23078
  • yc1980
    vagy mondjuk a Hádészek mellett pár Gigantes Anapest :DDD
    A normál moddolatlan TQ meglehetősen egyszerű, még legenden is, szinte bármelyik karakterrel végig lehet vinni, csak más más játék stílust igényel, de mint mondtam az izgalmak xmax felett kezdődnek :)))
  • yc1980
    és megnézném a lich kingeded, mikor mondjuk 4-5 dactyl vesz körül :DDD
  • yc1980
    Üdv,
    én überUnderLordban játszom vele "0 death challange"-et :)
    ahol 6 titán, 6 Hádész és hasonlók vannak:) kissé át van gyúrva az OA/DA mechanika is :) ilyen szinten azért megnézném, hogy mennyi idő alatt ölöd meg őket! :))))
    töltsd fel valahová, majd küld a linket! :)
  • Cortinaar
    És Templarral pajzs+buzogánnyal/baltával nyomod?
    Bossokat hogy ölöd vele, milyen gyorsan, mert én a Divinerrel ráuszítom a lich-et, majd 5 mp múlva odamegyek, s megszúrkálom a lándzsával, s a 3-5. szúrásra meg is fekszik.
    Manaigényes, de nem kell foglalkozni a többi képességgel, csak anyira, hogy fel tudd venni a megfelelő cuccokat.
    100 reccel a PS nagyon durva, s a spirit ág aurái miatt töltődik a HP is rendesen, szinte halhatatlan.
    Sajnos nem tudok nagy képet linkelni. Csak SMS küldésével lehet elérni, hogy normális méretű (fél megás) képet is be tudjak ide csatolni?
  • yc1980
    Üdv Harcostársak! :))
    Örömmel látom, hogy ismét pörög kicsit a fórum! :)
    Akkor pár személyes megjegyzés :))
    A spellbreaker nagyon is jó tud lenni petekkel, hisz ott a Battle standard és passzívja, aztán ott van az Outsider, a Lich King, és az ancestral horn :))) ez 7 pet, legend fokozaton érdemes látogatni a skilles NPC-ket, ugyanis először felpakolod a skilleket a petekre, majd keresel egy +4-es shrine, s amíg aktív megidézed a lichkinget, ha megfelelő itemek vannak rajtad, nos meglehetősen brutális tud lenni, és akár act végéig halhatatlan !:) ha ez megvan,akkor vissza a skilleshez, majd leszeded róla azt a rengeteg pontot és átpakolgatod szépen más skillekre ! :))) így rengeteg pontot tudsz spórolni, igaz kissé macerás...de 1 iylen kompániával..dual wieldben Onslaught és spirit közelharci aurák maxolva...:))) hát nem is tudom....meglehetősen kellemes, könnyed a játék! :))
    A diviner jó szeressük, bár elég manaigényes, főleg 100 reccel, a harbinger szintén remek, de ha kapsz valami debuffot, és lelassítanak,elkábítanak, akkor meghalsz azonnal xmax vagy afeletti nehézségű modban! :)) A haruspex, egy nagyon sokoldalú karakter, nehezebb modokban...szükség lehet az íjjra is :)))
    Viszont amiről nem esett szó, és nagy kedvencem lett, az a templar...sokan emlegettétek a PS-t, gondolom el tudjátok képzelni, hogy 100 reccel állandó Colossus formban mikre képes :DDDD ha vannak resist csökkentő aurák,itemek..nem árt a konvertálás sem...eszméletlen HP-regennel, akár 1000HP/sec!!!!! :) nos ez már majdnem halhatatlanság:))
    A másik, amit hiányoltam, igaz már a varázsló karakterek közül, az az oracle..furcsa, hogy senki nem említi a játék legbrutálisabb tömegpuszító varázslóját :)))
    Harmadik dolog...igazából farmolni csak legenden érdemes, addig szinte elég csak végigfutni a játékon, hogy legyen elég magas szinted, hogy hazsnálni tudd a jó cuccokat :) Vannak bizonyos zöld itemek, amik sokkal durvábbak a társaiknál! :) Ezeknek hollétéről Terensz Mester tud alaposabb felvilágosítást nyújtani! :)
    ÉS végül az utolsó dolog, ha visszaolvastok a topicban..írtam anno 1 postot, amiben taglaltam a különböző nehezítő modok miben és hol létét, és telepítési eljárását! :)))
    Most hogy így olvastalak benneteket, folytatom is az ÜberUnderLordos Templaromat normal Hádésznál 0 halállal! :)))
  • bega82
    Ezt én sem nagyon vágom. A TQ vault monitor-t futtatod játék közben? Mert én azt szoktam, de az végülis csak azért kell, hogy ne kelljen mindig kilépni a játékból, vaultban pakolászni, és újra elindítani, hanem elég a játék főmenüjébe kilépni, aztán letenni asztalra, utána pakolászás, és ha újra betöltjük a karaktert, akkor már ott lesznek nála a cuccok.
    De hogy a skillek eltűnnek meg ilyesmi, az nekem csak akkor volt, ha véletlenül egy "sima" karaktert elindítottam masteries moddal, vagy fordítva.
  • Broafka
    passz
  • ph0bia
    Néztem Haruspex meg Harbinger vidiket, következő karakterem egyik masteryje mindenképp dream lesz, de még egyelőre tapasztalatot akarok szerezni, így hogy végigtolom legalább epicen meg legendaryn. Most egyébként megint sikerült elcseszni a játékot, gondolom a tqvault-tal, eltűnt az összes exp amit ma szereztem, az összes skill amire toltam, meg minden cucc...De a térképen meg ott vagyok ahol abbahagytam...úgyhogy fasza. Erre van vmi orvoslat?
  • Broafka
    érdemes utána olvasni hogy a karakterednek melyik a legmegfelelőbb cucc, és hogy azt hol, melyik szörny dobja.
    tényleg ajánlom kezdő karakternek is a hunting/dream párost, nézz pár youtube videót róla, vannak ott olyanok amik nem csalt karakterek és tényleg van olyan erős.

