az 1.17-es fanpatch sok mindent javít..pl a warfare triumph-ját,ami nem is működik az alapjátékban:)
Az UnderLordos srác nagy TQ mágus:) anno még vele teszteltem többek közt a Lilith-et is:))) Nem iron Lore tag, bár tetszetős, hogy a Crate Entertainmet (ex Iron Lore-osok), a régi TQ-s fórumk legaktívabb tagjait megkérték, hogy foglalkozzanak az új cég fórumával:) szoktam olvasgatni a Grim Dawn fórumjait..remélem jó játék lesz:)
Az Über mod 1 felturbózott xmax, a bossok 6-osával vannak, a mobok kb 10*-es mennyiségben,de a nehézséget igazából az átgyúrt OA/DA rendszer adja:)))
Lilith ehhez nem kell a fan patch, új kampány,új történet, pályák,titkos küldetések és sok finomság:)
és a Móka a végére..sok sok modot kombinálni is lehet egymással:)
PL ÜberUnderLord vagy underLilith :))) vagy Lilith Masteries és sorolhatnám még:) van 1 régebbi post, ahová raktam linkeket is, és leírtam nagyjából, mi mire jó, keresd vissza, s ha tudod akkor tölts le párat, megéri:))) én már nem is tudom hány karakterrel vágtam neki, és hányféle modot próbáltam:))))
Terensz Mester Te meg kalapáld össze a géped, és nyomjunk valamikor 1 ÜberUnder-t :)))