõl azt a (vírusmentes) verziót leszednem, amit a legtöbben használnak. A modsreloaded.com-os 1.1 Lilith már jön le, de sajnos amiket a múltkor linkeltél, már a nagy része nem elérhetõ :/

Remélem, ha a verziók egyeznek, az tényleg ugyanazt a tartalmat fogja takarni.