persze a csalás rossz dolog, csak mivel single-ben játszol (és hozzá teszem már nem sok embert érdekel a játék :) szóval csak magad szórakoztatására játszol) akkor ez a fajta csalás inkább az össz játékidő (3 nap) lerövidíti 1 napra mondjuk. A javarészt így is végig kell futnod a pályákon, hidd el nekem, hamar rá fogsz jönni hogy 20 óra játszás után ugyanazzal a karakterrel, ugyanazon a pályán már unalmas lesz, és a francnak se lesz kedve még 20 órát eltölteni egy újabb karakterrel amikor van kb 30 variáció :)
  • ph0bia
    áhh csalni tényleg nem akarok, bár amit te leírtál az tényleg nem számít annak, vagy csak minimálisan, de sikerült így is megölnöm ezt a barmot:D fire resistet felhúztam 40-re, meg vettem egy armort ami stun resistes és simán lezúztam halál nélkül :D
  • Broafka
    én nem szeretem a csalásokat, de nem fogsz nagyon sokáig játszani ezzel a játékkal, mert egy idő után rá un az ember, de amúgy isten király a játék véleményem szerint.
    Szóval csak azt akarom mondani, hogy van ilyen trainer, ami segít a drop rate-et növelni, és egy kicsit az xp-t is növelni. Még így se biztos, hogy a legjobb cuccokat fogod kapni, mert nekem néhol még így is nehéz volt helyenként, mert nem voltam elég erős (persze az ilyen extra dúrva csalásokat nem használtam, egy kicsit nagyobb drop rate és egy kicsit több xp az elején hogy ki tudjam próbálni a karaktereket, amúgy szerintem a dream/hunting íjász izom erős tud lenni)

szóval vagy könnyíts magadon, hogy ne und halálra magad a vége felé a játék ismételt pályáin való végigjátszások miatt, és tölts le egy trainert, vagy jah, öld tovább hadest hátha dob valami jó cuccot :)
  • ph0bia
    Senki nem jár erre :/? Ma elakadtam epic talosnál, lehetetlen megölni, csináltam pár typhoon run-t de elég gyér cuccokat droppol...azon gondolkozok, h lehet normálon megcsinálom hades-t, addig is uppol a karim...vagy farm epicen.
  • ph0bia
    Sziasztok! A minap végigtoltam normálon a sima TQ-t, aztán csak most tettem fel az IT-t, és elkezdtem az importált karival Epicen, Helosból indulva ( tehát normálon nem csináltam meg az IT-t). Lehet ebből bármilyen probléma a későbbiekben? Most a mobok 5-6 szinttel magasabbak (nem tudom, h az epic miatt e, vagy, h nincs meg az IT normalon), de 2 ütésből ölöm őket, nem nagy kihívás így epicen se a game. Egyébként ez az első karim, Conqueror, és 36os most :) Másik kérésem az lenne, hogy leírná vki hogyan kell használni a TQ Vaultot? Ugyanis még mikor a sima TQ-t toltam, áttettem vmit a vaultba, kiléptem és crashelt a game, nem is engedte betölteni a karim, eltüntek a questek, de aztán defilerrel megoldottam. Így másodjára nem akarom elb*szni, mert a questek eltünését nem lehet sajnos orvosolni ahogy olvastam. Köszi előre is :)
    ui.: jöhetnek tanácsok is a conqueror buildről, bár sok külföldi fórumot olvastam, de mindenki más skilleket preferál, én meg nem tudok dönteni egyelőre :D
  • Majesty
    Sziasztok!
    Látam videot egy uj modrol a neve Asylums mod.Valaki játszot már vele?
  • Viktor01
    Szia!

Teljesen sima alap telepítésű a játék. Próbáltam úgy is, hogy először felteszem a patchet és utána az IT-t úgy nem működött. Utána próbáltam feltenni az IT-t és utána a patchet úgy se volt jó. A játék szépen elindult, megvolt a bevezető videó aztán kérte, hogy patcheljem fel, leokéztam és nem ment neki. Semmit nem tettem még hozzá. A verzió 1.01es és szerettem volna 1.30-re patchelni. Arra is figyeltem, hogy melyiket szedem le, hogy melyik verzióról tudja frissíteni. Kettőt is próbáltam sajnos egyik sem működött.
  • bega82
    Milyen patch? És milyen patch volt fent azelőtt, hogy ezt próbáltad?
    Sima TQ, vagy TQ IT?
  • Viktor01
    Sziasztok!

Visszaolvastam mielőtt ezt írom, de nem találtam megoldást a problémámra. A kérdésem az volna, hogy mit tehetek akkor, ha a játék azt írja ki mikor patchelni akarom, hogy az updater hibát észlelt? Előre is köszönöm.
  • Cortinaar
    Csináltam egy közelharci 100 reces Evokert. Nem rossz, csak szórtam az Eruptiont, s haltak a mobok. DE! Utána ugyanazt a karaktert átkonvertáltam Divinerré, s jobb gombra a Phantom Strike-ot tettem, megidéztem a Lich Kinget, majd nekilódultam. Gátlástalanul mindent öltem 1, vagy két PS kattintásra, ha meg volt valami szívós miniboss, azt meg a Lich megzabálta én meg megcsapkodtam, s lehalt. Titant is kb. 6-8 mp alatt levertem vele, még csak meg sem sebződtem, Evokerrel meg azért futkározni kellett.
    Nagyon is van különbség közte. A sok aura miatt, meg gyógyítom magam ütéskor, szal szinte halhatatlan a közelharci Diviner. Valamiért sokkal erősebb, mint bármelyik igazi harcos kaszt. Lándzsa+pajzs kombóval kell menni, PS, PS, PS, mana poti, tovább, s lehalt 10-15 mob. Könyörgöm, valaki próbálja ki, mert látom nem hiszitek el. 100 rec nélkül az a rossz, hogy a PS-t nem lehet vadul nyomogatni, de úgy is pusztító, mert sokszor 1 PS-el lehal 5-6 mob legenden. :)
  • Dondark
    Nem random dobálja tuti :P
    Találtam egy részt a chapter 2ban a 2. teleporttól 10másodpercnyire ahol 30mpes részen 13 krokodil van max és 5 kör alatt 7-8 zöld cuccot+50 sárgát dobálnak le összesen mindig:P
  • bega82
    Jaaa, értem. Nos, ilyet sose csináltam, de szerintem tök random dobálja a cuccokat, tehát bárhol lehetnek jók.
    Az xmax moddal megsokszorozódnak az ellenfelek (a bossok hármasával járnak majd ), érdemes feltenni, mert nehezebb, izgalmasabb vele a játék. Mondjuk bossoknál én néha kikapcsolom, mert azért 3 Typhon-t nem lehet akármelyik karakterrel lenyomni...
  • Dondark
    Az IM van fent meg a 1.30as patch bár az a simához van sztem+magyaritás. Nincs xmax azt se tudom mi az
    Az a gáz hogy inkább egyszer vinném végig de akkor legyen durva:D:D
    Harmadjára már nagyon megunnám ezért akarom egy fokozaton végigtolni.
    Amit nem értesz a (2.)olyan helyek a játékban ahol érdemes sokszor újramenni mert nagyon jó cuccokat dobálnak. Végigmész felszeded eladod és elmented aztán betöltöd megint és újra és újra :D
  • bega82
    Pont hogy akkor állja csak meg igazán. Az elején nehezebb ilyen karival a játék, de epic-en meg legendary-n már nagyon erősek a petek, és mindent szétkapnak... gyakorlatilag menni kell utánuk, és összeszedni a cuccokat!
    1. Amúgy xmax moddal játszol? Mert ha nem, akkor tényleg könnyű, szerintem azzal érdemes... meg úgy gyorsabb a fejlődés is. Asszem csak a Defilerrel lehet megoldani, hogy nehezebb fokozatra lépj, de az úgy már csalás, érdemes végigvinni szépen a normal-t is.
    2. Én ezt a kérdést nem értem...
  • Dondark
    Harbingerrel kezdtem el végül 20as szintü vagyok és nagyon gyalázok:D:D
    Megmondom őszintén a Bega által emlitett Spirit+Nature kari nagyon felkeltette az érdeklődésemet de legnehezebben is megállná a helyét?:P Lenne még pár kérdésem:
    1. Normálon tolom de baromi könnyű nincs valami patch vagy bármi aminek a segítségével legnehezebben tudnám folytatni?
    2. Hová érdemes RUN-okat csinálni?
    Köszi a többi választ egyébként:)
  • Szaruman
    100 reccel sztem bármelyik karakter imba lenne, nem csak a diviner :)
  • bega82
    Amúgy ha már így több ízben szóba került, valakinek nincs jó kis 100 reces cuccokból vault gyűjteménye?
  • Cortinaar
    Hella!

Én a Divinert melee karakternek használtam, pajzzsal és dárdával. Petnek csak a Lich Kinget növeltem, mert bossok ellen isteni, szinte semmit nem kell csinálnom, s Legendaryn megkajálja a bossok fél HP-ját. Tömegpusztításra is kitűnő a Diviner, mivel ott a PS. (Phantom Strike) 100 reccel csak a manát kell győzni, de még az is töltődik vissza. Próbáld ki, ha nem hiszed, nálam mindennél ütősebb volt a Diviner. A Brigand volt egyedül durvább bossok ellen, de azzal meg nem tudtam igazán sok lényt egyszerre, gyorsan elpusztítani, csak íjjal, de az más, nem ez a kategória. Volt Corsairom is, meg Warden, amivel szintén kellemes volt a gyakás, de Diviner üti. Csinálj egy Divinert 100 reccel, aurákat fejleszd, PS-t, meg Lich Kinget, legyen max a resist és meglátod, csukott szemmel mész végig a pályákon. Amúgy még máig nem értem, hogy mitől olyan erős... Majd referálj. Mindenkinek ajánlom közelharci karakternek! Ja, és szívós is, az ellen előbb meghal, mielőtt meglendítené a fegyverét. :)
  • bega82
    Petes karaktert meg szerintem melee-vel kombinálni nem túl jó ötlet.. persze ki tudja, lehet valakinek bejön.
    De én úgy vagyok vele, hogy ha petes karakter, akkor csak azokra megyek rá, és végezzék el a piszkos munkát, én hozzá nem nyúlok senkihez.
    Most az Underlord moddal nyomulok Spirit+Nature karival... valami brutális, hogy hogy pusztítanak el mindent a petek. Jelenleg van 4 csontvázam, 1 csontkutya, a "líccs king" meg 5 farkas!
  • bega82
    Ja, az aurával meg az a baj, hogy csak a játék elején hasznos. Az earth mastery-ben a Ring of flame mindent elpusztít az elején, ott nagyon jó, de később már nem sokat ér. A Dream mastery-ben meg a Trance of wrath, de hát az az elektromos sebzés se valami nagyon ütős!
  • bega82
    Meleenek valóban a harbinger a legütősebb, ha tömegpusztítani akarsz. A legjobb tömegpusztító amúgy a scatter-es íjász, csak hát az nem melee... Meg persze 100 rec esetén az earth mastery az eruption-nal (tök mindegy, hogy mi a második mastery hozzá!). Csak hát ez megintcsak nem melee karakter.
    Úgyhogy vagy a harbinger legyen kétkezesként, vagy esetleg ha pajzs csapkodással akarsz pusztítani, akkor defense+ valami... mondjuk egy Warden vagy egy Corsair dárdás karakter.
  • Terensz
    Ahoy!

Ok, tényleg jó, de Dondark melee karaktert kérdezett. Akkor pedig a -100 rec evoker sokkal jobb :-)
  • Cortinaar
    Áve!

Diviner gyerekek, 100 reces Divinert próbáljátok ki.
    Tudom, 100 reccel elég sok karakter lesz félisten, de ez halhatatlan.
    Tömegpusztító, s a bossokat is zabálja.
  • Terensz
    Ja, a melee brigand elsősorban single targetre jó, az nem igazán tömegpusztító.

Meg kihagytam az assassin-t - Nincs petje, de nagyon erős - (warfare/rogue)
  • Terensz
    Szia!

A leírtak alapján neked egy harbinger-ed lesz :P (dream/warfare)

Még van pár lehetőség nagyon jó melee/tömegpusztító karakterre, de vagy peted nem lesz, vagy kezdő karakternek nem javasolnám, mivel kellő cuccok nélkül csak szívnál vele magas szintig.

Nincs petje, de nagyon erős:
    - slayer (hunting/warfare)
    - conqueror (defense/warfare)
    - melee brigand (hunting/rogue)

Lehetne petje, de ne legyen:
    - melee haruspex (dream/hunting)
    - templar (dream/defense)
    - spellbinder (defense/spirit)
    - spellbreaker (spirit/warfare)

Nem ajánlom első karakternek:
    - champion (nature/warfare)
    - melee evoker (dream/earth)

Nagyjából ennyi.

Mindenhová előre írtam azt a mastery-t, amit (szerintem) elsőnek (level 2) érdemes felvenni.
  • Dondark
    Sziasztok! Érdekelne 2-3 megoldás olyan karakterhez aminek van aurája vagy jó tömegpusztító vagy van valami társat tud maga mellé idézni. Inkább közelharci stílus érdekelne. Totál nem értek a játékhoz nemrég kezdtem el ezért kellene a segítség mire érdemes tenni a pontokat hogy a végén is erős karakterem legyen:)Előre is köszi a választ
  • NeRo31
    Hi!
    Az immortal throne könyvtárba csinálsz egy custommaps nevű mappát és abba kicsomagolod!Az x max mod tuti így működik!A másikat még nem próbáltam!
  • MrRAP
    Csá all!
    Hogyan kell használni az Xmax vagy az Achilles mod-ot?
  • Szaruman
    Szimplán pech.
  • mikusmate
    Legendary fokozaton Charon hídja után vagyok, és a troglodyteokat farmolom még mielőtt bemennék a Stygian Marsh-ba (kell egy Folg a Harbingeremnek ). Feltettem az x3 és xmax modot. Előtte simán is mentem néhány kört, és esett Folg és Atouk is, bár nem túl jók, úgyhogy még folytatnám amíg nem találok valami értelmeset. Miután x3-mal/xmax-szal indítottam látszólag lecsökkent a drop rate. Normális ez? Vagy netán szimplán csak nincs szerencsém?
  • Merkaba
    Nekem ott van bajom a Lilithben, hogy én nem találom a kis buksza teknősét. Keresztül kasul bejártam azt a nyomorék erdőt 172-szer, de sehol nincs teknős. Mutatja azt egyáltalán valami? Folyamatosan az Alt-on van az ujjam, de teknős sehol.
  • pisztácia
    Na jolvan köszi szépen a segítséget....a héten van egy szabad naom jatszani, de akkor se tudok mert senki nem segit... jólvan, akkor nem játszok, és nem is fárasztalak titeket. Lemondok inkább az egészről
    Bocs hogy zavartam mindenkit.